Samsung Galaxy Core Prime

Samsung Galaxy Core Prime

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 40 GB gælder t.o.m. 19. november 2017.

Samsung Galaxy Core Prime – Den simple smartphone
Smartphones udvikles konstant, og man hører hele tiden om nye skud på stammen, der får forgængere til at blegne. Men hvis du ikke orker alt det ræs, eller ganske enkelt ikke har interesse eller behov for den nyeste teknologi, er Samsung Galaxy Core Prime den helt ideelle smartphone til dig. Galaxy Core Prime er en del af Samsungs Galaxy-serie, hvilket gør det til en brugervenlig og innovativ smartphone, der opfylder de behov man har som smartphoneejer i dag. Men med Samsung Galaxy Core Prime er det hele bare en lille smule enklere. Galaxy Core Prime har ikke behov for at råbe højt og spille med musklerne, men klarer sig fint igennem tilværelsen på en mere diskret og elegant manér, hvilket har gjort Galaxy Core Prime til et yndet valg for dig, der bare gerne vil have en god og pålidelig smartphone uden så mange dikkedarer.

Samsung Galaxy Core Prime gør det nemmere at have en smartphone

Samsung Galaxy Core Prime har ikke fået megen opmærksomhed på mobilmarkedet, men det var heller aldrtig meningen. Samsung Galaxy Core Prime er nemlig ikke nogen Karl-Smart, men derimod blot det, den ser ud til at være – nemlig en god og trofast mobiltelefon, du kan sætte din lid til og bruge hver eneste dag. Samsung Galaxy Core Prime er det oplagte smartphonevalg til dig, der ikke vil betale for en masse funktioner, du alligevel ikke bruger, men blot ønsker en moderne smartphone uden at det hele behøver at være så indviklet.

Enkel, let og ligetil – Du får dækket dine behov med Samsung Galaxy Core Prime

Samsung Galaxy Core Prime kræver ingen lang brugermanual eller tilvænningsperiode, at tage højde for. Faktisk kræver Galaxy Core Prime ikke rigtig noget af dig – den giver dig derimod det, du forventer. En enkel, let og ligetil telefon, som mange nye mobiler kan lære meget af i forhold til den gode ”Keep it Simple” filosofi, der ofte går tabt i den moderne verden. Trods sin simple brugerflade, får du stadig masser af mobil for pengene, når du vælger en Samsung Galaxy Core Prime. Udover en kraftfuld Quad-core processor, stærkt batteri og 4,5” skærm, byder Samsung Galaxy Core Prime også på et 5 megapixel kamera og mulighed for at skyde videoer i høj kvalitet. Samsung Galaxy Core Prime kommer med 8 GB indbygget hukommelse, og den er i en lækker grå farve.

Specifikationer
  • 4,5” skærm
  • 5 megapixel kamera
  • 1,2 Quad-core processor med 1 GB ram
  • Android styresystem (Lollipop)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: