Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8

Nu er den her - efterfølgeren til Samsung's populære S7. Der har været mange rygter og spekulationer, indtil lanceringen d. 29. marts 2017, og vi kan næsten ikke få armene ned over det flotte design og de mange fede features. Det er tydeligt at S8 er Samsungs pendant til Apples iPhone 7.Prisen på din nye Galaxy S8+ afhænger af hvilket abonnement du køber sammen med smartphonen, og du kan sikre dig en billig og lav månedlig ydelse, hvis du vælger vores afdragsordning, hvor du kan afdrage betalingen over 12 eller 24 måneder. Med 0% i renter og ingen gebyrer, selvfølgelig.

Samsung Galaxy S8+ kan fås i 3 forskellige farver – sort, grå og sølv, eller som Samsung selv kalder farverne – midnight black, orchid grey og arctic silver. Mobiltelefonen kommer med 64 GB indbygget hukommelse, med mulighed for udvidelse med Micro-SD (op til 256 GB).

Ny infinity-skærm og multitasking

Den 6.2” infinity-skærm gør, at rammer og kanter er mindre fremtrædende, hvilket skaber et grænseløst indtryk. Knapperne er integrerede i skærmen og tilpasses skærmindstillingen – det giver en langt bedre og større oplevelse, når man surfer, ser billeder og film og spiller spil. Den fysiske hjem-knap findes stadig i form af en tryksensor. Den smalle skærm gør det nemmere at skrive og navigere i menuen med kun én hånd, og du behøver heller ikke at scrolle ligeså meget.

Galaxy S8+ kan multitaske – du kan nemlig dele skærmen op i to vinduer, og gøre to ting samtidig. Det giver dig, for eksempel, mulighed for at læse mails og tjekke vejrudsigten samtidig, eller se film og svare beskeder på én og samme tid.

Brug din Galaxy S8+ i al slags vejr

S8+ er tilpasset vind og vejr, og du skal derfor ikke lade vand eller støv sætte grænser for, hvordan du bruger din mobil. Galaxy S8+ er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter – så uanset om du er på stranden, ude i regnen eller laver mad i køkkenet, kan du bruge din mobil, præcis som du har lyst til.

Beskyt og forenkl dit digitale liv

Samsung S8+ er født med iris-scanner og fingeraftrykslæsning, hvilket gør dit mobile liv sikkert og enkelt. Du bestemmer selv om du vil beskytte dit digitale liv med øjnene eller med fingeraftryk – du skal blot vælge den løsning, der er mest bekvem for dig. Iris-scanning er op til 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning.

Avanceret kamerateknologi

En avanceret kamerateknologi i Galaxy S8+ fanger flere detaljer i billederne. De enkelte pixel i kameraet har to separate fotodioder, der virker sammen, ligesom de menneskelige øjne, og der opnås dermed både en hurtig og nøjagtig autofokusering. Den større lysfølsomhed gør det også muligt at fotografere under mørkere lysforhold.

Specifikationer
  • 6.2" Quad HD+ sAMOLED skærm
  • Octa-core 2.3 GHz + 1.7 GHz processor
  • 12 megapixel bagkamera og 8 megapixel frontkamera
  • Android 7.0
  • 3500 mAh batteri
  • Iris-scanner
  • IP68-klassificeret
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: