Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 22. oktober 2017.

Mate 9 Pro inkl. Huawei ANC høretelefoner
Køb en Huawei Mate 9 Pro i perioden d. 02. oktober 2017 t.o.m. d. 29. oktober 2017, og få Huawei ANC (Active Noise Cancelling) in-ear høretelefoner inklusiv (værdi: 999 kroner).

Høretelefonerne har indbygget mikrofon samt fjernbetjening, og de med aktiv støjreduktion.

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro er Huawei’s betagende nye flagskib, der tilbyder meget mere end, hvad man normalt vil forvente af en smartphone. Huawei Mate 9 Pro har både innovativ hardware, et design i topklasse, imponerende kameraegenskaber og bedre ydeevne for både batterilevetid og opladning end nogensinde før. Huawei Mate 9 Pro er indbegrebet af godt håndværk og høj kvalitet for en smartphone. Huawei Mate 9 Pro kommer med 128 GB indbygget hukommelse, og kan bestilles i en flot grå eller guld farve hos YouSee.

Huawei Mate 9 Pro emmer af høj kvalitet

Huawei Mate 9 Pro er lavet af kinesiske Huawei, der er én af de største producenter af smartphone og androids i verden sammen med Apple og deres iPhones. Huawei skiller sig dog ud ved at skabe modeller som Huawei Mate 9 Pro, der har en langt mere fordelagtig pris end for eksempel Apple’s iPhone. Selvom Huaweis mobiler er billigere end andre smartphones, kan de uden problemer hamle op med de mere kendte mærker i forhold til funktionalitet, kvalitet og design.

Spar penge med Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro er et godt valg, når man er på udkig efter en smartphone i den billige ende, der stadig har et super lækkert, brugervenligt design og ydeevne i verdensklasse. Huawei omtaler sine smartphones som billige high street mobiler, der passer perfekt til dig, som leder efter det bedste mobiltelefon til prisen. Med en billig Huawei Mate 9 Pro har du en flot smartphone og en masse fede funktioner til en pris, som det er svært ikke at glæder sig over. Huawei Mate 9 Pro er kommet for at blive, og du kan få den nu hos YouSee med et fordelagtigt abonnement.

Huawei Mate 9 Pro tilpasset dit behov

Huawei er blandt de mest populære brands inden for smartphones på markedet og den nye Huawei Mate 9 Pro kan fås i flere farver, så der er noget for enhver smag og stil. Huawei Mate 9 Pro kan, ligesom alle andre Huawei smartphones, tilpasses lige netop dine personlige behov ved hjælp af apps fra Google Play, så du altid får lige præcis den mobiltelefon, du har brug for.

Tag fantastiske billeder med Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro bør altid være med i lommen, så alle de sjove, skøre, vilde øjeblikke med venner og familie kan blive foreviget på de perfekte billeder med et enkelt klik. Huawei Mate 9 Pro byder på mange lækre kamerafunktioner, som er indbygget i kameraet og sørger for bedre lysforhold og flottere billeder.

Huawei Mate 9 Pro giver stærk brugeroplevelse med EMUI 5.0

Huawei Mate 9 Pro er udstyret med Googles Android 7.0, samt Huaweis nyeste version af EMUI. Det betyder, at du med disse to brugersystemer er sikret en ekstraordinær brugeroplevelse. EMUI 5.0 er skabt til at fungere optimalt sammen med Kirin 960 processoren. Denne smart udtænkte sammensmeltning af hardware og software sørger for, at Huawei Mate 9 Pro tilpasser sig den måde du bruge din smartphone på. Huawei Mate 9 Pro tildeler for eksempel flere resourcer til dine favorit apps og holder din mobil i topform selv efter mange år på bagen. EMUI 5.0 er bygget ud fra en tanke om at have brugervenlighed og brugeroplevelse i højsædet. Med en overskuelig baggrund og skærm har du altid dine favorit apps lige ved hånden, og du kan åbne mere end halvdelen af alle Huawei Mate 9 Pro’s funktioner med kun to klik, og hele 90% af funktionerne ved blot 3 klik. Med Phone Clone app’en kan du let og hurtigt overføre al data fra dine gamle smartphones. Fotos, videoer, musik, sms’er og kontaktpersoner kan overføres uden problemer fra andre Android-enheder og kontaktpersoner, foto og vidoer overføres med få klik fra din iPhone.

Læs brugeranmeldelsenSpecifikationer
  • 5,5” AMOLED skærm
  • 20 megapixel kamera med 2 x hybrid zoom
  • 4K-videooptagelse
  • Fingeraftrykssensor
  • Kraftfuldt batteri med 4.000 mAh
  • Android styresystem (Nougat)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: