Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Alt om pakkerne
Køb Samsung Galaxy A7 til en rigtig god pris


Køb Samsung Galaxy A7 (2018) til en rigtig god pris. Når du køber Galaxy A7 hos os får du fri fragt og et mobilabonnement spækket med unikke fordele.

Vores mobilabonnementer er spækket med unikke fordele

Vores mobilabonnementer giver dig meget mere end bare tale, sms og data. Du får bl.a. Danmarks bedste 4G-netværk, så du altid kan surfe lynhurtigt på nettet.

Du får også roaming i 36 lande i Europa. Og så kan du lytte til over 30 millioner musiknumre i vores egen musik-app - YouSee Musik.

Release i Danmark

Samsung Galaxy A7 havde oprindeligt release-dato tilbage i 2015. Men nu er Samsung klar med en ny og opdateret 2018-version.

Den officielle release-dato for Samsung Galaxy A7 i Danmark var den 19. oktober 2018.

Bestil hos YouSee i dag

Lige nu kan du købe Galaxy A7 hos os til en rigtig god pris. Vi har nemlig telefonen til salg i vores webshop. Bestil nemt og hurtigt.

Se også nogle af de nyeste high-end-smartphones fra Samsung. Fx Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+.

Pris - Samsung Galaxy A7 er en billig smartphone

Galaxy A7 er en del af Samsungs A-serie med smartphones til billige priser - derfor får du telefonen til en lav pris.

Din pris på Samsung Galaxy A7 afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller din nye telefon. Ved køb-knappen her på siden kan du se din pris på Galaxy A7.

Hvilke specifikationer kommer Samsung Galaxy A7 med i 2018?

Selvom Samsung Galaxy A7 er en billig smartphone har Samsung ikke sparet på specifikationerne.

Du får nemlig triple-kamera og en Super AMOLED-skærm - features man normalt forbinder med markedets bedste og dyreste high-end-smartphones.

På siden her kan du læse meget mere om, hvilke specifikationer du får på Samsung Galaxy A7.

Galaxy A7 får ros i test og anmeldelser

Markedets mobil-anmeldere og tech-eksperter kan ikke få armene ned over den nye smartphone med triple-kamera og Super AMOLED-display til en billig pris.

Her får du altså high-end-specifikationer i en prisvenlig smartphone.

Specifikationer

 • Android 8.0 (Oreo)
 • OCTA-CORE 2.2 GHz processor
 • 64 GB intern hukommelse (op til 512 GB med mikroSD-kort)
 • 4 GB RAM
 • Slankt design i glas
 • Ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser
 • 3,5 mm jackstik til høretelefoner
 • Farver: Blå / Sort / Guld
 • Størrelse: 159.8 x 76.8 x 7.5 mm
 • Vægt: 168 gram
 • Dual-SIM (Nano-SIM)

24 + 5 + 8 megapixel triple-kamera

Samsung har lanceret deres første triple-kamera nogensinde på en smartphone - hoved-kameraet på Galaxy A7 har nemlig hele tre kamera-linser.

Vi har før set triple-kameraer - fx på Huawei 20 Pro. Og nu er Samsung hoppet med på bølgen!

Samsung har udstyret triple-kameraet med intelligente kamera-features, der optimerer lys og farvegengivelse.

Og med de tre kamera-linser, der arbejder sammen, får du billeder i top-kvalitet med vidvinkel og skarphed selv i svagt lys.

Kameraet har også LED-flash, så du kan tage billeder med blitz i mørke omgivelser.

Live Focus giver dig professionelle portrætfotos

Med kameraets Live Focus-feature kan du tage professionelle portrætbilleder, hvor dit motiv står i skarp fokus foran en perfekt sløret baggrund.

Full HD-video

Du kan optage skarpe videoer i Full HD-opløsning. Med Full HD-video får du detaljerige videoer i top-kvalitet.

24 megapixel front-kamera

Kameraet på forsiden af telefonen er på hele 24 megapixel. Dine selfies står super skarpt på Galaxy A7!

Front-kameraet kommer også med smarte features - fx AR emojis og wide-selfie, så du kan fange flotte selfies sammen med alle dine venner.

Du kan også indstille front-kameraet til at tage billeder med en sløret baggrund - ligesom på portrætbilleder.

6,0 tommer Full HD Super AMOLED-display

Det er ikke så mærkeligt, at markedets elektronik-anmeldere og tech-eksperter er vilde med skærmen på dette produkt.

Super AMOLED er nogle af de bedste displays på markedets. Super AMOLED-skærmen giver nemlig et af de mest farverige skærmbilleder - der er fx en høj farvekontrast og rige farver. Og Samsung har sparet hjem-knappen væk - så her får du meget mere skærm!

Skærmen har også effektiv strømstyring, så den dræner batteriet for strøm. Skærmen har en opløsning på 1080 x 2220 pixels. Og du får samme 18.5:9-skærmformat som på andre high-end-smartphones - fx Samsung Galaxy S9.

Always-on-display

Med telefonens always-on-display kan du altid se dato og klokkeslæt på telefonens skærm.

Med Always-on-Display kan du også altid se, når du har ubesvarede beskeder eller andre vigtige notifikationer på mobilens skærm.

Display-funktionen betyder også, at du hurtigt og nemt kan tilgå udvalgte apps direkte fra den låste skærm ved at dobbeltklikke på dem - fx kan du starte musik helt uden at låse skærmen op.

Spil og film ser fantastisk ud på skærmen

Super AMOLED-skærmen giver dig en fantastisk oplevelse af spil og film. Det imponerende Super AMOLED-display giver dig et skarpt og levende skærmbillede. Du kan altså nyde spil og videoer i høj kvalitet.

Android 8.0 (Oreo) med smarte apps og programmer

Du får det populære Android-styresystem fra Google på Galaxy A7. Med Google Android bestemmer du helt selv, hvordan du vil se programmer og apps på telefonens skærm.

Du kan altså personliggøre din telefon, så dine favorit-apps ligger på skærmens forside - så tager det ikke mange sekunder at åbne de apps og programmer, du bruger mest.

Google Android kommer også med en masse smarte forudinstallerede apps - i Google-mappen finder du fx Gmail, YouTube og Google Maps. Det er hurtigt at finde apps fra Google - så kan du fx se videoer på YouTube, læse og sende mails med Gmail og finde vej med GPS via Google Maps.

Octa-Core-processoren giver dig en hurtig brugerflade

Med den hurtige Octa-Core processor er fart over feltet. Det går altså lynhurtigt, når du åbner eller skifter mellem apps.

Det betyder også, at du kan have mange apps åbne på samme tid, uden at telefonen kører langsommere.

64 GB intern hukommelse

Du får masser af plads til billeder, videoer, programmer og apps med telefonens store interne lager på 64 GB.

Op til 512 GB hukommelse med mikroSD-kort

Har du brug for mere plads? Med et mikroSD-kort kan du udvide telefonens lager helt op til 512 GB.

MikroSD-kortet skal du købe separat som tilbehør til din smartphone.

Slankt design i 2.5D-glas

Mobilen kommer i et slankt design med det kurvede 2.5D-glas. Telefonens design får ros i test og anmeldelser - det er nemlig ikke så ofte, at vi ser det elegante glas-design på mobiltelefoner til lige så lav en pris som Samsung Galaxy A7.

Telefonen kommer i en størrelse, der minder meget om andre Samsung Galaxy-modeller. Mobilen også ligger i samme størrelses-leje som fx OnePlus 5T og Samsung Galaxy S9+.

Fingeraftrykslæseren sidder på siden af Galaxy A7

Samsung har valgt at placere fingeraftryks-sensoren på siden af telefonen. Den smarte placering af fingeraftrykslæseren i højre side af telefonen gør det utrolig nemt og intuitivt at låse telefonens skærm op.

Samsung tilbyder ansigtsgenkendelse

Med ansigtsgenkendelse analyserer sensorerne på front-kameraet dine unikke ansigtstræk. Ansigtsgenkendelse gør det hurtigt og nemt at låse skærmen på din mobil op - du skal bare kigge på telefonen.

Ansigtsgenkendelse er det nye sort, og mange af markedets high-end-smartphones kører med ansigtsgenkendelse - fx OnePlus 6 og nyere iPhones fra Apple.

Samsung Galaxy A7 har jackstik

Selvom en række af markedets nye high-end-smartphones har skiftet vinket farvel til jackstikket på 3,5 mm til høretelefoner, beholder Samsung Galaxy A7 det klassiske jackstik. Så behøver du ikke en adapter, hvis du har nogle gode høretelefoner med jackstik.

Vælg mellem 3 lækre farver

Du kan vælge mellem 3 lækre farver - blå, sort eller guld. Så er det op til dig, hvilken farve du bedst kan lide.

Sammenlign - Samsung Galaxy A7 vs S9

Tidligere i år lancerede Samsung deres flagskibstelefon Samsung Galaxy S9. Her kan du få flere informationer om, hvad der adskiller Galaxy S9 og A7.

Triple-kamera vs enkelt-kamera

Galaxy A7 er Samsungs første smartphone med triple-kamera, hvor tre kamera-linser arbejder sammen for at gøre dine billeder endnu bedre. S9 kommer med et hoved-kamera med en enkelt kamera-linse.

24 megapixel front-kamera vs 12 megapixel front-kamera

På Galaxy A7 får du et større front-kamera med 24 megapixel. På S9 får du et 12 megapixel front-kamera.

Du kan få flere GB på Galaxy A7

Med et mikroSD-kort som tilbehør til din smartphone kan du udvide lageret med op til 512 GB på Galaxy A7. På Samsung Galaxy S9 kan du udvide hukommelsen til op til 400 GB.

Samsung Galaxy S9 er vand- og støvtæt med IP68-klassificering

S9 er IP68-klassificeret. Det betyder, at du kan du spilde vand på telefonen - uden at den tager skade.

Bedre lyd i stereo med AKG-højttalere på S9

En af de helt store features på S9 er de imponerende stereohøjttalere fra AKG, der giver helt enestående lyd. Det lyder helt enestående, når du sætter musik på med S9.

Se flere telefoner i Samsungs A-serie her

I vores webshop kan du købe flere af Samsungs succesfulde smartphones i A-serien. Fx kan du bestille Samsung Galaxy A6 og Samsung Galaxy A5.

A-serien er en serie af prisvenlige telefoner fra Samsung spækket med lækre specifikationer - præcis som du forventer at finde på mobil-markedets high-end-modeller.

Foruden modellerne i A-serien kan du også finde den prisvenlige Samsung Galaxy XCover 4.
Specifikationer
 • 6,0 tommer Full HD Super AMOLED-display (1080 x 2220 pixels)
 • 24 + 5 + 8 megapixel triple-kamera
 • 24 megapixel front-kamera
 • 3.300 mAh-batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: