Samsung

Galaxy A33 5G

2.641 kr.
Rabat
214 kr.
Med YouSee Mobil 40

Tag skarpe og stabile videoer med de fem kameraer

Med de fem enestående kameraer, kan du gemme alle dine minder i knivskarpt format. Tag fænomenale film og billeder uanset lysforhold. Makrokameraet kan fange alle detaljerne, hvor hovedkameraet på 48 MP kan tage lyse og klare billeder, og hvor dybde-kameraet sørger for, at få motivet i fokus. Selfie-kameraet er noget af det bedste du får, hvor du nemt kan tage billeder med dine venner og familie. Med mobilens fem kameraer, har du masser af muligheder for at udfolde din kreativitet.

Stilsikker smartphone, der ligger godt i hånden

Samsung Galaxy A33 5G er en flot og stilren smartphone med afrundende kanter. Mobilens fem kameraer er integreret i designet, så mobilen føles perfekt i hånden og i lommen. Udtryk din personlige stil med en af de iøjnefaldende farver; Awesome Black, Awesome White, Awesome Peach og Awesome Blue. Derudover er mobilen både støv-og vandafvisende med en IP67, så den kan holde til et aktivt liv.

Hurtig streaming og gaming uden lagging med 5G

Takket være den kraftfulde processor og lynhurtig 5G-hastighed kan du streame, spille og dele ultrahurtigt, næsten uden noget lagging. Alt dette, foregår på den skarpe 6,4” FHD+ Infinity-U skærm. Gaming bliver løftet til et helt nyt niveau med Frame Booster, som tilføjer billeder mellem billederne, så du får den bedste gaming-oplevelse.

Samsung Galaxy A33 5G

Brugervenlig grænseflade

Samsung Galaxy A33 har et brugervenligt One UI display, som giver dig mulighed for at lave mere på samme tid. Det lækre integrerede design, gør det super nemt at skifte mellem de forskellige apps og programmer.

Batteri med masser af energi

Samsung Galaxy A33 5G har et stort 5.000 mAh batteri, som kan holde i op til 2 dage. Har du brug for mere strøm, så kan du hurtigt få ny energi med hurtigopladeren.

Connect din Samsung Galaxy A33 5G med dine andre enheder

Få mere ud af din Samsung Galaxy A33 5G, og connect mobilen med dine andre Samsung Galaxy-enheder, såsom høretelefoner, computer, tablet og smart-TV.

Nemt og sikkert med Smart Switch

Flyt alt det vigtige indhold fra din gamle mobil til din nye Samsung Galaxy A33 5G vha. Smart Switch. Forbind dine enheder med en ledning, eller download dit indhold direkte fra skyen. Det er super nemt, og du vælger helt selv, hvor meget indhold du vil have med dig på din nye Samsung Galaxy A33 5G. Du skal heller ikke være bange for, at der er noget, som går tabt undervejs.

Hvad får du med i æsken?

Udover Samsung Galaxy A33 5G, får du et Type-C kabel, udskiftningsstift til simkort og en kvikvejledning. Så kan du hurtigt komme i gang med din nye Galaxy A33 5G.

Køb Samsung Galaxy A33 5G til en god pris hos YouSee med abonnement og fri fragt

Bestil en Samsung Galaxy A33 i dag hos YouSee, og få den gratis leveret indenfor 2-3 hverdage. Når du køber din Samsung Galaxy A33 5G hos os, køber du samtidigt et mobilabonnement med masser af fordele.

Danmarks bedste mobilnet

Du kan ringe, sende beskeder og surfe på nettet med Danmarks bedste mobilnet. Så kan du altid være sikker på, at have en stabil forbindelse, selvom du er en tur i sommerhuset eller sidder i metroen.

Roaming World

Med Roaming World kan du ringe, sende sms'er og gå på nettet i over 48 lande i hele verden.

YouSee Musik - over 100 millioner musiknumre

Med i abonnement får du også adgang til musiktjenesten YouSee Musik, hvor du har adgang til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille i top Hi-Fi kvalitet. Afspil/stream alle dine yndlingsnumre via CarPlay, AirPlay, Bluetooth og Chromecast.

Find flere telefoner fra Samsung og tilbehør i webshoppen

I webshoppen kan du finde et stort udvalg af telefoner fra Samsung - både prisvenlige modeller med et beskedent udvalg af specifikationer og de største flagskibe.

Specifikationer
Skærmtype
FHD+ Super AMOLED, 90 hz Infinity-U Display
Skærmstørrelse
6.4”
Skærmopløsning
1080 x 2400
Opdateringsfrekvens
90 Hz
Hovedkamera
48 MP F1.8 AF OIS, Ultra Wide - 8 MP, F2.2 FF
Makro
5 MP, F2.4 FF
Dybde
2 MP, F2.4 FF
Frontkamera
13 MP, F2.2 FF
Styresystem
Android 12, One UI 4.1
Processor
Exynos 1280 (Octa Core 2 x 2.4GHz + 6 x 2.0GHz)
RAM
6 GB
Hukommelse
128 GB (Op til 1 TB med microSD-kort)
Batteristørrelse
5000 mAh
Opladning
25W Hurtigopladning
Feature
Stereo højtalere, Gorilla Glass
Bluetooth
5.0
USB
Type-C
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
På Siden
IP Certificering
IP67
Farver
Awesome Black / Awesome White / Awesome Blue / Awesome Peach
Mål
159.7 x 74.0 x 8.1 mm
Vægt
275 gram
5G
Ja
Simkort
Dual SIM Hybrid (Nano + MicroSD / Nano + Nano)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker