Motorola Moto E4

Motorola Moto E4

Alt om pakkerne
En Android-smartphone til dig på farten
Motorola Moto E4 er en Android-smartphone til dig der elsker at streame på nettet og holde dig opdateret hvorend du er. Telefonen er udstyret med indbygget fingeraftrykslæser og du behøver dig ikke bekymre dig om hverken regnvejr eller om du spilder vand på mobilen da den er vandafvisende. Denne telefon er altså for dig der vil have en smartphone du ubekymret kan tage med dig når du er på farten.

En Android-smartphone til dig der elsker at streame og være online

Med Motorola Moto E4 kan du være online hvor som helst, når som helst. Denne smartphone er udstyret med et 5” HD display og så kan du se billeder og streame videoer i god kvalitet med 4G-netværk.

Med et 2800 mAh batteri kan telefonen holde hele dagen så du ikke skal bekymre dig om at have din oplader med dig når du er på farten.

Fang minder og betydningsfulde øjeblikke på farten

Motorola Moto E4 er udstyret med et 8 megapixels kamera med LED flash og med et klik på kan du fokuserer på lige det område du vil stille skarpt på billedet. Du får også burst mode, hvor du kan tage billedserier.

Du får selvfølgelig også front-kamera på 5 megapixel så du kan tage selfies. Elsker du at optage videoer? Motorola Moto E4's kamera giver dig rig mulighed for at fange alle dine gyldne øjeblikke i levende billeder så du altid kan kigge tilbage på de sjove og betydningsfulde stunder du fanger på dit kamera.

Motorola Moto E4 er også udstyret med Android 7.1.1 Nougat og du får tilmed hele to års gratis opbevaring af fotos og videoer i Google Photo. På denne måde har du altid en sikkerhedskopi af alle dine uforglemmelige stunder og minder som du fanger med din nye smartphone.

Er Motorola Moto E4 din nye smartphone?

Den nye Motorola Moto E4 er til dig der vil have en smartphone med dig som kan holde batteri hele dagen. Som nævnt er den også vandafvisende så du kan bruge den i alt slags vejr og tøv ikke, hvis du uheldet er ude og du spilder vand på den. Du får 16 GB indbygget hukommelse med mulighed for at opgradere til 128 GB med et Micro SD-kort. Telefonen kommer i en flot grå farve, og du skal bruge NANO-sim til denne telefon. Motorola Moto E4 vejer 151 gram. Du kan købe Motorola Moto E4 nemt og billigt hos YouSee så du altid kun er et klik væk fra at være online og i kontakt med alle dine venner.
Specifikationer
  • 5" HD-skærm
  • Quad-core 1.3 GHz processor
  • 8 megapixel bagkamera
  • 5 megapixel frontkamera
  • Fingeraftrykslæser
  • 2800 mAh batteri
  • Dual SIM
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: