Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Alt om pakkerne
Efterfølgeren til Samsung's populære S7


Samsung Galaxy S8

Der har været mange rygter og spekulationer, indtil lanceringen d. 29. marts 2017, og vi kan næsten ikke få armene ned over det flotte design og de mange fede features. Det er tydeligt at S8 er Samsungs pendant til Apples iPhone 7.

Prisen på Galaxy S8 afhænger af hvilket abonnement du køber sammen med mobiltelefonen, og du kan sikre dig en billig og lav månedlig ydelse, hvis du vælger vores afdragsordning, hvor du kan afdrage mobiltelefonen over 12 eller 24 måneder. Uden renter og gebyrer, naturligvis.

Samsung Galaxy S8 fås i 3 forskellige farver – sort, grå og sølv, eller som Samsung selv kalder farverne – midnight black, orchid grey og arctic silver. Mobiltelefonen kommer med 64 GB indbygget hukommelse, med mulighed for udvidelse med Micro-SD (op til 256 GB).


Samsung Galaxy S8 med ny banebrydende skærm

Det første man lægger mærke til ved Samsung Galaxy S8 er den imponerende infinity-skærm, der er i en helt anden klasse end tidligere modeller. Skærmen udnytter hele rammen og er længere end normalt, så det er muligt at åbne flere vinduer over hinanden uden at miste overblikket. Du kan altså nemt og bekvemt multitaske på Samsung Galaxy S8 ved at dele skærmen op i to vinduer og ordne flere ting samtidig. Det giver dig for eksempel mulighed for at læse mails, mens du tjekker vejrudsigten, eller se film og svare beskeder på én og samme tid. Hjem-knappen er ikke længere en fysisk knap i bunden af skærmen, men er blevet integreret i forsiden. Fingertryks-scanneren er desuden flyttet om på bagsiden, hvilket betyder at overfladen står knivskarpt.

Samsung Galaxy S8 har brugerorienteret design

Galaxy S8 er design i høj kvalitet, der både er æstetisk indbydende samtidig med at funktionaliteten er helt i top. Hvor mange ældre smartphones er udviklet med fokus på udseende og ydeevne, er der med Samsung Galaxy S8 taget højde for en ekstra faktorer - nemlig brugernes liv og hverdag. Hvis du ikke fra naturens side har en stor hånd, er det stort set umuligt for dig at navigere i din telefon med kun én hånd. Det er enormt begrænsende, når man ikke kan nå hjørnerne på skærmen med tommelfingeren, og dét er der tænkt over med Galaxy S8. Smartphonen er ergonomisk korrekt til alle hænder, så det altid er nemt at holde på telefonen og navigere på skærmen med kun én hånd. Den smalle skærm betyder desuden, at du ikke behøver at scrolle lige så meget som du er vant til.

Brug din Galaxy S8 i al slags vejr

S8 kan holde til lidt af hvert og siger ikke nej til sjov og ballade. Du skal derfor ikke lade vand eller støv sætte grænser for, hvordan du bruger din smartphone. Galaxy S8 er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter – så uanset om du er på stranden, ude i regnen eller laver mad i køkkenet, kan du bruge din mobil, præcis som du har lyst til.

Beskyt og forenkl dit digitale liv

Samsung Galaxy S8 er født med iris-scanner og fingeraftrykslæsning, hvilket hjælper dig med at gøre det sikkert og enkelt at have billeder og data på din mobil. Du bestemmer selv om du vil beskytte dit digitale liv med øjnene eller med fingeraftryk – du skal blot vælge den løsning, der er mest bekvem for dig. Iris-scanning er op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning.

Avanceret kamerateknologi

En avanceret kamerateknologi i Samsung Galaxy S8 fanger flere detaljer i billederne. De enkelte pixel i kameraet har to separate fotodioder, der virker sammen, ligesom de menneskelige øjne, og der opnås dermed både en hurtig og nøjagtig autofokusering. Den større lysfølsomhed gør det også muligt at fotografere under mørkere lysforhold.
Specifikationer
  • 5,8" Quad HD+ sAMOLED skærm med 2.960 x 1.440 pixel
  • Octa-core 2.3 GHz + 1.7 GHz processor
  • 12 megapixel bagkamera og 8 megapixel frontkamera
  • Android 7.0
  • 3000 mAh batteri
  • Iris-scanner
  • IP68-klassificeret
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: