Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

Samsung Galaxy J5

Se lyste med Galaxy J5

Er du typen, som godt kan li’, at der sker noget? Og deler du helst dine oplevelser med andre? Så er den prisvenlige Galaxy J5 perfekt til dig. Kameraet lukker nemlig ekstra lys ind og giver dig skarpe fotos selv under dårlige lysforhold. Og både kameraet på for- og bagsiden har blitz, så du får det maksimale ud af dine billeder.
Galaxy J5 er udstyret med en stor, knivskarp skærm med skarpe kontraster og en række smarte kamera- og selfie-funktioner. Og kameraet er klar, når du er. Du skal nemlig bare trykke på hjem-knappen to gange for at gå direkte i kamera-mode.
Telefonen har en ultraenergispare-indstilling, der gør, at du altid har en batterireservetank med dig. Når batteriet begynder at løbe tør, sørger denne indstilling for, at alle unødvendige funktioner slukker, og batteriforbruget sænkes. Men du kan selvfølgelig stadig ringe og sms’e. Telefonens kraftfulde processor er god til både film, surf og spil. Så bare læn dig tilbage og nyd det hele på den store skærm.

Samsung Galaxy J5 specifikationer

  • • 5,0” Super AMOLED skærm
  • • 13 MP kamera og 5 MP frontkamera
  • • 2600 mAh batteri/Op til 18 timers taletid
  • • Ekstra batteritid med ultraenergispare-indstilling
Specifikationer
  • Stor skærm
  • Lynhurtigt kamera
  • Ekstra batteritid
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: