Huawei P10

Huawei P10

Alt om pakkerne
Huawei P10

Fokus på detaljerne

Huawei P10 er udviklet med stort fokus på detaljerne i samarbejde med nogle af markedets førende virksomheder inden for teknologi og design. Huawei’s partnere er blandt andet nogle af verdens førende mode- og designbrands, der har hjulpet til at tage Huawei P10s udtryk til et højere niveau, samtidig med at Huawei P10 leverer den bedste kvalitet inden for kamera, ydeevne og brugeroplevelse. Alt i alt er denne smartphone en helhedsoplevelse, der ikke mangler noget.

Huawei P10 med blændende kamera

Huawei P10 er bygget med det avancerede Leica Dual-Camera 2.0, der er en optimeret og forfinet udgave af Huaweis tidligere modeller. Det 12 MP hovedkamera har en RGB linse og en 20 MP monokromlinse, der med optimerede fusionsalgoritmer og en 2x Hybrid Zoom-funktion leverer knivskarpe og kunstneriske fotografier.

Kameraet er udstyret med intelligent 3D-ansigtsgenkendelse, der automatisk tilpasser kameraindstillingerne optimalt til det ansigt, der bliver fotograferet. På den måde bliver lys og skygger tilpasset dynamisk efter ansigtets størrelse og næsens placering.

Det 8 MP frontkamera opdager automatisk, om du tager en selfie eller et gruppefoto, og hvis der er flere ansigter i billedet, skifter kameraindstillingen automatisk til vidvinkelfunktion. Derudover er frontkameraets linse udviklet til at opfange mere lys og forbedre billedkvaliteten, når der er lav belysning, så du også får flotte selfies i mørke omgivelser.

P10 er indkapslet i lækkert design

Som de første på markedet introducerer Huawei en smartphone med Hyper Diamond-Cut finish. Det betyder en stærk overflade, der samtidig gør smartphonen blød og lækker at røre ved. Den ultratynde Huawei P10 ligger perfekt i hånden og kameraet stikker ikke ud på forsiden eller på bagsiden, men er flot integreret i mobilens ramme.

Over 60 studerende fra det verdensledende center for design og kultur Central Saint Martins har her været med til at udvikle gadgets og gear til den lækre smartphone. Også manden bag modebrandet Ricostru, Rico Machit Au, har været involveret i at designe accessories til Huawei P10.

Stærk software

Huawei P10 er udstyret med en Kirin 960 processor med SoC chipset, der sikrer en ekstra høj ydeevne og stor effektivitet. P10 er udstyret med 64 GB intern hukommelse og 4 GB RAM, så du altid har plads nok til dine billeder og videoer.

Huawei P10s brugerfladesystem EMUI 5.1 rummer en række smarte funktioner, hvor smartphonen blandt andet husker, hvordan du oftest bruger din telefonen, så de mest populære apps og programmer bliver prioriteret først i forhold til opdateringer og batteribrug. Det intelligente program Huawei Ultra Memory styrer desuden RAM og hjælper derigennem de mest brugte apps til at loade hurtigere og forbedre multitasking.

Det store 3,200 mAh-batteri i P10 giver lang batterilevetid, og hvis du har brug for hurtig opladning, kan du med Huaweis SuperCharge-teknologi lade din P10 op på ingen tid. Blot fem minutter i stikkontakten giver dig for eksempel mulighed for at se to ekstra timers videostreaming. Med et fuld batteri har du nok strøm til 15 timers video og 4G internetsurfing samt 90 timers musikafspilning.

Huawei P10 kommer med 64 GB indbygget hukommelse, og du kan vælge i mellem farverne sort, guld, sølv og blå.

Specifikationer
  • 5,1" Full HD-skærm
  • Kirin 960 processor
  • 20 megapixel bagkamera og 8 megapixel frontkamera
  • Kraftfuldt batteri på 3.250 mAh og Quick Charge
  • Fin­ger­af­tryks­læ­ser
  • Android styresystem
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: