Huawei P20 Pro128 GB Lilla

Huawei P20 Pro Lilla
  • Mobilrabat: 4.800 kr.
  • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

HuaweiP20 Pro128 GB Lilla

Mobilrabat: 4.800 kr.
Kommer snart
1.499 kr.

Huawei P20 Pro med revolutionerende Leica triple kamera

!
P20 Pro 128 GB i Lilla er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data


Få 3 mdr. skærmgaranti fra købsdato på P20 Pro

Registrér dig her

Tirsdag d. 27 2018 marts lancerede Huawei deres nye flagskib: Huawei P20 Pro. Huawei P20 Pro er en revolutionerende telefon med hele tre kameraer på bagsiden af mobilen, som den helt store game changer på mobilmarkedet i 2018.

Som altid har der floreret rygter og spekulationer om Huawei’s flagskibe på sociale medier som Twitter og Facebook. Ser man på anmeldelserne og tech-eksperternes vurdering af det Huawei’s nye flagskib står det klart: Huawei P20 Pro ikke er nogen standard telefon.

Med triple kamera, 6,1” display og mange flere banebrydende specs giver Huawei konkurrenter som Sony, Samsung, Apple, HTC, Nokia og Motorola kamp til stregen.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om Huawei P20 Pro og alle de vilde specifikationer, som telefonen kommer med.

Køb Huawei P20 Pro til en rigtig god pris hos YouSee med fri fragt

Hos YouSee kan du købe Huawei P20 Pro til en rigtig god pris, og så får du endda fri fragt.

Med et mobilabonnement fra YouSee får du tilmed adgang til en lang række unikke fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, over 30 millioner musiknumre på YouSee Musik, roaming i 36 EU lande og fri sms, mms og tale.

Du vælger helt selv om du vil købe Huawei P20 Pro kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 mdr. Uanset om du vælger at betale din telefon over 12 eller 24 mdr. er der ingen renter eller gebyr, når du køber Huawei P20 Pro på afbetaling hos YouSee.

Huawei har også lanceret en række andre imponerende smartphones med innovative specifikationer i P20-serien. Fx Huawei P20 Lite, som du selvfølgelig også kan købe til en rigtig god pris.

Tjek også de nyeste mobiler i Huawei P-serien: Huawei P30 og Huawei P30 Pro med lynhurtige processorer og helt enestående kamerateknologi.

Huawei lancerer banebrydende triple kamera

Det er ikke længere nok med dual kamera - P20 Pro kommer med ikke mindre end tre kameraer. Huawei har i den grad skruet op for megapixels og her får du altså noget af et triple kamera på 40 MP + 20 MP + 8 MP.

Imponerende billeder med artificial intelligence og 5x hybrid zoom

Med hele tre kameraer får du fantastiske billeder med hybrid zoom og artificial intelligence, der genkender motivet i dit billede og tilpasser sig, så du altid får skarpe og flot tilpassede billeder.

Hvad enten du tager billeder af en snelandskab på skiferien, en plante i stuen, en dyr eller et menneske, kan P20 Pro’s intelligente kamera genkende billedets motiv og give dig de bedste billeder.

Tag professionelle portrætbilleder med Bokeh-effekt

Huawei følger trenden på mobilmarkedet, og på den nye Huawei P20 Pro får du den populære bokeh-effekt, så du kan tage professionelle portrætbilleder med perfekt sløret baggrund og motiv i skarpt fokus.

Optag Video i Super Slow Motion med billedstabilisator

På Huawei P20 Pro får du altid knivskarpe videoer med Huawei’s billedstabilisator. Ligesom markedets bedste smartphones som f.eks. Samsung Galaxy S9 kan du optage video i slowmotion med 960 billeder i sekundet, så du får alle detaljer med på billedet. Selv de små detaljer, som du ikke kan se med det blotte øje.

Et imponerende front kamera på 24 MP med Portrait Lightning

Huawei er ikke kun gavmild med megapixels de tre kameraer bag på telefonen. På P20 Pro får du også et kamera på forsiden af telefonen på hele 24 MP.

Med sine 24 MP giver dette front kamera konkurrenter som Apple, Samsung, HTC, Nokia, Motorola og Sony kamp til stregen, når selfie-eraen.

Portrait Lightning giver dine selfies et professionelt udseende med intelligent lysstyring.

6,1” Full HD OLED-skærm

Den helt store nyhed i 2017 var OLED-skærmen, som Apple lancerede på deres banebrydende flagskib iPhone X. Huawei fortsætter OLED-trenden i 2018 og Huawei P20 Pro kommer med en 6,1” OLED-skærm med en opløsning på 1980 x 2088 pixels, så du får et af markedets mest klare skærmbilleder.

High Resolution lyd og farvel til jackstikket

På P20 Pro får du fantastisk lyd i high resolution. Ligesom Apple og Sony vinker Huawei farvel til jackstikket og byder velkommen til det nye USB-C. Huawei giver dig dog en adapter med til minijack, så du stadig kan bruge dine gamle høretelefoner.

Imponerende specs i en lille smartphone

På trods af, at P20 Pro kommer med imponerende store specs er telefonen både lille og let. Med sine mål på 155 x 73,9 x 7,8 mm og sin lette vægt på 180 g taler vi her ikke om en smartphone, der på nogen måde minder om tablets eller små bærbare computere. Her får du en banebrydende telefon du kan snildt kan have i en hånd.

En stærk processor og masser af GB

P20 Pro kommer en stærk Octa Core Al Kirin 970 processor - samme processor som også er hemmeligheden bag Huawei Mate 10 Pro’s imponerende og lynhurtige ydeevne.

Med en indbygget 128GB hukommelse får du masser af plads til billeder, videoer og apps på P20 Pro.

Vand- og støvtæt med IP67-klassificering

Huawei P20 Pro er vand- og støvafvisende med IP67-klassificering. Med IP67-klassificering kan din smartphone tåle at være under vand på 1 meters dybde i 30 minutter. Så skal du ikke bekymre dig om, hvis din telefon får vand på sig - og spilder du på den, kan du bare tørre det af igen - P20 Pro skal nok klare sig.

Et holdbart 4000 mAh-batteri med SuperCharge oplader

Det store og stærke 4000 mAh-batteri får du et stærkt batteri med en kæmpe kapacitet. Så er du klædt godt på til en hel dag på farten, hvor du bare kan slå dig løs og surfe rundt på nettet på Twitter, Google, Facebook, Snapchat, Twitter, ringe, sms’e, optage video og tage billeder dagen lang.

Med Huawei SuperCharge er det lynhurtigt at oplade telefonen, så du hurtigt har et fuldt batteri, så du kan tage billeder, optage video og surfe rundt på nettet.

Unboxing Huawei P20 Pro - hvad får du med i købet?

Hvad kan får du med, når du køber P20 Pro? Foruden selve mobiltelefonen får du selvfølgelig en oplader, en brugsanvisning, et garantibevis og et smart eject tool, så du let og super hurtigt kan sætte dit simkort i din nye enhed.

Men Huawei har også lagt USB-C høretelefoner, USB-C kabel og en adapter med til mellem USB-C og jackstik, så du ikke behøver vinke farvel til dine gamle høretelefoner.

Huawei P20 Pro vs Mate 10 Pro

Hvad er forskellen mellem Huawei P20 Pro og Huawei Mate 10 Pro?

Dual kamera vs triple kamera

Den helst store forskel på de to telefoner er kameraet. På P20 Pro får du det nye og banebrydende triple kamera med hele tre kameraer på 40 MP x 20 MP x 8 MP. På Huawei Mate 10 Pro får du 12 MP + 20 MP dual kamera.

Fingeraftrykslæser på forsiden eller bagsiden?

Er du mest til fingeraftrykslæser på bagsiden eller forsiden af telefonen? På Huawei Mate 10 Pro får du en fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen, mens du på Huawei P20 Pro får fingeraftrykslæseren på forsiden af telefonen.

Front kamera på 24 MP vs front kamera på 8 MP

Kameraet på forsiden af P20 Pro har fået et kæmpe nøk op fra tidligere Huawei-enheder. På Huawei’s nye flagskib får du 24 MP kamera på forsiden af telefonen, mens Huawei Mate 10 Pro byder på et front kamera på 8 MP.

Pris

Der er også forskel når det kommer til prisen på de to Huawei-enheder. Prisen på Huawei P20 Pro er højere end prisen på Huawei Mate 10 Pro.

Huawei P20 Pro vs Apple iPhone X

Hvad er forskellen på Huawei P20 Pro og Apple iPhone X? Her kan du læse om forskellen på kamera, display, styresystem og pris.

Google Android vs Apple iOS

En stor på de P20 Pro og iPhone X er forskellen på Android og iOS. Huawei P20 Pro kommer med Android 8.1, mens iPhone X fra kommer iOS 11. Her er spørgsmålet, du skal stille dig selv: Sværger til iOS eller Android og er parat til at skifte fra det ene til det andet.

Triple kamera vs dual kamera

P20 Pro kommer med det banebrydende triple kamera med tre kameraer på imponerende 40 MP + 20 MP + 8 MP. På iPhone X får du et 12 MP + 12 MP dual kamera.

24 MP front kamera vs 7 MP front kamera

Huawei skruer op for megapixels på alle sine kameraer. På P20 Pro får du hele 24 MP på kameraet på forsiden, mens du på iPhone X får et front kamera på 7 MP.

Display

På Huawei P20 Pro får du en 6,1” Full HD OLED-skærm, men fingeraftrykssensoren på forsiden af P20 Pro gør, at skærmen ikke fylder hele telefonens overflade modsat iPhone X, der kommer med en edge-to-egde 5,8” Super AMOLED-skærm.

GB og Pris

Prisen på P20 Pro er en del lavere end prisen på iPhone X, men på iPhone X kan du få 256 GB intern hukommelse, mens du på P20 Pro får 128 GB intern hukommelse. Ingen af telefonerne kan opgraderes med microSD.

Se vores store udvalg af mobiler fra Huawei

I vores online shop kan du også købe mange flere telefoner fra Huawei. Fx kan du bestille de populære modeller i Mate-serien. Vi har Huawei Mate 20 Pro og Huawei Mate 20 Lite.

Er du på udkig efter en billig smartphone? Se fx Huawei P Smart, som er en prisvenlig mobil på markedet, som giver dig alt du forventer af en smartphone - bare til en lavere pris.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: