Nokia 5

Nokia 5

Alt om pakkerne
Nokia 5: En billig smartphone i lækkert design
Nokia 5 er på gaden. Denne telefon er til dig der ønsker en billig Android-smartphone i et lækkert og stærkt design, som stadig byder på en perlerække specifikationer, der gør det let at tilpasse telefonen til din hverdag.

Som noget nyt er Nokia 5 udstyret med Android 7.1.1 Nougat styresystem så du automatisk har adgang til alle Google’s smarte applikationer. Med Nokia 5 får du den seneste Qualcomm Snap-dragon processor designet så batteriet lever længere. Længere nede kan du læse mere om hvad Nokia 5 byder på.

En minimalistisk smartphone med det bedste fra Android

Nokia 5 har et simpelt og sofistikeret design af ét stykke aluminium så den ligger perfekt i hånden. Skærmen på den nye Nokia 5 er en 5,2” HD skærm på 1280 x 700 pixels med Corning Gorilla Glass til at beskytte mod slid. Telefonens skærm er tilmed polariseret så du nemt kan læse sms’er, e-mails og surfe på nettet selv når du er befinder dig udendørs i solens stråler.

Med Android 7.1.1 Nougat-styresystem får du alle de smarte Google services første gang du tænder telefonen. Med løbende softwareopdateringer er du altid opdateret og sikker med din nye smartphone. Sidst men ikke mindst kommer telefonen uden for mange forudinstallerede applikationer så du helt selv får muligheden for at tilpasse, hvilke applikationer du har lyst til at have på din telefon.

Tag gode billeder af både dig selv, dine venner og omgivelser

Nokia 5 kommer med både bag- og front kamera så du får rig mulighed for at tage billeder af dig selv og dine oplevelser. Kameraet bag på telefonen er et 13 megapixel kamera og du får også autofokus og dobbeltblitz så dine billeder står skarpt selv i mørkt lys. Med frontkameraet får du 8 megapixel med MP8 bredvinkelslinse så du kan tage brandgode selfies med både dig og alle dine venner.

En smartphone til din hverdag

Nokia 5 er udstyret med et 3000 mAh batteri. Telefonen har også fingeraftrykssensor så du altid er sikker men samtidig nemt kan tilgå telefonen ved blot at lægge fingeren på sensoren. Du får en 16 GB hukommelse og du har mulighed for at opgradere helt op til 128 GB med et SD-kort.

Telefonen kommer i en række flotte og sofistikerede farver: blå, sølv, sort og kobber. Med Nokia 5 skal du bruge Nano-SIM og du får også mulighed for at have to SIM-kort i din telefon så du let kan skifte mellem f.eks. arbejdstelefon og privattelefon.

Nokia 5 er telefonen for dig der ønsker en billig smartphone som stadig indeholder en perlerække af specifikationer. Lyder Nokia 5 som telefonen til dig? Du kan købe telefonen nemt og billigt hos YouSee så du kan tage den flotte smartphone med et holdbart design med dig på farten og tilpasse telefonen så den passer til din hverdag.
Specifikationer
  • 5,2" HD-skærm med skulptureret Corning® Gorilla® Glass
  • Qualcomm® Snapdragon™ 430-processor
  • Fingeraftrykssensor
  • 13 megapixel bagkamera
  • 8 megapixel frontkamera
  • Mulighed for MicroSD op til 128 GB hukommelse
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: