Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på Fri Tale / 3 GB og Fri Tale / 25 GB gælder t.o.m. 4. juni 2017. Tilbud på den inkluderede Blockbusterkode i Fri Tale / 5 GB, Fri Tale /10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 30. juni 2017.

Samsung Galaxy S6 er rost til skyerne af anmeldere

Intelligent batteri? Det får du i Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 har fået turbo på batteriet. Udover at have en lang batterilevetid, oplades Galaxy S6 oven i købet 1,5 gange hurtigere end sine forgængere. Samsung Galaxy S6 kan endda oplades trådløst, og med blot 10 minutters lynopladning, kan den holde strøm i helt op til 4 timer. Udover det er særdeles kraftfuldt, er batteriet i Samsung Galaxy S6 også intelligent. Telefonen kan nemlig holde styr på dine apps og komme med anbefalinger til hvilke du bør deaktivere eller helt slette, for at få mest muligt ud af de 2550 mAh som batteriet i Galaxy S6 råder over.

Med Samsung Galaxy S6 har du et sublimt kamera

Med Samsung Galaxy S6 får du et enestående kamera. Opløsningen er på 16 megapixels, men i samspil med Samsungs unikke kamerafeatures som blandt andet omfatter en forbedret autofokus funktion, der sikrer dig knivskarpe- og detaljerige billeder hver gang. Med to tryk på hjem-knappen har du direkte adgang til det forbedrede kamera, og du kan med Samsung Galaxy S6 tage skarpe billeder i høj kvalitet, selv under dårlige lysforhold og når motivet er i bevægelse.

Samsung Galaxy S6 giver dig en unik skærmoplevelse

At Samsung Galaxy S6 tager fantastiske billeder, betyder ikke så meget, hvis du ikke kan se dem. Men det kan du i den grad med Den lysstærke 5,1” store Super AMOLED skærm, der har været med til at give Samsung et fantastisk ry for deres fladskærms-TV og nu også på smartphonefronten. 16 millioner farver, dybere sort, hvidere hvid og en utrolig høj kontrast er med til at gøre skærmen på Samsung Galaxy S6 til en helt unik oplevelse.

Samsung Galaxy S6 kommer med 32 GB indbygget hukommelse, og i en flot guld farve.

Specifikationer
  • 5,1” Super AMOLED skærm
  • 64-bit Quad core processor og 3 GB ram
  • 16 MP kamera
  • Android styresystem (Marshmallow)
  • Trådløs opladning
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: