OnePlus 6T256 GB Mat sort

OnePlus 6T 256 GB Midnight black
 • Mobilrabat: 1.438 kr.
 • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

OnePlus6T256 GB Mat sort

Mobilrabat: 1.438 kr.
Kommer snart
140 kr./md.24 mdr.

Køb OnePlus 6T til en rigtig god pris hos YouSee

!
6T 256 GB i Mat sort er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 55 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb OnePlus 6T til en rigtig god pris hos YouSee

Køb den populære OnePlus 6T i dag - du får fri fragt og et mobilabonnement spækket med unikke fordele.

Vores mobilabonnementer giver dig masser af fordele

Der er mange gode grunde til at vælge os som udbyder af dit mobilabonnement.

Fx kan du surfe rundt på Danmarks bedste 4G-netværk på mobilen. Og du kan lytte til over 30 millioner musiknumre på vores helt egen app - YouSee Musik.

Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge dit abonnement, når du rejser.

Lancering og release af OnePlus 6T i Danmark

Lancerings-datoen for OnePlus 6T var mandag den 29. oktober 2018. Forud for lanceringen var mange af mobil-markedets tech-eksperter kommet med deres bud på, hvad vi kunne forvente at se af nye specs og features.

Til OnePlus lancerings-event i New York blev alle specifikationer og features på det nye flagskib afsløret. Og vi fik afkræftet og bekræftet de mange rygter og leaks, som havde floreret på Twitter og andre sociale medier om det nye flagskib.

Ved lancerings-eventet fik vi også bekræftet, hvornår OnePlus 6T har release i Danmark. Den officielle release-dato for OnePlus 6T var tirsdag den 6. november 2018 kl. 10.00, hvor telefonen kom til salg i vores butikker.

I maj 2019 lancerede OnePlus to nye flagskibstelefoner med banebrydende specifikationer. Se fx OnePlus 7 med 6,41 tommer AMOLED-display, 48 + 5 megapixel dual-kamera, fingeraftrykslæser i selve touch-skærmen og meget mere.

Se også OnePlus 7 Pro med det nye pop-up-kamera, 48 + 8 + 16 megapixel bagkamera og notch-fri display.

Pris på OnePlus 6T i Danmark

OnePlus er kendt for sine billige smartphones med high-end-features. Og det placerer ofte OnePlus-telefoner i samme vægtklasse som mobil-markedets helt store mobiltelefoner - fx iPhone XS fra Apple og Samsung Galaxy S9.

Prisen på OnePlus 6T afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du køber din nye smartphone. Ved køb-knappen her på siden kan du se din pris på OnePlus 6T.

Hvilke specifikationer kommer OnePlus 6T med?

Det nye flagskib fra OnePlus er krydret med nogle af de bedste specifikationer og features på mobil-markedet.

Du får fx du en imponerende 6,41 tommer AMOLED-skærm, et enestående 16 + 24 megapixel dual-kamera spækket med high-end-features og fingeraftryks-sensor indbygget i touch-skærmen.

Og så har OnePlus optimeret både software og hardware. Der er nemlig meget mere fart på deres nye smartphone. Du får nye gestures, som gør det nemmere at navigere rundt på telefonens skærm.

Her på siden kan du læse meget mere om de specifikationer og features, som OnePlus 6T tilbyder.

Det nye flagskib får ros i eksperternes anmeldelser

Mobil-markedets tech-eksperter roser især telefonen for den nye teknologi med nye gestures og mere fart over feltet.

Og så er tech-eksperterne vilde med kameraet, som har fået en opdatering fra tidligere enheder.

Se specifikationer

 • Lynhurtig OxygenOS-software
 • Kraftfuld Qualcomm Snapdragon 845-processor
 • Hurtig opladning
 • Fingeraftrykslæser indbygget i touch-skærmen
 • 256 GB
 • 6 / 8 GB RAM
 • Elegant design i 3D-glas
 • USB-C i stedet for 3,5 mm jackstik til høretelefoner
 • Farver: Midnight Black
 • Mål: 157,5 x 74,8 x 8,2 mm
 • Vægt: 185 gram
 • Dual-sim (Nano)

Stort og imponerende 6,41 tommer Optic AMOLED-display

I 2018 får du en større skærm end på tidligere enheder med en optimeret strømstyring. Det betyder, at du får en større skærm helt uden, at du kan mærke det på batteri-levetiden.

Nye skærm-features i 2018

Den imponerende 6,41" AMOLED-skærm er krydret med lækre features i år. Fx tilpasser skærmen sig automatisk det lys, du befinder dig i.

Du kan også sætte din telefon på læsetilstand. Under læsetilstand forsvinder alle farver, så alt skærmens indhold vises i monokrom. Det gør det meget nemmere og mere behageligt at læse lange tekster på din smartphone.

OnePlus har optimeret skærmen, så den har en særlig aftentilstand. Ved aftentilstand reducerer telefonen det blå lys i skærmen, så det bliver mere behageligt at bruge telefonen i de sene timer. Så kan du også bedre falde i søvn bagefter.

Den lille teardrop notch kan gemmes væk

Der er gode nyheder til alle dem, som ikke er vilde med den lille notch, som er det lille hak i toppen af skærmen, hvor front-kameraet og sensorene sidder.

Den lille notch er nemlig blevet mindre. Og så kan den gemmes væk på OnePlus 6T!

Og så har den lille notch i skærmens top har fået sig et nyt og mindre look. I stedet for den sædvanlige lille firkantede notch, kommer OnePlus 6T med en teardrop notch, som er formet som en lille dråbe, der ikke fylder lige så meget af skærmen.

Screen-shots der rækker ud over skærmen med Extended Screenshot

Med Extended Screenshot kan du tage et udvidet skærmbillede. Hvis du tager et skærmbillede mens du scroller ned, får du også alt det med, som gemmer sig længere nede.

Imponerende 16 + 20 megapixel kamera

Nye algoritmer og en forbedret software betyder, at hoved-kameraet bag på telefonen er blevet endnu bedre til at tage flotte billeder.

Selvom vi har at gøre med det samme kamera-setup, som ved sidste års enhed, får du flottere billeder i 2018.

Detaljerige billeder i HDR-kvalitet

Dual-kameraet giver dig billeder i HDR-kvalitet. Så her får du detaljerige fotos i høj kvalitet, som du også kan vise på større skærme.

Optag video i ultra høj 4K-kvalitet

Du kan også optage video i 4K-kvalitet. Så får du alle detaljer med og dine videoer står altid knivskarpt. Du kan også vise dine videoer på større skærme i høj 4K-kvalitet.

Fang alle livets små detaljer på video i super-slow-motion

Med super-slow-motion kan du optage flotte og imponerende videoer. Kameraet fanger selv de mindste detaljer. Også dem som øjet normalt ikke kan se. Fx kan du se snefnug falde til jorden.

Bedre portrætfotos med optimeret kamera-teknologi

OnePlus seneste kamera-teknologi giver dig også bedre portrætfotos, når du bruger kameraets Portrait Mode.

Kameraet kan nemmere genkende og fokusere på ansigter. Og med optimeret belysning får du endnu flottere portrætbilleder.

16 megapixel front-kamera med Portrait Mode

Du står altid skarpt på dine selfies med det imponerende 16 megapixel front-kamera. Og med Portrait Mode på front-kameraet kan du tage flotte portrætfotos af dig selv.

Fingeraftryks-scanner indbygget i touch-skærmen

Som noget helt banebrydende sidder sensoren til fingeraftryk i selve touch-skærmen.

Det er gode nyheder for alle, som aldrig helt har vænnet sig til at bruge fingeraftryks-scanneren på bagsiden af telefonen. OnePlus er kommet med løsningen til de, der savner den klassiske home-knap, som mange smartphone-producenter ellers har droppet til fordel for en større skærm.

Funktionen er en helt ny og revolutionerende feature, som vi ellers kun har set på Huawei Mate 20 Pro fra oktober 2018.

Lås skærmen op med Face Unlock

Du kan også låse skærmen op helt uden at røre en finger. OnePlus giver dig nemlig ansigtsgenkendelse som valgmulighed på telefonen.

Du låser skærmen op på få sekunder - blot ved at kigge på telefonen. Front-kameraets sensor-system analyserer dine unikke ansigtstræk og husker dem. Så kan telefonen genkende dig - og kun dig - når du kigger på telefonen.

OnePlus vinker farvel til jackstikket

Med det nye, slanke design har OnePlus fjernet inputtet til jackstikket.

Det betyder, at du skal bruge en adapter fra USB Type-C til jackstik, hvis du vil bruge høretelefoner med det klassiske jackstik på 3,5 mm.

OnePlus giver dig dog en adapter med, når du køber OnePlus 6T. Så du kan stadig bruge dine egne høretelefoner til din telefon.

Med OxygenOS har OnePlus sat farten op

OnePlus har udviklet deres helt eget styresystem til deres telefoner. Telefonens software er bygget op omkring det nye Android 9.0 fra Google.

OnePlus 6T kommer med en opdateret version af OxygenOS. Opdateringen giver dig den nyeste hardware og optimeret software, som gør telefonen hurtig som aldrig før. Ifølge OnePlus får du bl.a. mobil-markedets bedste og hurtigste sensor-teknologi.

Og med Smart Boost-funktionen er det hurtigere end nogensinde før at åbne apps. Fx kan du låse skærmen op på 0,4 sekunder, og du kan ringe op til en af dine kontakter på 0,5 sekunder.

Det tager også kun 0,6 sekunder, fra at du trykker på kamera-appens ikon til du kan tage et billede med det imponerende dual-kamera.

OxygenOS kommer med nye features

Du får også nogle nye features med det optimerede styresystem. Med Gaming Mode kan du reducere eller blokere helt for notifikationer. Så kan du spille spil - helt uden forstyrrelser.

Ny og smart navigation gør telefonen mere brugervenlig

Gestures er den måde, hvorpå du navigerer rundt på telefonens skærm med hænderne. Vi kender alle de klassiske gestures - fx når du fører fingeren op og ned ad skærmen for at scrolle op og ned i forskellige apps og på forskellige hjemmesider.

Brugerfladen er blevet langt mere intuitiv og brugervenlig på OnePlus 6T. Du kan benytte dig af helt nye gestures - på den måde er det meget hurtigere at navigere rundt på telefonens skærm.

Fx vækker du skærmen, når du løfter telefonen. Og med Quick Launch-featuren kan du åbne apps, selvom skærmen er låst.

Hvis du dobbelt klikker på skærmen låser den automatisk. Og hvis du vil tage et skærmbillede kan du nøjes med at føre tre fingre over skærmen.

Sidst, men ikke mindst, kan du hurtigt og nemt starte og pause musik ved at stryge to fingre lodret ned over skærmen. Den gesture ligner visuelt et pause-ikon: ll

3700 mAh-batteri med lynhurtig opladning

Ligesom sine forgængere OnePlus 5T og OnePlus 6 er 6T-modellen virkelig god til at holde strøm, og det store 3700 mAh-batteri giver strøm til hele dagen.

Det tager kun 30 minutter at lade batteriet op, så den har strøm til hele dagen.

OnePlus 6T er drevet af den hurtige og kraftfulde Qualcomm Snapdragon 845-processor

Du får den bedste Qualcomm Snapdragon 845-processor, der giver telefonen kraftfuld og hurtig. Men den stærke processor kan du have mange apps og programmer kørende på samme tid - helt uden at telefonen bliver langsom.

Og det er bl.a. også telefonens stærke processor, der er drivkraften bag det enestående dual-kamera og det holdbare batteri. Desuden holder processoren dine personlige data sikret.

Op til 256 GB intern hukommelse

Du får masser af lagerplads til alle dine billeder, apps og programmer. 256 GB-enheden kommer med 8 GB RAM.

Elegant design i 3D-glas

Telefonen kommer i et slankt og let design i stærkt og klart 3D-glas.

Og på siden af telefonen får du en smart slide-knap, så du nemt kan justere mellem tre mulige tilstande - lydløs, vil ikke forstyrres og normal.

Unboxing - det får du med, når du køber din nye telefon

Her kan du se en liste over, hvad du får med, når du køber OnePlus 6T.
 • Pre-applied skærmbeskyttelse (den er monteret på forhånd)
 • Et lille cover
 • USB-C-kabel
 • USB-oplader
 • SIM ejector til at sætte dit nye simkort i telefonen
 • Adapter fra USB-C til 3,5 mm jackstik
 • Sikkerhedsinformation og manual

OnePlus 6T vs OnePlus 6 - derfor skal du opgradere fra sidste års model

Her kan du læse, hvilke features der gør, at OnePlus 6T er helt unik og dermed adskiller sig fra sidste års enhed.

Du får et større display på 6T - og den lille notch kan gemmes væk!

Skærmen er vokset fra 6,28 tommer til 6,41 tommer siden års model.

Og så kan den lille notch i toppen af skærmen gemmes væk på dette års enhed. En god nyhed til alle, som føler sig forstyrret af den lille notch, der bryder det fulde kant-til-kant skærmbillede.

Ny kamera-teknologi giver bedre billeder

Man kan måske ikke umiddelbart se nogen stor forskel på kameraet på OnePlus 6T med det blotte øje.

Men lad ikke skinnet bedrage - med helt ny kamera-teknologi får du nemlig bedre billeder end på OnePlus 6.

Kameraet er designet med helt nye algoritmer og opdateret software. Så i 2018 får du meget mere detaljerige og skarpe billeder. Desuden er portrætfotos også blevet meget flottere på den nye OnePlus-smartphone.

Fingeraftryks-scanneren er rykket tilbage på forsiden

Der er gode nyheder til alle der aldrig helt har kunne vende sig til, at fingeraftryks-sensoren er rykket om på bagsiden på mange af mobil-markedets smartphones.

På OnePlus 6T sidder fingeraftryks-scanneren nemlig på forsiden af telefonen - i selve touch-skærmen.

Så her får du både en stor skærm, der dækker 84,41 % af telefonens front samtidig med, at der er plads til, at fingeraftryks-sensoren kan sidde på forsiden af mobilen.

USB Type-C erstatter jackstikket

Nu er det blevet OnePlus tur til at vinke farvel til jackstikket på 3,5 mm, som du normalt bruger til dine høretelefoner.

I stedet skal du bruge det smalle USB Type-C-stik til at forbinde dine høretelefoner til mobilen.

OnePlus giver dig en adapter fra USB-C til jackstik med, når du køber den nye OnePlus 6T. Så du kan stadig bruge dine favorit-høretelefoner på din nye smartphone.

En smartphone med meget mere fart

OxygenOS har en opdatering siden års model. Og det betyder at du får meget mere fart på OnePlus 6T.

Der er fart over feltet med OnePlus 6T, og det kan du fx mærke, når du navigere rundt på mobilen. Du kan åbne apps og låse skærmen op hurtigere end nogensinde før.

Nye gestures gør det nemmere at navigere rundt på OnePlus 6T

Og det nye software-system giver dig også en række nye smarte gestures, så det bliver endnu nemmere at navigere rundt på telefonens skærm. Du får altså en mere tilgængelig brugerflade på OnePlus 6T.

De nye gestures er intuitive og nemme at lære - så kan du fx starte og pause musik uden at låse skærmen op. Du kan også låse skærmen hurtigt ved at dobbelt klikke på den.

Der er mange flere nye gestures, som vi har beskrevet længere oppe i teksten. Og når du først får din nye OnePlus 6T i hånden vil du hurtigt lære de nye gestures at kende.

Et større batteri i OnePlus 6T

Batteriet har også fået vokseværk. Det er nemlig vokset fra 3300 mAh på sidste års enhed til hele 3700 mAh på 6T.

Du får altså et batteri med lidt flere kræfter end sidste års model.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: