Samsung Galaxy Note864 GB Guld

Samsung Galaxy Note 8 64 GB guld
  • Mobilrabat: 4.500 kr.
  • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy Note864 GB Guld

Mobilrabat: 4.500 kr.
Kommer snart
2.499 kr.
!
Galaxy Note8 64 GB i Guld er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Hos os kan du købe Samsung Galaxy Note 8 til en rigtig god pris. Og med vores mobilabonnementer får du en masse unikke fordele som Danmarks bedste 4G-netværk, roaming i 36 lande i Europa og adgang til over 30 millioner musiknumre via YouSee Musik.

I 2018 lancerede Samsung en helt ny smartphone i Note-serien - nemlig Samsung Galaxy Note 9 med en masse nye opdateringer - bl.a. kan du bruge S-Pen på Note 9 som en trådløs fjernbetjening til telefonen.

Samsung Galaxy Note8

D. 23/8 2017 er release-datoen for Samsungs nye smartphone: Samsung Galaxy Note8. Længe har rygterne gået om dette nye vidunder fra Samsung, og her på siden kan du endelig læse meget mere, om alle de nye specifikationer, som Samsung Galaxy Note8 kommer med.

Det får du med Samsung Galaxy Note8

Med Samsungs nye smartphone får du en række lækre specifikationer og funktioner. Blandt andet får du et 6,3” Infinity-display med S-pen, Dual-kamera med 12 megapixel, iris-scanner samt meget mere, og så er telefonen også den perfekte arbejdsstation til dig, der altid er på farten.

Telefonen er udstyret med Android 7.0, og så får du et 3300 mAh batteri og en Octa-core 2.3GHz + 1.7GHz-processor med 6GB RAM. Du får 64 GB indbygget hukommelse, og så har du selvfølgelig rig mulighed for at opgradere til hele 256GB med en microSD-kort.

Alt dette får du i et brandlækkert og vandtæt design af glas og metal, og så kan du selv vælge om du vil have telefonen i guld eller sort.

Oplev Samsungs Infintiy-skærm med S-pen

Med denne smartphone får du en Infinity-skærm på 6,3” i et flot og brugervenligt design. Med afrundende kanter får du en skærmoplevelse, der gør billedet større og grænseløst. Dette er skærmen uden kanter, der gør at du oplever, at skærmbilledet forsætter i det uendelige! Du får knapper der er integreret i touch-skærmen tilpasset perfekt til dine skærmindstillinger.

Telefonens infinity-skærm giver dig også rig mulighed for at have flere applikationer i gang på samme tid. Du kan nemlig dele skærmen i to så du kan tjekke e-mails mens du læser nyheder eller holder dig opdateret på de sociale medier.

Samsung Galaxy Note8 kommer med en S-pen. Med Samsungs S-pen kan du navigere rundt på telefonens skærm uden besvær – skriv hurtige noter uden at låse skærmen op, markér i billeder og understreg tekst. Du kan også finde din kreative side frem med S-pen, der giver dig mulighed for at skabe dine helt egne emojis samt meget mere.

Tag fantastiske billeder og videoer med Samsung Galaxy Note8s 12 + 12 megapixels dual-kamera

Samsung har især gjort sig bemærket for deres topklasses kamerateknik, der giver dig levende billeder fuld af detaljer. Med et telefonens dual-kamera kan du tage billeder, der nærmest virker levende.

For hver pixel er der to unikke fotodioder, der arbejder sammen og fanger billeder i samme kvalitet som det menneskelige øje. Du får altså her et intelligent kamera, der kan fange billeder med lynhurtig autofokus uanset hvilken belysning du befinder dig i. Vil du fange det perfekte billede på afstand? Med dual-kameraet fra Samsung er dette intet problem.

Selvfølgelig får du også et lækkert 8 megapixels kamera på forsiden af telefonen, så du kan tage selfies af dig og dine venner.

Hold dig sikker med iris-scanner

Telefonen udstyret med en iris-scanner, der holder alt dit beskyttede indhold på telefonen sikkert. Ifølge Samsung er iris-scanneren op til 200 gange mere sikker end en fingeraftrykslæser, men du kan altså stadig vælge den normale fingeraftrykslæser, hvis du fortrækker det.

Samsung Galaxy Note8: En vandtæt smartphone i lækkert design

Samsung Galaxy Note8 er IP68-klassificeret, hvilket betyder at denne smartphone kan holde til vand og støv. Du kan tilmed have din Samsung-telefon under vand i hele 30 minutter i op til hele 1,5 meters dybde. Du kan altså få flotte billeder fra feriens badeture.

Du kan altså roligt skylle den under vandhanen, hvis du spilder på den. Dette er den perfekte telefon til alle os, der er lidt hverdagsklodset. Du kan også sagtens tage din telefon frem, hvis det regner – denne smartphone er lavet til din hverdag med alt, hvad det indebærer.

Er Samsung Galaxy Note8 din nye smartphone?

Med Samsung Galaxy Note8 får du en smuk telefon med alle de bedste specifikationer fra Samsung. Telefonen er perfekt til dig, som vil have en telefon der kan følge dig i din hverdag – på arbejde, i skole og når du har fri.

Denne nye smartphone giver dig en telefon med et enestående kamera, en god processor og et stærkt batteri. Det hele gemmer sig bag et lækkert design med en flot infinity-skærm og en S-pen så du hurtigt og nemt kan navigere rundt på din smartphone.

Samsungs motto bag telefonen er ”Do bigger things”. Med denne smartphone fra Samsung får du ikke kun en fantastisk og brugervenlig smartphone. Du får også rig mulighed for at bruge din telefon som arbejdscomputer. Du kan også tilkøbe forskellige gadgets, så du kan gå på optage 360 graders videoer eller gå på opdagelse i Samsungs store virtuelle univers.

Kan du ikke vente til at få denne nye smartphone i mellem hænderne? Du kan købe telefonen nemt til en rigtig god pris hos YouSee. Køber du din nye Samsung-smartphone hos YouSee med abonnement får du selvfølgelig også adgang til Danmarks bedste 4G-netværk. Er du ny kunde sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et nyt SIM-kort til din nye smartphone.

I vores online shop har vi også en masse andre Samsung Galaxy-modeller til rigtig skarpe priser.

Fx de nye Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e Se også Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ fra 2018.

Vi har også en række prisvenlige smartphones fra Samsung. Fx kan du gå på jagt i A-serien - bestil fx Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6 eller Samsung Galaxy A50. Du kan også bestille Samsung Galaxy XCover 4.

Uanset hvilken Samsung-telefon du vælger, får du altid en rigtig god pris hos os samt et mobilabonnement spækket med alle vores fordele.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: