Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

Gå lige til kanten med Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+ er navnet på den mest banebrydende model i Samsung Galaxy S6 serien. Med Samsung Galaxy S6 Edge+ kan du komme godt ud i hjørnerne og faktisk leve et liv på kanten. Sagen er nemlig den, at skærmen på Samsung Galaxy S6 Edge+ er kurvet og omfavner hele fronten af den smukke smartphone. Du får dermed langt mere skærm for pengene, når du vælger Samsung Galaxy S6 Edge+ fremfor telefonens forgængere, der dog på ingen måde er sparsomme på det område. Og netop skærmen er en af Samsung Galaxy S6 Edge+’s helt store forcer. Den 5,7” store Super AMOLED skærm giver dig en høj kontrast, dybere sort og hvidere hvid. Du får med andre ord en skærm, der gengiver dine billeder, spil og apps i absolut højest mulige kvalitet. Og det er vigtigt, når vi samtidig med Samsung Galaxy S6 Edge+ har at gøre med en af nyere tids bedste kameratelefoner.


Samsung Galaxy S6 Edge+ sikrer dig al den kraft, du har brug for

Samsung Galaxy S6 Edge+ er bygget ud fra devisen om, at man aldrig må gå ned på kraft. Derfor er den smukke smartphone udstyret med en kraftfuld octa-core (8 kerner) processor på hele 4GB, hvilket giver Samsung Galaxy S6 Edge+ omtrent den samme processorkraft som en almindelig computer. Dermed har du altid den fornødne kraft, når du bruger Samsung Galaxy S6 Edge+. Hvad enten du vil surfe, maile, browse, tweete, tage billeder eller fordrive ventetiden med et spil, kan du være helt og aldeles sikker på, at Samsung Galaxy S6 Edge+ har kraften, der skal til – og mere til.
De 8 kerner i processoren er udover hurtig ydeevne også med til at sikre dig det optimale udbytte af Samsung Galaxy S6 Edge+’s batteri. Med en kapacitet på hele 3000 mAh (milliampere timer), er Samsung Galaxy S6 Edge+ i den høje ende hvad angår batterilevetid. Der er power nok til alle dine opgaver, og med hele 8 processorkerner, at fordele arbejdet på, er du sikker på altid at få det hele med når du bruger din Samsung Galaxy S6 Edge+


Med Samsung Galaxy S6 Edge+ får du en af markedets bedste kameramobiler

Samsung Galaxy S6 Edge+ er det oplagte valg, hvis du ønsker en stærk og kraftfuld smartphone, der samtidig kan erstatte dit digitalkamera. Med hele 16 megapixel og Samsungs populære autofokus, får du med Samsung Galaxy S6 Edge+ en af markedets bedste kameramobiler, der sikrer dig de bedste forudsætninger for at forevige dit livs store og små øjeblikke. Og dine billeder står altid ultraskarpt, når du ser dem på den 5,7” Super AMOLED skærm, der i samspil med det imponerende kamera, har gjort Samsung Galaxy S6 Edge+ til en af verdens bedste og mest populære smartphones.


Samsung Galaxy S6 Edge+ specifikationer

  • • 5,7” Super AMOLED skærm (1440 x 2560 pixels)
  • • 16 megapixel bagkamera
  • • 5 megapixel frontkamera
  • • 4GB octa-core processor
  • • Lang batterilevetid
Specifikationer
  • 4G på TDC's netværk
  • En fantastisk og intuitivbrugerflade
  • Hurtig og trådløs opladning
  • Skarpe billeder under dårlige lysforhold
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: