Huawei P10 lite

Huawei P10 lite

Alt om pakkerne
Huawei P10 lite
Huawei P10 lite er storebroderen til de to favoritter Huawei P9 lite og Huawei P8 lite. Den lækre smartphone har både et flot ydre, betagende kameraegenskaber og imponerende ydeevne for batterilevetid og opladning, når man sammenligner med andre mobiltelefoner og smartphones på markedet.

Huawei P10 lite har kamera i topkvalitet

Hvad kameraer angår ligger Huawei P10 lite ikke på den lade side. Det stærke frontkamera på 12 MP giver dig mulighed for at tage skarpe og flotte billeder selv under de mest udfordrende omstændigheder. Ved at bruge Huawei P10 lite's Pro kamera-mode kan du tage fotos i professionel kvalitet ved at stille på ISO og EV, så pletskuddet altid sidder lige i kassen. Frontkameraet med 8 MP sikrer, at du får hele oplevelsen med. Det stærke kamera er udstyret med en F2.0 aperture og en 27 mm vidvinkel-frontlinse. Det har derudover en funktion, der automatisk skruer op eller ned for lyset, så du altid kan tage flotte selfies - selv i mørke omgivelser.

Huawei P10 lite får topkarakter for lækkerhed

Huawei P10 lite er designet i et banebrydende flydende udtryk med en flot diamantskåret aluminiumkant i særligt stærkt hardware. Huawei P10 lite er rå spinkelhed i en smuk ramme, der er udstyret med en ny innovativ fingeraftrykslæser, som på et halvt sekund låser din smartphone op.

Huawei P10 lite er kvalitet hele vejen igennem

Den tynde og elegante smartphone er udstyret med en 5,20-tommer touch-skærm, der byder på imponerende visuelle oplevelser og betagende kontraster. Huawei P10 lite er bygget med en 2.15GHz octa-core HiSilicon Kirin 658 processor og 4 GB RAM til billeder, videoer og andet. Din nye lækre smartphone har på trods af det slanke ydre 32 GB intern hukommelse, der kan udvides med op til 128 GB via et microSD-kort.

Huawei P10 lite kører Android 7.0 og er drevet af et kraftfuld og langtidsholdbart 3100mAh batteri. Smartphonen er udstyret med dobbelt SIM, så du for eksempel har mulighed for både at have dit privatnummer og dit arbejdsnummer i samme mobil. Telefonen kan tilsluttes Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC, USB OTG, hovedtelefoner, FM, 3G og 4G. Sensorer på smartphonen omfatter desuden Ac-celerometer.

Huawei P10 lite byder på innovative features

For første gang er Huaweis banebrudende Knuckle Sense-teknologi blevet en del af lite-serien. I stedet for kun at bruge fingerspidserne, kan du på Huawei P10 lite bruge dine knoer til at styre skærmen. Det er en kæmpe fordel, når du har våde eller beskidte fingre eller holder noget i hånden samtidigt. Det er detaljer som denne, der gør at smartphones fra Huawei bliver ved med at være blandt de mest populære på markedet.

Få en billig Huawei P10 lite hos YouSee

Huawei P10 lite er et godt valg for dig, der er på udkig efter en smartphone i den lavere prisende der stadig har et fantastisk indbydende og brugervenligt design og høj ydeevne. Huawei beskriver deres smartphones som billige high street-mobiltelefoner. Det er altså et rigtig godt valg, når man er på udkig efter én af markedets bedste smartphones til prisen. Med en billig Huawei P10 lite har du en flot smartphone og en masse brugbare funktionaliteter til en pris, der er svær at konkurrere med. Huawei P10 lite skuffer bestemt ikke, og du kan få den hos YouSee med et billigt mobilabonnement netop nu.

Huawei P10 lite kommer med 32 GB indbygget data og du kan vælge i mellem farverne sort, blå, guld og hvid.
Specifikationer
  • 5,2" Full HD skærm
  • Kirin 658 processor med 3 GB ram
  • 12 megapixel bagkamera og 8 megapixel frontkamera
  • Android 7.0
  • 3000 mAh batteri med Quick Charge
  • Mulighed for Micro SD (op til 128 GB)
  • Understøtter dualsim
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 30 GB 100 GB
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: