Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Alt om pakkerne
Ny infinity-skærm og multitasking

Det får du med Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+ er en udvidet version af den populære og anmelderroste S8-model. Da Samsung lancerede den nye S8-model d. 29. marts 2017 løftede producenten også sløret for S8-modellens storebror: Samsung Galaxy S8+.

Samsung S8+ giver dig det bedste fra S8-modellen i større format. Du får blandt andet et større batteri på 3500 mAh med Quick Charge og en større HD-skærm på 6,2” med AMOLED-teknologi.

Ligesom S8-modellen kommer telefonen med et 12 megapixels kamera i topkvalitet, Android 7.1 (Nougat), en Exynos 8895 processor med 4GB RAM og så er denne smartphone selvfølgelig vand- og støvafvisende med IP68-certifikat.

Telefonen kommer i et glamourøst design i metal og glas. Mobilen kommer i 3 farver, så du kan selv vælge, om du vil have denne smartphone i midnight black, orchid grey eller arctic silver.

S8+ kommer med 64 GB indbygget hukommelse, og så kan du tilmed opgradere til hele 256 GB med et microSD-kort. Nedenfor kan du læse meget mere om alle de lækre specifikationer og funktioner du får med Samsung Galaxy S8+.

Ny infinity-skærm og multitasking

Den 6.2” infinity-skærm med gør, at rammer og kanter er mindre fremtrædende, hvilket skaber et grænseløst indtryk. Knapperne er integrerede i skærmen og tilpasses skærmindstillingen – det giver en langt bedre og større oplevelse, når man surfer, ser billeder og film og spiller spil.

Den fysiske hjem-knap findes stadig i form af en tryksensor. Den smalle skærm gør det nemmere at skrive og navigere i menuen med kun én hånd, og du behøver heller ikke at scrolle ligeså meget.

Samsung Galaxy S8+ kan multitaske – du kan nemlig dele skærmen op i to vinduer, og gøre to ting samtidig. Det giver dig, for eksempel, mulighed for at læse mails og tjekke vejrudsigten samtidig, eller se film og svare beskeder på én og samme tid.

Sidst men ikke mindst har kommer denne smartphone med AMOLED-teknologi der gør, at du får den bedste skærmoplevelse med farver og kontrast i topkvalitet.

Samsung Galaxy S8+ er vand- og støvtæt

S8+ er tilpasset vind og vejr, og du skal derfor ikke lade vand eller støv sætte grænser for, hvordan du bruger din mobil.

Telefonen er IP68-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter – så uanset om du er på stranden, ude i regnen eller laver mad i køkkenet, kan du bruge din mobil, præcis som du har lyst til.

En smartphone der beskytter dit digitale liv

S8+ har både iris-scanner og fingeraftrykslæsning, så du kan helt selv vælge, hvilken beskyttelsesmetode du foretrækker.

Både iris-scanner og fingeraftrykslæseren gør dit digitale liv sikkert og let at tilgå. Med Samsungs iris-scanner er du faktisk 200 gange mere beskyttet end ved fingertryksaflæsning.

Avanceret kamerateknologi

S8+-modellen kommer med samme eminente kamerakvalitet, som S8-modellen. Især når det kommer til kamerateknologi er Samsung en af de førende spillerer på markedet, og deres forrygende kameraer bliver ofte rost til skyerne i test og anmeldelser af telefonerne.

På bagsiden af telefonen får du et 12 megapixels kamera der giver dig lækre billeder uanset, om det er dag eller nat. Dernæst får du også detaljerige billeder, der med kameraets to separate fotodioder virker på samme måde, som det menneskelige øje og giver dig lynhurtig autofokus.

Sidst men ikke mindst får du med Samsungs 12 megapixels kamera også mulighed for at optage videoer med 4K-videooptagelse, så du får professionelle videoer - selv i dårlig belysning.

På forsiden af telefonen får du et 8 megapixels kamera, så du kan tage flotte selfies af dig og dine venner.

Samsung Galaxy S8 og S8+ vs Apple iPhone 7

Det er tydeligt at S8-modellerne er Samsungs pendant til Apples iPhone 7. Hælder du mest til Samsung eller til iPhone? Den største forskel på de to telefoner er de respektive styresystemer.

Med S8+ får du Android 7,1 Nougat, mens du med Apple-telefoner får iOS. Android adskiller sig fra iPhone ved at give dig muligheden for at styre, hvordan du vil se dine applikationer på telefonen.

Android giver dig også rig mulighed for at personliggøre din startskærm med widgets og applikationer.

En perlerække af de bedste specifikationer i glamourøst design

Du får med denne smartphone en perlerække af intelligente specifikationer og fede funktioner - alt sammen pakket ind i et glamourøst design af metal og glas. Telefonen kommer også med Gorilla Glass 5, der beskytter din skærm.

Er Samsung Galaxy S8+ din nye smartphone?

Er S8 din nye telefon? Hos YouSee kan du købe telefonen nemt og hurtigt med fri fragt. Med abonnement fra YouSee får du tilmed adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, så du altid kan være online på en lynhurtig forbindelse.

Prisen på S8+ afhænger af det abonnement du vælger sammen med telefonen. Du kan få en billig og lav afdragsordning, hvor du kan betale din telefon over 12 eller 24 måneder med 0% rente og helt uden gebyrer.

Specifikationer
  • 6.2" Quad HD+ sAMOLED skærm
  • Octa-core 2.3 GHz + 1.7 GHz processor
  • 12 megapixel bagkamera og 8 megapixel frontkamera
  • Android 7.0
  • 3500 mAh batteri
  • Iris-scanner
  • IP68-klassificeret
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: