Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

Skru op for den gode stil
Galaxy A5 er indbegrebet af kvalitet med sit lækre design i stål og glas, en skarp billedkvalitet og et suverænt hurtigt kamera. Du skal bare trykke to gange på hjemknappen, så er kameraet klar til at ta’ et foto. Og hermed er det slut med at gå glip af de vigtige øjeblikke i dit liv.

Det lysfølsomme kamera tager skarpe billeder selv under mindre gode lysforhold og har en optisk billedstabilisator, så det automatisk kompenserer for smårystelser.

Du kan også tage selfies på en helt ny måde – med en håndbevægelse eller ved hjælp af din stemme. Brug også vidvinkel-indstillingen, så du får alle vennerne med på billedet. Og lav en animeret gif af dine billeder.

Batteriet bliver fuldt opladet på kun 104 minutter*. Mobilen har samtidig en fingeraftrykslæser, som gør det nemt og trygt at låse mobilen op – og logge ind på nettet.
Specifikationer
  • 5,2” Super AMOLED skærm
  • 13 MP kamera og 5 MP frontkamera
  • Octa-Core processor
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: