Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6

Alt om pakkerne
Køb Samsung Galaxy A6 til en rigtig god pris hos YouSee
Hos os kan du købe Samsung Galaxy A6 til en rigtig god pris. Køb Samsung Galaxy A6 hos os og få fri fragt og adgang til et billigt mobilabonnement fyldt med unikke fordele.

Vores mobilabonnementer giver dig fx Danmarks bedste 4G-netværk, over 30 millioner musiknumre på YouSee Musik, og roaming i 36 lande i Europa samt mange flere unikke fordele.

Du bestemmer selv, om du vil betale telefonen kontant eller på afbetaling over 12 eller 24 måneder. Vælger du at betale din mobil over 12 eller 24 måneder forbliver prisen på telefonen selvfølgelig den samme.

Du kan også gå på jagt blandt Samsungs nyeste smartphones. Hos kan du købe Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+. Alle sammen til rigtig skarpe priser.

Release-dato og pris på Samsung Galaxy A6

Release-datoen i Danmark for Samsung Galaxy A6 er d. 21. maj 2018. Lige nu kan du købe Samsung Galaxy A6 hos os til en rigtig god pris.

Samsung Galaxy A6 er den perfekte telefon til dig, der stiller høje krav til hvad en smartphone skal kunne men også vil have en billig mobil til en pris, hvor alle kan være med.

Her på siden kan du læse om alle de specs, du får med Samsung Galaxy A6 i hånden.

Kamera

Du får et 16 MP kamera på bagsiden af telefonen. Det gode Samsung-kamera er ekstremt nemt at bruge og kommer med en f/1.9 blænde, LED flash og autofokus. Så er du altid kun et klik væk fra det gode billede.

Front-kamera med variabel blitz

Det imponerende front-kameraet på 16 MP kommer med variabel blitz. Så får du altid detaljerige og skarpe billeder - selv i lav belysning.

Super AMOLED Infinity-display

Du får et 5,6” Super AMOLED Infinity-display på Samsung Galaxy A6, som strækker sig næsten over hele telefonens front. Med Infinity-skærmen virker det næsten som om, at skærmen fortsætter i det uendelige. Her får du et skærmbillede uden begrænsninger!

Oplev den ikoniske Infinity-skærm. Samsung er kendt for deres imponerende Infinity-skærme med et banebrydende og funktionelt design. Infinity-skærmen er blevet et ikonisk varemærke, der kendetegner Samsung-topmodeller som fx Samsung Galaxy S9.

Android 8 (Oreo) fra Google

Styresystemet på mobilen er Google Android 8 (Oreo). Android fra Google er et fleksibelt styresystem, som efterhånden har høstet meget ros i anmeldelser og tests.

Android er intuitivt og fleksibelt. Du selv tilpasse telefonens skærm, så den passer præcis til dig og dine vaner. Du kan fx de apps og widgets, du bruger mest, placeret på mobilens skærm.

Et holdbart 3000 mAh-batteri

Mobilen er udstyret med et stærkt 3000 mAh-batteri. Så har du strøm på telefonen hele dagen. Det holdbare batteri hjælper til at holde din telefon hurtig. Telefonens simple design gør også, at du får meget mere batteri-kapacitet.

Octa-core 1.6GHz processor og 3 GB RAM

Mange Samsung-telefoner kommer med den populære Octa-core processor, som gør telefonen hurtig og kraftfuld. Octa-core 1.6GHz processoren gør klæder din telefon på til at køre apps, videoer og programmer uden at miste meget strøm på batteriet.

32 GB lager / 256 GB lager med microSD-kort

Du får et lager på 32 GB til billeder, apps og alle de programmer, du har brug for på din mobil.

Har du brug for et større lager? Du kan opgradere dit lager på telefonen til hele 256 GB med et microSD-kort som tilbehør til din smartphone. Så kommer du aldrig til at mangle plads på din mobil.

Smart fingeraftrykslæser på bagsiden

Du får en smart fingeraftrykslæser på bagsiden af telefonen, så du nemt og hurtigt kan låse din mobil op. Det er nemt og super sikkert. Du holder blot fingeren på sensoren og på få sekunder, låser telefonen op.

Fingeraftrykssensoren sidder på bagsiden af Samsung Galaxy A6. Den er placeret lige under kameraet ligesom på Samsung Galaxy Note 8. På den måde er der mere plads til skærmen på forsiden, og så er det nemt og hurtigt at lægge fingeren på fingeraftryksscanneren, når den sidder bag på telefonen.

Det er efterhånden blevet populært at placerer fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen. Mange andre mobil-brands har taget trenden til dig - bl.a. Huawei, OnePlus og Sony.

Ansigtsgenkendelse på Galaxy A6

Du får også ansigtsgenkendelse, så du nemt og hurtigt kan låse din telefon op blot ved at kigge på den. Det er nemt og hurtigt - og mange mobil-brands som Apple og OnePlus kommer med ansigtsgenkendelse på deres flagskibs-telefoner.

Dual sim

Med dual sim kan du nemt og hurtigt have både privat- og arbejdstelefon samlet på en enhed. Du kan nemlig have to simkort i din mobil på samme tid.

Sammenlign: Samsung Galaxy A6 vs Samsung Galaxy A8

Samsungs A-serie er en række af smartphones til billigere priser, end de fleste af markedets high-end-mobiler. Samsung Galaxy A8 er modellen, der blev lanceret før Galaxy A6 med release-dato tilbage i januar 2018.

Men hvad er forskellen mellem Samsungs to A-modeller? Her sammenligner vi forskellene på de to telefoners specs.

Dual front-kamera på Galaxy A8

De to A-telefoner har samme kamera på bagsiden, men du får et 16 + 8 MP dual kamera på forsiden af Galaxy A8. På Galaxy A8 får du et 16 MP front-kamera.

Front-kamera med LED flash på Galaxy A6

Front-kameraet på Galaxy A6 har LED Flash, mens front-kameraet på Galaxy A8 har ikke LED flash.

Hurtig opladning på Galaxy A8

Du får hurtig opladning på Galaxy A8, men ikke på Galaxy A6. Med hurtig opladning kan du oplade batteriet på din telefon meget hurtigere end med en normal mobil-oplader.

Galaxy A8 er vand- og støvafvisende

Galaxy A8-modellen er vand- og støvafvisende med IP68-klassificering. Så kan du have telefonen.

Pris

Den billigste af de to telefoner er Galaxy A6, som du kan få til en lavere pris end Galaxy A8.

Samsungs prisvenlige A-serie får ros i test og anmeldelser

Samsungs A-serie er en række af mobiltelefoner til billige priser. Men den lave pris betyder ikke, at der er sparet på specs. Samsungs A-serier er til dig, der vil have en billig telefon, men stadig stiller høje krav til specs og features.

Samsung lancerede deres første telefon i A-serien tilbage i 2015 Sidenhen har Samsung lanceret en række imponerende A-modeller som fx Samsung Galaxy A7 og Samsung Galaxy A5.

Foruden de mange imponerende smartphones i A-serien kan du også købe den populære Samsung Galaxy XCover 4, som er en af de billigste Samsung-telefoner i vores webshop.

Specifikationer
 • Kamera: 16 MP
 • Front-kamera: 16 MP selfie-kamera
 • Display: 5,6” Super AMOLED Infinity-display (720 x 1480 pixels)
 • Batteri: 3000 mAh
 • Styresystem: Android 8 (Oreo)
 • Processor: Octa-core 1.6GHz
 • RAM: 3 GB
 • Hukommelse: 32 GB (lager kan udvides op til 256 GB med microSD-kort)
 • Sikkerhed: ansigtsgenkendelse / fingeraftrykssensor
 • Farver: sort, guld
 • Mål: 149,9 x 70,8 x 7,7 mm
 • Vægt: 162 g
 • Sim: dual sim
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: