Huawei Mate S

Huawei Mate S

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 30. juli 2017.

Huawei Mate S
Huawei Mate S er Huawei’s lækre, funktionelle mobil, der tilbyder meget mere, end hvad man normalt regner med at få ud af en smartphone. Huawei Mate S har både et design i topklasse, hardware i høj kvalitet, bjergtagende kameraegenskaber og ekstra høj ydeevne for både batterilevetid og opladning. Huawei Mate S er godt håndværk i høj kvalitet, der ikke skuffer.

Huawei Mate S emmer af høj kvalitet

Huawei Mate S er udviklet af kinesiske Huawei, der er én af de største fabrikanter af mobiltelefoner i verden sammen med Samsung og deres smartphones. Til forskel fra andre producenter skiller Huawei sig ud ved at skabe modeller som Huawei Mate S, der har en langt mere fordelagtig pris end for eksempel Apples iPhone. Selvom Huaweis smartphones koster mindre end andre mobiltelefoner, kan de uden problemer hamle op med de mere kendte brands i forhold til udseende og ydeevne.

Huawei Mate S byder på flot design

Huawei Mate S fra Huawei byder på innovativ teknologi pakket ind i et flot design, der sætter brugervenligheden helt i top. Huawei Mate S er lavet i aluminium, hvilket giver smartphonen et eksklusivt udtryk, mens bagsidens let buede form sikrer at Huawei Mate S lægger sig perfekt i hånden.

Huawei Mate S er designet med en avanceret fingeraftrykssensor, der er placeret på bagsiden af den lækre smartphone. Sensoren kan mere end blot at aktivere Huawei Mate S - med et enkelt tryk kan du tilgå dine billeder med slidefunktion, tage telefonen ved indkomne opkald eller hurtigt bruge kameraet, når sjove øjeblikke skal foreviges.

Huawei Mate S sikrer flotte pletskud

Huawei Mate S har en 5,5 tommer stor AMOLED fuld HD skærm, som altid sørger for en flot og stærk farvegengivelse på dine billeder og videoer. Du har masser af muligheder for at ændre detaljerne med den brugervenlige kamerafunktion, der følger med de to kameraer på 13 og 8MP. Du kan let og hurtigt lege med udtrykket på dine billeder direkte på telefonen, så det bedste bliver fremhævet.

Huawei Mate S er tilpasset dit behov

Huawei er blandt de mest populære mærker inden for smartphones og den nye Huawei Mate S kan fås i mange farver, så der er noget for enhver smag og stil. Huawei Mate S kan, ligesom alle andre Huawei smartphones, tilpasses lige netop dine personlige behov ved hjælp af apps fra Google Play, så du altid får præcis den mobiltelefon, du ønsker dig.

Huawei Mate S har optimal touch-teknologi

Huawei Mate S har udviklet en touch-teknologi, der bare virker. Med Huaweis Knuckle 2.0 kan du endda bruge dine knoer til at betjene Mate S, hvilket er smart, når dine fingre er kolde eller beskidte. Du kan indstille funktionerne helt efter dine behov og præferencer. Tegn for eksempel et M for at høre musik eller et K for kamera. Nemmere bliver det ikke!

Spar penge med Huawei Mate S

Huawei Mate S er det perfekte valg, når man er på markedet efter en smartphone i den billige ende, der stadig har et super lækkert, brugervenligt design og en ydeevne, der altid spiller. Huawei beskriver sine smartphones som billige high street-produkter, der passer perfekt til dig, som leder efter den bedste mobiltelefon til prisen. Med en billig Huawei Mate S har du en flot smartphone og en masse fede funktioner til en pris, som det er svært ikke at glæde sig over. Huawei Mate S er kommet for at blive, og du kan få den nu hos YouSee med et fordelagtigt abonnement.

Huawei Mate S kan købes i en flot grå farve med 32 GB indbygget hukommelse hos YouSee.

Specifikationer
  • 5,5” AMOLED Full HD skærm
  • 13 megapixels kamera med optisk billedestabilisator og dual-LED
  • Kirin 935, quad 2,2 GHz + quad 1,5 GHz processor
  • Android styresystem
  • Mulighed for MicroSD-kort på op til 128 GB
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: