Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. marts 2017.

Huawei P9 Plus - Huaweis topmodel indenfor smartphones

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus er den længe ventede storebror til én af Huawei’s absolut topmodeller - den populære Huawei P9. Med Huawei P9 Plus får du al det bedste fra lillebror samt en større skærm og mere hukommelse pakket ind i et flot, moderne design udformet i diamantskåret aluminium og 2.5D glas. Skærmen er en Fuld HD AMOLED på hele 5,5", der sikrer en fantastisk farvegengivelse ligegyldigt, hvor du befinder dig.

Huawei P9 Plus har lækkert dual-kamera

Huawei P9 Plus har ikke bare ét, men to imponerende 12 megapixel kameraer, der er udviklet i samarbejde med den anerkendte kamaraproducent, Leica. Det ene kamera er et RGB-kamera, som opfanger farver, mens monokromkameraet opfanger selv de mindste detaljer i sort/hvid. Tilsammen er det intet mindre end et fantastisk kamera i Huawei P9 Plus, der tager billeder ud over det sædvanlige. Selv i svag og dårlig belysning er dine pletskud helt i top. Kamera-appen har mange fede indstillingsmuligheder, hvilket gør det muligt at lege med fokus, tage sort/hvid billeder i fantastisk kvalitet og meget mere. Udover dual-kameraet, er Huawei P9 Plus udstyret med et 8 megapixel frontkamera.

Huawei P9 Plus har Indre styrke

Huawei P9 Plus er udviklet med en stærk Huawei Kirin 955 (64-bit) CPU og et batteri på hele 3.400 mAh. Det sikrer, at din Huawei P9 Plus har imponerende lang batteritid. Smartphones hukommelse er på 64 GB, men kan udvides med Micro SD-kort med op til 128 GB. Sikkerheden i din Huawei P9 Plus er i top med en fingeraftrykssensor, der er placeret på bagsiden af mobilen - lige hvor din finger automatisk lander, når du tager din smartphone i hånden. Huawei er med Huawei P9 Plus gået endnu længere for god forbindelse med en triple antenne-teknologi, der sørger for bedre forbindelse både på mobiltnetværk og WiFi.

Lækkert design med Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus er produceret i et flot og stilfuldt design og med sin store 5,5" Fuld HD skærm giver smartphonen en fantastisk visuel oplevelse med høj farvemætning og smukke kontraster. Huawei P9 Plus er udviklet med imponerende hardware og software, og kombineret med de dobbelte Leica kameralinser har du mulighed for at fange billeder i ekstra høj kvalitet. Huawei P9 Plus har desuden to sensorer, en RGB og en sort-hvid, der med en sammenlægningsalgoritme intelligent og smukt kombinerer farverne. Huawei P9 Plus indfanger de mest strålende kontraster, kunstneriske sort og hvid, og giver den slags visuelle udtryk, som Leica-billeder er kendt for.

Elegant. Stilfuld. Premium.

Huawei P9 Plus er lavet af nogle af verdens bedste producenter og designere, der har opnået et visuelt tiltrækkende design med afrundede diamant-skårede hjørner. Huawei P9 Plus er udviklet med en ramme af luftfartsindustrielt aluminium og højkvalitets 2.5D glas. Du får altså med Huawei P9 Plus en smartphone, der er exceptionelt stærk og tiltrækkende på samme tid. De rå materialer i det bløde design skaber et unikt udtryk, der emmer af klasse og stil.

Huawei P9 Plus kommer med 64 GB indbygget hukommelse, og i en flot grå farve.

Specifikationer
  • 5,5" Super AMOLED Full HD-skærm
  • Dual 12 megapixel kamera
  • 4K-video
  • Fingeraftrykssensor
  • Android styresystem (Marshmallow)
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: