Huawei P8

Huawei P8

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 40 GB gælder t.o.m. 19. november 2017.

Huawei P8 er en kompakt smartphone med masser af muligheder
Huawei P8 er den oplagte smartphone til dig, der gerne vil have alle de mange muligheder, en moderne smartphone har at byde på, men som ikke vil rende rundt med en kæmpe klods af en mobiltelefon. Huawei P8 er en stor, men alligevel kompakt smartphone, der er proppet med fede features og som hurtigt og nemt kan tilpasses netop dine behov, takket være det velkendte og højtelskede Android styresystem, der er standard i alle Huawei modellerne. Huawei P8 er en oplagt telefon til de kreative, da du får alle muligheder for at være netop det – altså kreativ. Huawei P8 er udstyret med et 13 megapixel bagkamera og et 8 megapixel frontkamera, der sikrer dig de bedste selfies. Huawei P8 er for dig, der vil tage billeder i alle situationer - uanset lysforhold og bevægelse. Takket være verdens første RGBW-sensor, der er indbygget i kameraet, tilføres billederne automatisk bedre lysforhold, så du kan tage klarere og bedre billeder i mørke med Huawei P8. Du får desuden en ultrahøj billedkvalitet, der sætter nye standarder i forhold til, hvad mobilkameraer tidligere har vist. Og med Huawei P8 får du alt dette til en utrolig skarp pris.

Der er masser af power i din Huawei P8

Foruden sit gode kamera, er Huawei P8 også stærk på en lang række andre områder. Blandt andet er batteriet i en Huawei P8 på hele 2680 mAh, hvilket er ret imponerende for en så kompakt smartphone, som Huawei P8 er. Med det kraftige batteri er du sikker på, at have kraft nok til at klare dig igennem dagen, uden at være på udkig efter en stikkontakt. Huawei P8 er desuden også forsynet med en kraftfuld og lynhurtig 2,0 GHz Quad-Core processor, der sørger for at alle dine apps og programmer altid glider og kører som de skal – også når du har flere apps åbne på én gang.

Med Huawei P8 er du sikker på at få det hele med

P8 benytter Huaweis eftertragtede Signal+ funktion, der sikrer at du altid har den mest optimale- og stærkeste forbindelse, når du bruger telefonen til det, den egentlig er beregnet til – nemlig at tale i. Huawei P8 gør op med flere års problematikker vedr. smartphones med dårlige signalforbindelser, og sikrer dig, at du aldrig behøver at frygte for udfald på linien.

Huawei P8 kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og i en flot grå farve.

Specifikationer
  • 5,2" Full HD-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus
  • HiSilicon Kirin 930 processor
  • Android styresystem (Marshmallow)
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: