Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Banebrydende design i elegant harmoni

Meremobil.dk har anmeldt Huawei P9 Lite og giver den topkarakter.

Læs anmeldelsen

Huawei P9 lite

Huawei P9 lite er Huawei’s innovative skud på stammen, der tilbyder meget mere end, hvad man normalt regner med at få ud af en smartphone. Huawei P9 lite har både et flot ydre med et lækkert design i topklasse, betagende kameraegenskaber og imponerende ydeevne for både batterilevetid og opladning sammenlignet med andre mobiltelefoner og smartphones.

Huawei P9 lite er kvalitet for alle pengene

Huawei P9 lite er udviklet og produceret af kinesiske Huawei, der er én af de største leverandører af smartphone i verden sammen med Apple og deres iPhones. Huawei skiller sig dog ud ved at skabe modeller som Huawei P9 lite, der har en langt mere konkurrencedygtig pris end for eksem-pel Apple’s iPhone. Selvom Huaweis mobiler ikke koster så meget end andre smartphones, kan de til enhver tid hamle op med de mere kendte mærker, når man sammenligner funktionalitet, kvalitet og design.

Spar penge med Huawei P9 lite

Huawei P9 lite er et godt valg for dig, der er på udkig efter en smartphone i den lavere prisklasse, der stadig har et fantastisk indbydende og brugervenligt design og en ydeevne i verdensklasse. Huawei beskriver sine smartphones som billige high street mobiltelefoner, der passer perfekt til dig, der er på udkig efter den bedste smartphone til prisen. Med en billig Huawei P9 lite har du en flot smartphone og en masse brugbare funktionaliteter til en pris, der er svær at konkurrere med. Hua-wei P9 lite er et sikkert hit, og du kan få den hos YouSee med et billigt mobilabonnement netop nu.

Huawei P9 lite har indbydende design

Huawei P9 lite er designet i et banebrydende slankt udtryk med en flot diamantskåret aluminium-kant i særligt stærkt hardware. Huawei P9 lite er elegance og skønhed i en smuk ramme, der er udstyret med en ny innovativ fingeraftrykslæser, som på et halvt sekund låser din smartphone op. Huawei P9 lite har plads til hele to simkort, så du for eksempel har mulighed for både at have dit privatnummer og dit arbejdsnummer i samme mobil. Huawei P9 lite er desuden bygget med octa-core processor og et Hisilicon Kirin 650 Chipset, der sikrer en ydelse helt i top.

Huawei P9 lite har en ydeevne ud over det sædvanlige

Huawei P9 lite er bygget med en 5,2" fuld HD skærm, der sørger for flere farver og flere detaljer end tidligere modeller. Huawei P9 lite giver lang batteritid med et 3000 mAh batteri, nem navigation i smartphonens funktionaliteter samt SmartPower 4.0, der sikrer en stærk brugeroplevelse. Huawei P9 lite's 16 nm Hisilicon Kirin 650 Octa core processor giver du høj ydeevne med et lavt batteriforbrug, alt sammen bakket op af 3GB ram og 16GB hukommelse med styresystemet And-roid 6.0.

Huawei P9 lite tager imponerende billeder

Det lækre kamera i Huawei P9 lite giver mulighed for at tage skarpe, naturlige og smukke billeder i selv de mest udfordrende omgivelser. Med Huawei P9 Lite's Pro-kamera-mode kan du tage fotos i professionel kvalitet, da du har mulighed for at indstille ISO, EV og andre parametre på dit kamera.

Frontkameraet på Huawei P9 lite sørger for, at du får alle detaljer med, da det er bygget med 8 MP, og har en F2.0 aperture og en 27 mm vidvinkel-frontlinse. Huawei P9 lite vil automatisk skrue op eller ned for lyset på frontkameraet, så du selv i mørke omgivelser kan tage en flotte selfies.


Køb Huawei P9 Lite med 16 GB indbygget hukommelse hos YouSee, og i en klassisk hvid farve.

Specifikationer
  • 5,2” Full HD skærm
  • 13 megapixel kamera
  • HiSilicon Kirin 650 processor
  • Kraftigt batteri på 3000 mAh
  • Android styresystem (Marshmallow)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: