Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Alt om pakkerne
Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5 er landet og er kommet for at blive. Den nye Samsung er denne gang udstyret med bedre kamera, skarpere 5,2 tommer skærm og længere batteritid. Samsung Galaxy A5 er imponerende holdbar og kan bruges, uanset om du ligger på stranden, går i regnvejr eller står på skiløjpen med fugtige vanter. Samsung Galaxy A5 er både stænk- og støvtæt i henhold til IP68.

Galaxy A5 har imponerende hardware

Samsung Galaxy A5 er udstyret med en skærm i højeste kvalitet, der sørger for en imponerende billedkvalitet - selv i skarp og dårlig belysning. Den stærke 5,2” HD Super AMOLED skærm byder på smukke dybe kontraster og høj farvemætning, så du med Samsung Galaxy A5 altid får fantastiske billedeoplevelser. Oplev mere levende fotos og klarere farver med Samsung Galaxy A5s nye og lysere skærm, som gør din visuelle oplevelse så meget større end, hvad du tidligere har forventet af en smartphone.

Exceptionelt kamera

Du går aldrig glip af sjove, vilde og store øjeblikke med Samsung Galaxy A5. Tryk to gange på hjemknappen, så er du i gang med at tage fotos og optage video. Selv under mindre gode lysforhold tager det imponerende kamera perfekte, skarpe billeder. Med Samsung Galaxy A5 får du altså et kamera i verdensklasse med forbedret skarphed, hurtig autofokus, billedestabilisator og blændeffekt.

Samsung Galaxy A5 er bygget til selfies

Er du også vild med at sende og modtage selfies fra dine venner? Så er Samsung Galaxy A5 praktisk talt designet til dig, da den er proppet med nye geniale fotofunktioner, der hjælper dig til at tage selfies på helt nye måder. Du kan blandt andet få alle vennerne med på billedet ved at ændre kameraets vidvinkel-indstillingen. Med stemmekommandoer og håndbevægelser tager Samsung Galaxy A5 også billeder uden, at du behøver trykke på knappen. En helt ny form for frihed! Du kan oven i købet skabe animerede gif’er af dine fotos, så du altid kan sende en sjov og personlig hilsen til dem, du holder mest af.

Robust hele vejen igennem

Samsung Galaxy A5 er udviklet som en stærk fusion af glas og metal med en buet glasskærm, der dækker alle tre sider af din smartphone. Det giver dig mulighed for at bruge flere funktioner på samme tid. Samsung Galaxy A5 er desuden udviklet med ekstra hurtig opladning af batteriet, der bliver fuldt opladet på kun 104 minutter - altså en time og tre kvarter. Har du brug for mere plads på din Samsung Galaxy A5, kan du takket være pladsen til hukommelseskortet udvide lagringskapaciteten.

Samsung Galaxy A5 er funktionelt i topform

Med Samsung Galaxy A5 får du en smartphone med en stærk processor, der starter din mobil og apps hurtigere end de tidligere Samsung Galaxy-modeller. Derudover byder Samsung Galaxy A5 på mange nye fede funktioner som for eksempel muligheden for at inddele dine kontakter, sociale feeds og beskeder i farvekoder. På den måde kan du hurtigt se, hvem der skriver eller ringer til dig, da den mindste skærm blinker i den farve, som du har valgt. Det er intelligent teknologi.

Samsung Galaxy A5 kommer i en flot sort farve, og med 32 GB indbygget hukommelse.

Specifikationer
  • 5,2" Super AMOLED HD-skærm
  • 16 megapixel kamera med autofokus
  • Octa-core 1,9 GHz processor
  • Fingeraftrykssensor
  • Lynopladning
  • KNOX-sikkerhedsløsning
  • Stænk- og støvtæt
  • Android styresystem (Marshmallow)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: