Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Alt om pakkerne
Samsung Galaxy A3

Elegant og simpel - med helt nye funktionaliteter

I en indbydende blanding af metal og glas, giver Samsung Galaxy A3 dig en følelse af kvalitet og god stil i alle henseender.

Telefonen emmer med sit rene og stramme design af enkelthed og highstreet, der giver en overbevisende fornemmelse af smukt og ordentligt håndværk.

En Android-telefon med en imponerende skærm

Galaxy A3 er udstyret med en stærk og farvemættet skærm, som leverer en imponerende billedkvalitet - selv udendørs og i dårlig belysning.

Den skarpe 4,7" HD Super AMOLED skærm sørger for en smuk, dyb kontrast og høj farvemætning, hvilket er noget af det, der gør, at Samsung Galaxy A3 altid giver dig en fantastisk billedeoplevelse.

Oplev mere levende billeder og klarere farver med Samsung Galaxy A3s nye og lysere skærm, som gør din visuelle oplevelse så meget vildere end, hvad du tidligere har været vant til.

Galaxy A3 byder på hurtigt og lysfølsomt kamera

Du går aldrig glip af vigtige øjeblikke med telefonens imponerende kamera. Tryk to gange på hjemknappen, så er du klar til at tage fotos og optage video.

Selv under mindre gode lysforhold tager det lysfølsomme kamera perfekte, skarpe billeder. Med Samsung Galaxy A3 får du altså et toplækkert kamera med forbedret skarphed, hurtig autofokus, billedestabilisator og blændeffekt.

Perfekt til selfie-nørder

Bliver din dag også bedre, når du modtager og sender sjove selfies til dine venner, er Samsung Galaxy A3 den perfekte smartphone til dig, da den er proppet med nye smarte fotofunktioner.

Du kan tage selfies på en helt ny måde, så du blandt andet kan få alle vennerne med på billedet ved at ændre på vidvinkel-indstillingen.

Er det stadig svært at få alle med på billedet? Med stemmekommandoer og håndbevægelser tager Samsung Galaxy A3 billeder uden, at du behøver trykke på knappen.

Du kan oven i købet skabe animerede gif af dine billeder, så du altid kan sende en sjov og personlig hilsen til dem, du holder mest af. Det lysfølsomme 13 MP-bagkamera med optisk billedstabilisering og en F1.9-blænde sørger for, at dine selfies altid er i knivskarp kvalitet.

Galaxy A3 er både stærk udenpå og indeni

Samsung Galaxy A3 er udviklet som en imponerende fusion af glas og metal med en buet glasskærm, der dækker alle tre sider af din smartphone, og giver dig mulighed for at bruge flere funktioner på samme tid.

Når du ser film og spiller spil på din Samsung Galaxy A3, bliver lydstyrken tilpasset alt efter, hvor meget baggrundslyd, der er i omgivelserne.

Fuld batteri på under 2 timer med hurtig opladning og masser af lagerplads

Samsung Galaxy A3 er desuden udviklet med ekstra hurtig opladning af batteriet. Batteriet bliver fuldt opladet på kun 104 minutter - altså under to timer.

Har du brug for mere plads på din telefon end 16GB, kan du takket være pladsen til hukommelseskortet udvide lagringskapaciteten til hele 64GB ved at insætte et microSD-kort.

En smartphone proppet med funktionalitet

Med Samsung Galaxy A3 får du en smartphone med en kraftfuld processor, der starter din mobil og apps hurtigere end de tidligere Samsung Galaxy-modeller.

Galaxy A3 kommer med en fleksibel brugerflade, vand- og støvtæt design og masser af flotte farver

Derudover får du med Samsung Galaxy A3 mange af de nye fede funktioner som for eksempel muligheden for at inddele dine kontakter i grupper, sociale feeds og beskeder i farvekoder, så den mindste skærm blinker i den farve, som du har valgt, og du kan på den måde hurtigt se, hvem der skriver eller ringer til dig.

Du kan tale løs i regn og slud, uden at der sker noget. Samsung Galaxy A3 er nemlig både støv- og stænktæt ned til 1,5 meter vand i op til 30 min.

Samsung Galaxy A3 kommer med 16 GB indbygget hukommelse, og du kan vælge i mellem farverne sort, peach og guld.

Specifikationer
  • 4,7” Super AMOLED HD-skærm
  • 13 megapixel kamera med autofokus og billedestabilisator
  • Ottekernet 1,6 GHz Cortex-A53 processor
  • Fingeraftrykssensor
  • Stænk- og støvtæt
  • Android styresystem (Marshmallow)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: