Samsung Galaxy S9+64 GB Sort

Samsung Galaxy S9 Plus Sort 64 GB
  • Mobilrabat: 3.418 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy S9+64 GB Sort

Mobilrabat: 3.418 kr.
170 kr./md.24 mdr.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Søndag d. 25. februar 2018 lancerede Samsung deres helt nye flagskib Samsung Galaxy S9. Længe har rygterne om Samsungs nye smartphone svirret på de sociale medier. På Twitter, Facebook og Google har anmelderne og de tech-kyndige rapporteret deres spekulationer til, hvad vi kan forvente af Samsung Galaxy S9 og storebroren S9+.

Nu har Samsung endelig løftet sløret for deres nye og banebrydende flagskibe. På Galaxy S9 får du blandt andet et banebrydende 12 megapixels kamera, hvor du kan skabe din egne emojis og optage video i slowmotion.

Du får også den velkendte infinity skærm, helt fantastisk lyd i stereo og meget mere. Alt dette i et funktionelt design, der bryder med rammerne for en smartphone og åbner op for en verden fuld af muligheder.

Det står stjerneklart, at Samsung har tænkt ud ad boksen og skab to innovative smartphones med vilde features. Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de innovative og imponerende specs, som Samsung Galaxy S9 kommer med.

Søndag d. 25. feb. 2018 lancerede Samsung deres to ny smartphones Samsung Galaxy S9 og premium-versionen Samsung Galaxy S9+.

På de sociale medier har man længe kunnet læse om om rygter om de nye Samsung-enheder og anmelderne og de tech-kyndige har givet deres bud på, hvad man kan forvente på de nye smartphones.

Nu er Samsung Galaxy S9+ endelig på gaden og det må i den grad siges, at Samsung med den nye enhed. På den splinternye Galaxy S9+ får du blandt andet 12 + 12 megapixels dual kamera, 6,2” AMOLED infinity-skærm, imponerende lyd på helt nyudviklet stereohøjttalere og meget mere.

Galaxy S9+ bryder med rammerne for, hvad du forventer af en smartphone. Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de imponerende specifikationer og features som den nye Samsung Galaxy S9+ kommer med.

Samsung Galaxy S9+ release dato

Den officielle dato for release på den nye Samsung Galaxy S9+ er d. 16. marts 2018. Samsung lancerede telefonen d. 25. feb. 2018 og fra samme dato kan du forudbestille Samsung Galaxy S9+ hos YouSee til en rigtig god pris.


Køb Samsung Galaxy S9+ nemt og hurtigt til en rigtig god pris hos YouSee

Du kan købe Samsung Galaxy S9+ nemt og hurtigt hos YouSee til en rigtig god pris og så får du også fri fragt. Når du køber din smartphone hos YouSee får du også adgang til et mobilabonnement fuld af fantastiske fordele.

Med et mobilabonnement fra YouSee får du blandt andet Danmarks bedste 4G-netværk, mere end 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 EU-lande og meget mere.

Du kan købe Samsung Galaxy S9+ på afbetaling eller kontant. På afbetaling betaler du telefonen over 12 eller 24 mdr., og det er helt uden gebyr.

I vores online shop kan du selvfølgelig også finde Samsung Galaxy S9, som blev lanceret sammen med S9+. S9 er en lidt mindre smartphone end plus-modellen.

Og nu kan du også bestille den nyeste S10-serie med tre nye smartphones fra 2019: Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

Tag billeder og video udover alle forventninger med et nytænkt 12 + 12 megapixels dual kamera

På Galaxy S9+ får du et helt nytænkt 12 + 12 megapixels dual kamera, der giver dig billeder og videoer i ultra høj kvalitet i alle lysforhold.

Den imponerende f/1.5 blænde giver dig skarpe billeder og videoer i alt slags belysning. Som en ekstra bonus er dual kameraet på den nye Galaxy S9+ stemmestyret (engelsk), så du ikke behøver røre en finger for at tage et billede.


Video i slowmotion fanger alt det øjet ikke ser

Galaxy S9+ kan optage video i slowmotion med 960 billeder i sekundet, så du kan gense alle hverdagens vigtigste øjeblikke og få alle de bittesmå detaljer med, som det menneskelige øje ikke fanger.


Du får de flotteste selfies med Galaxy S9+’s 8 megapixels selfie kamera

Samsung følger i den grad den teknologiske udvikling, hvor vi begynder at kommunikere mere og mere gennem billeder på Snapchat, Instagram og Facebook.

Derfor kommer S9+ selvfølgelig med et super lækkert 8 megapixels kamera på forsiden af telefonen.

Med Galaxy S9+ er den gode selfie kun få sekunder væk - så kan du nemt dele dem med alle din familie og alle dine venner.


På Samsung Galaxy S9+ kan du skabe dine helt egne emojis

Skab dine helt egne og unikke emojis på S9+. Ligesom på iPhone X fra Apple kan du på den nye Samsung-enhed skabe dine helt egne emojis ud fra et billede af dig selv.

De teknologisk avancerede kamera-sensorer på S9+ gør det også muligt at tilføje imponerende og sjove effekter til dine emojis, som du kan dele med din familie og dine venner.


Du får den anmelderroste infinity-skærm fra Samsung

I anmeldelserne står det stjerneklart alle er vilde med Samsung’s infinity-display! Oplev den imponerende og banebrydende infinity-skærm fra Samsung, som du blandt andet kender fra Samsung-enheder som Galaxy Note 8 og Galaxy S8.

Galaxy S9+ kommer med en 6,2” AMOLED infinity-skærm. Billeder og videoer strækker sig ud i det uendelige univers på S9+. Med en opløsning på 2960 x 1440 pixels for du billeder og video i ultra høj kvalitet, der føles som om de strækker sig langt ud over skærmens kanter.


Billeder og videoer strækker sig langt ud over telefonens kanter

På Galaxy S9+ er det nemt at dele din telefons indhold på flere skærme. Så kan du vise dine billeder og videoer på et Samsung smart-TV eller en monitor. Nu kan alle være med, når du viser dine billeder og de imponerende videoer i slowmotion frem.


Samsung Galaxy S9+ giver dig imponerende lyd i stereo

Samsung og AKG er gået sammen og skabt nytænkte og imponerende stereohøjttalere til den nye S9+. Med Samsungs og AKG’s teknologiske design får du helt enestående lyd med Dolby Atmos højttalere.


Et helt nyt headset

Samsung og AKG har også udarbejdet et helt nyt headset til den nye Samsung Galaxy S9+. Lige meget om du lytter til musik med dine venner eller lytter alene med headset får du på Galaxy S9+ fantastisk lyd.


Lækkert og sikkert design

Samsung Galaxy S9+ kommer med et lækkert og sikkert ydre og indre design. Galaxy S9+ er formet med afrundede kanter, så telefonen passer lige i hånden.

Du vælger helt selv mellem farverne Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple.


Støv- og vandafvisende med IP68-klassificering

S9+ har ligesom sine forgængere Galaxy Note 8 og Galaxy S8 støv- og vandafvisende med IP68-klassificering. Det vil sige, at du kan have din telefon under vand i 1,5 meters dybde i 30 minutter. Samsung Galaxy S9+ klarer sig gennem vind og vejr!


Hold din digitale data sikker med ansigtsgenkendelse og iris-scanner

Galaxy S9+ holder altid dine personlige data sikre med ansigtsgenkendelse og iris-scanner. Teknologi sætter ingen grænser og de avancerede sensorer laver 3D-mapping og scanner dit ansigt og øjne, så du blot skal kigge på telefonen for at låse den op.

På S9+ kan du også låse din telefon op med dit fingeraftryk. En sensor bag på telefonen registrerer dit fingeraftryk, så du hurtigt og nemt kan låse din mobil op.

Galaxy S9+ giver dig mange muligheder for at holde din data sikker på din smartphone - du skal bare vælge den metode, der passer bedst til dine behov.


En stærk processor og et holdbart batteri

S9+ har en stærk OCTA-CORE 2.7GHz + 1.95GHz processor med 6GB RAM og et stort 3500 mAh-batteri, der gør telefonen super stærk, hurtig og så batteriet holder den strøm i lang tid.


Mulighed for hurtig og trådløs opladning

På S9+ kan du oplade din telefons batteri lynhurtigt med hurtigopladning. Du kan også oplade din telefon trådløst med en separat dock, så du hverken behøver bøvle med ledninger eller kabler, når batteriet løber tør for strøm. Du skal blot lægge din mobil på dock’en.


En Android-telefon med masser af GB

Samsung Galaxy S9+ kommer med styresystemet Android 8 (Oreo). Det fleksible Android fra Google gør det nemt og intuitivt for dig at navigere rundt på din mobil. Du kan også selv designe din skærm med de widgets og applikationer, som du bruger mest.

Du får massere af GB på S9+. Mobilen kommer med 64GB indbygget hukommelse og med et microSD-kort kan du opgradere til hele 400GB. Du løber altså aldrig tør for plads til billeder, videoer og andre data på din den nye Samsung-enhed.


Fleksibel telefon perfekt til både privat- og arbejdstelefon

Samsung Galaxy S9+ er fleksibel på mange måder. Android 8 giver dig rig mulighed for at designe din egen unikke brugerflade på telefonens skærm og så får du masser af plads med mange GB.

Du får også masser at programmer fra Samsung, der gør denne smartphone oplagt som privat- og arbejdstelefon i én og samme enhed.


Samsung DeX og Samsung Knox gør arbejdet let og sikkert

Der er rig mulighed for at bruge Samsung Galaxy S9+ som arbejdstelefon. Med en DeX-station fra Samsung kan du koble både mus, tastatur og skærm til din smartphone og skabe din helt egen arbejdsplads.

Samsung Know holder din arbejdsdata sikker og gør det nemt at holde arbejds- og personlig data adskilt.


Med dual sim kan du holde arbejds- og privat telefon adskilt på en og samme enhed

Dual sim kan du have to simkort i på samme tid, som gør det utroligt nemt at holde arbejdstelefon adskilt fra dine personlige data.

Med Samsung Galaxy S9+ får du en smartphone ud over alle forventninger med funktionelle løsninger.


Sammenlign Samsung Galaxy S9+ og Samsung Galaxy S8

Hvad adskiller den nye Galaxy S9+ sig med i forhold til forgængeren Galaxy S8? For det første er S9+ jo en premium-enhed, så alt er lidt større Skærmen har flere tommer, kameraet kommer med dual lense og flere megapixels og så er selve telefonen også fysisk lidt større.

Dernæst kommer Galaxy S9+ med sit innovative kamera, muligheden for at skabe dine helt egne emojis og de nye stereo højttalere udarbejdet i samarbejde med AKG.

Prisen på de to telefoner varierer også. Prisen på Galaxy S9+ er selvsagt lidt højere end prisen på Galaxy S8. Til gengæld får du med Galaxy S9+ en nyere enhed med flere specifikationer og features.


Sammenlign Samsung Galaxy S9+ og Apple iPhone X

Når det kommer til forskellene mellem Samsung Galaxy S9+ og iPhone X er der en masse forskelle og ligheder på de to smartphones. Her kan du læse om nogle af de vigtigste forskelle, der gør de to telefoner forskellige.


Android vs iOS

En af de helt store forskelle på styresystemet på de to enheder. Mens Galaxy S9+ kommer med Android 8 er iPhone X fra Apple udstyret med iOS 11.

Android er lidt mere fleksibelt med widgets og applikationer, som du kan placerer på telefonens skærm, som du ønsker.


Price and size

Selvom både Galaxy S9+ og iPhone X’s skærm fylder hele overfladen er iPhone X fra Apple dyrere end Galaxy S+. iPhone X er også lidt mindre med sine mål på 143,6 x 70,9 x 7,7 mm.

Køb de bedste og mest populære smartphones fra Samsung

Hos YouSee har vi et stort udvalg de bedste og mest populære Samsung-telefoner. Fx kan du købe Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy Note 8 med den smarte S-Pen, som du kan bruge til at navigere rundt på den smartphone.

Du kan også købe Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6, Samsung Galaxy A50 og Samsung Galaxy XCover 4.

Hvis du klikker på modellerne kan du læse meget mere og specifikationer og pris på alle vores Samsung-telefoner i vores webshop.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: