Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 22. oktober 2017.

Samsung Galaxy A3

Elegant og simpel - med helt nye funktionaliteter

I en indbydende blanding af metal og glas, giver Samsung Galaxy A3 dig en følelse af kvalitet og god stil i alle henseender. Samsung Galaxy A3 emmer med sit rene og stramme design af enkelthed og highstreet, der giver en overbevisende fornemmelse af smukt og ordentligt håndværk.

Imponerende hardware

Samsung Galaxy A3 er udstyret med en stærk og farvemættet skærm, som leverer en imponerende billedkvalitet - selv udendørs og i dårlig belysning. Den skarpe 4,7" HD Super AMOLED skærm sørger for en smuk, dyb kontrast og høj farvemætning, hvilket er noget af det, der gør, at Samsung Galaxy A3 altid giver dig en fantastisk billedeoplevelse. Oplev mere levende billeder og klarere farver med Samsung Galaxy A3s nye og lysere skærm, som gør din visuelle oplevelse så meget vildere end, hvad du tidligere har været vant til.

Galaxy A3 byder på hurtigt og lysfølsomt kamera

Du går aldrig glip af vigtige øjeblikke med Samsung Galaxy A3. Tryk to gange på hjemknappen, så er du klar til at tage fotos og optage video. Selv under mindre gode lysforhold tager det lysfølsomme kamera perfekte, skarpe billeder. Med Samsung Galaxy A3 får du altså et toplækkert kamera med forbedret skarphed, hurtig autofokus, billedestabilisator og blændeffekt.

Perfekt til selfie-nørder

Bliver din dag også bedre, når du modtager og sender sjove selfies til dine venner, er Samsung Galaxy A3 den perfekte smartphone til dig, da den er proppet med nye smarte fotofunktioner. Du kan tage selfies på en helt ny måde, så du blandt andet kan få alle vennerne med på billedet ved at ændre på vidvinkel-indstillingen. Er det stadig svært at få alle med på billedet? Med stemmekommandoer og håndbevægelser tager Samsung Galaxy A3 billeder uden, at du behøver trykke på knappen. Du kan oven i købet skabe animerede gif af dine billeder, så du altid kan sende en sjov og personlig hilsen til dem, du holder mest af. Det lysfølsomme 13 MP-bagkamera med optisk billedstabilisering og en F1.9-blænde sørger for, at dine selfies altid er i knivskarp kvalitet.

Galaxy A3 er både stærk udenpå og indeni

Samsung Galaxy A3 er udviklet som en imponerende fusion af glas og metal med en buet glasskærm, der dækker alle tre sider af din smartphone, og giver dig mulighed for at bruge flere funktioner på samme tid. Når du ser film og spiller spil på din Samsung Galaxy A3, bliver lydstyrken tilpasset alt efter, hvor meget baggrundslyd, der er i omgivelserne. Samsung Galaxy A3 er desuden udviklet med ekstra hurtig opladning af batteriet. Batteriet bliver fuldt opladet på kun 104 minutter - altså under to timer. Har du brug for mere plads på din Samsung Galaxy A3, kan du takket være pladsen til hukommelseskortet udvide lagringskapaciteten.

Proppet med funktionalitet

Med Samsung Galaxy A3 får du en smartphone med en kraftfuld processor, der starter din mobil og apps hurtigere end de tidligere Samsung Galaxy-modeller. Derudover får du med Samsung Galaxy A3 mange af de nye fede funktioner som for eksempel muligheden for at inddele dine kontakter i grupper, sociale feeds og beskeder i farvekoder, så den mindste skærm blinker i den farve, som du har valgt, og du kan på den måde hurtigt se, hvem der skriver eller ringer til dig. Og så kan du tale løs i regn og sne, uden at der sker noget. Samsung Galaxy A3 er nemlig både støv- og stænktæt ned til 1,5 meter vand i op til 30 min.

Samsung Galaxy A3 kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og du kan vælge i mellem farverne sort, peach og guld.

Specifikationer
  • 4,7” Super AMOLED HD-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus og billedestabilisator
  • Ottekernet 1,6 GHz Cortex-A53 processor
  • Fingeraftrykssensor
  • Stænk- og støvtæt
  • Android styresystem (Marshmallow)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: