Huawei P9 Lite Mini

Huawei P9 Lite Mini

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 22. oktober 2017.

Huawei P9 Lite Mini: 13 megapixels kamera, 5” HD-skærm, dual-sim, Android 7.0 og meget mere til en formidabel pris
Huawei P9 Lite Mini er en ny mobil, der passer perfekt til dig der ønsker en prisvenlig mobil i et simpelt og brugervenligt design, men ikke vil gå ned på de vigtige features du er vant til fra en smartphone.

Nedenfor kan du læse meget mere, om alle de specifikationer du får glæde af med Huaweis nye mobiltelefon.

Det får du med Huawei P9 Lite Mini:

Telefonen er udstyret med et 13 megapixels kamera på bagsiden. På forsiden af mobilen får du et 5 megapixels kamera.

Du får en 5” HD-skærm, en Quad-core processor, 2GB RAM, dual-sim, Android 7.0 Nougat, 16 GB intern hukommelse, Bluetooth-adgang og et 3020 mAh-batteri.

Du får også en hurtig og brugervenlig navigation samt et godt batteri til en skarp pris.

Du får også mulighed for at få masser af lagerplads på denne nye Android-telefon. Du kan nemlig nemt og hurtigt opgradere til hele 128 GB med et microSD-kort.

Telefonen kommer i et design af metal, og du kan vælge mellem farverne sort, guld eller grå.

Telefonens to kameraer giver dig flotte fotos og lækre selfies

Huawei har udstyret denne smartphone med to kameraer. Du får et 13 megapixel kamera på bagsiden og et 5 megapixel kamera på forsiden af mobilen. Så kan du tage lækre selfies og flotte fotos af dine omgivelser.

Begge kameraer kan selvfølgelig tage billeder og optage videoer. Du kan får altså også rig mulighed for at tage videoer af både dig og dine omgivelser.

Begge kameraer kommer også med en masse features som face detection, zoom, timer og meget mere. Kameraet har også både autofokus og manuel touch-fokus. Sidst men ikke mindst får du også LED-flash, så du kan tage fotos i mørke.

En brugervenlig smartphone i et simpelt design

Denne Android-telefon kommer i et brugervenligt design - både indvendigt og udvendigt. Du får Android 7.0 Nougat som styresystem, der passer godt til dig, der ønsker at tilpasse din smartphone med widgets og apps. Du indretter altså helt selv, hvordan du vil se dine applikationer og programmer.

Telefonen er også udstyret med en fingeraftrykslæser, så du nemt og hurtigt kan tilgå din telefon samtidig med, at dine data på mobilen altid er i sikkerhed.

Med Huawei P9 Lite Mini skal du bruge Nano-sim og så får du også mulighed for at have 2 simkort i din telefon med dual-sim.

Er Huawei P9 Lite Mini din nye smartphone?

Telefonen er perfekt til dig, der ønsker en billig mobiltelefon med de bedste specifikationer til prisen.

Du kan købe Huawei P9 Lite Mini nemt og hurtigt hos YouSee og få adgang til Danmarks bedste 4G-netværk.

Hos YouSee får du også fri fragt, og er du nu kunde sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit gamle mobilselskab og sende dig et splinternyt simkort til din nye telefon, så du hurtigt og nemt kan tage din nye smartphone i brug.

Specifikationer
  • 5” HD-skærm
  • Quad-core processor
  • 13 megapixel bagkamera
  • 5 megapixel frontkamera
  • 16 GB indbygget hukommelse
  • 3000 mAh batteri
  • Andoird 7.0
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: