Alt tilbehør

Rabat: 1.300 kr
SamsungGalaxy Watch5

Pris 2.699,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 1.399,-

Samsung Galaxy Watch5 40mm Graphite

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Inkl. værdikupon til Under Armour - værdi 600,-. Læs mere om tilbuddet her.
Læs mere om SmartWatch-abonnementet her.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

40mm - Graphite

Vælg størrelse - 40mm

Vælg farve - Graphite

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.699 kr.
 • Rabat-1.300 kr.
 • Pris i alt1.399 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.653 kr.

Beskyttet af Sapphire Crystal Glass og militær standard

Støder du ind i noget med Samsung Galaxy Watch5, skal du ikke få sved på panden. Uret har nemlig Sapphire Crystal Glass over hele urskiven, der beskyttes mod stød.

Du får også beskyttelse mod støv og vand, der opfylder det amerikanske militærs standard, IP68, for modstandsdygtighed mod temperaturudsving, vibrationer og stød. Galaxy Watch5 kan du derfor have på hele tiden, uden at være bekymret.
Beskyttet af Sapphire Crystal Glass og militær standard

Måler søvn og stress

Softwaren på Galaxy Watch5 holder hele tiden øje med din søvn og laver statistik over dyb søvn og REM-søvn. En ’søvncoach’ kommer efter syv dages brug med forslag til et særligt coachingprogram, der skal forbedre dine søvnvaner. Stiger dit stressniveau vil software give forslag til åndedrætsøvelser, så du igen kan finde din indre ro.
Måler søvn og stress

Fyldt med fitness og træning

Samsung Health-appen bringer mere end 90 fitness- og træningsøvelser til Galaxy Watch5. Uret er ladet med træningsprogrammer af alle typer. Undervejs som du bruger programmerne, får du indsigt i, hvordan kroppen forandrer sig. Det sker gennem måling af muskler, fedt og skelet. Du vil også kunne måle puls, Iltmætning og EKG.
 Fyldt med fitness og træning
!
Bemærk:
Ved køb af et Galaxy Watch5 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md., medmindre du har et Mobil 100 GB eller Mobil Fri data mobilabonnement - så er det inkl. i mobilabonnementets pris.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.


Læs mere


Samsung Galaxy Watch5 sidder på armen, uden du skal bekymre dig om, at du støder ind i noget – eller møder en kraftig regnbyge. Galaxy Watch5 har militær beskyttelse mod stød, temperaturer og vibrationer. Uret indeholder rigtigt mange fitness- og træningsprogrammer. Du får også hjælp til bedre søvn og en sundere livsstil.

Holder op til 40 timer

Du skal ikke løbe fra opladestik til opladestik, når du bruger Galaxy Watch5. Batteriet holder uret kørende i op til 40 timer ved normalt brug, ifølge specifikationerne.

Ved intens brug vil batteritiden være mindre, men det er stadig blandt den bedste batteritid overordnet set på markedet for dedikerede smartwatch-ure. Når du mangler strøm, kan batteriet oplades til 80 procent kapacitet i løbet af tre kvarter. En fuld opladning tager cirka to timer.

Ligner et ægte ur

Når du bærer Galaxy Watch5, vil man på afstand ikke tænke over, at du har et smartwatch på armen. Urets stilrene design med en urkapsel i aluminium, får det til at ligne et ægte ur. Du kan tilpasse uret til at udtrykke din personlige stil gennem mange urskiver og det store

udvalg af urremme. Galaxy Watch5 er desuden designet, så det sidder behageligt på højre såvel som venstre arm.

Mobilbetaling og god plads

Uret har 16 GB intern lagerplads, som du kan bruge til apps, musik og podcasts. Vælger du 4G-versionen med eSIM, kan du streame musik og podcasts eller besvare telefonopkald, uden telefonen er i nærheden.

Galaxy Watch5 er dybt integreret i Samsungs univers og fungerer således på tværs af tablets og headsets som f.eks. Samsung Galaxy Buds2 Pro.

Uret har adgang til betalingstjenesterne Google Pay og Samsung Pay, så du kan ’bippe’ dine køb, uden at tage telefonen frem.

Hvad er der i æsken?

 • Samsung Galaxy Watch5
 • Sports Band
 • Opladningskabel
 • Lynvejledning

Køb Samsung Galaxy Watch5 til en skarp pris hos YouSee

Køb Samsung Galaxy Watch5 til en fair pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement spækket med fordele.

Prisen på Samsung Galaxy Watch5 varierer alt efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller på vores webshop.

Betal din Samsung Galaxy Watch5 på afbetaling helt uden renter

Hos YouSee kan du bestille din mobil og betale den over 12 eller 24 måneder helt uden renter. Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme.

YouSee mobilabonnement - masser af fordele

Ved Køb af en Samsung Galaxy Watch5 hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele indkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med YouSee får du et mobilnetværk, der dækker i hele Danmark, så du altid er sikker på at have en god forbindelse uanset hvor du befinder dig.

Du får muligheden for at gå på nettet, sende SMS´er, streame og game på Danmarks bedst bedste mobilnetværk.

Roaming World

Du får muligheden for at gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnetværk, så du slipper for, at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker i bl.a. USA, Thailand, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Med Musik streamingtjenesten YouSee Musik, kan du lytte til musik hvor som helst, når som helst. Lyt til podcast, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i top Hi-Fi kvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Køb med et abonnement og få masser af fordele

Når du bestiller et par Samsung Galaxy Watch5 på yousee.dk, bestiller du samtidig også et mobilabonnement. Vi har et bredt udvalg af mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele, som eks. Danmarks bedste 5G mobilnetværk, tale, sms og data i udlandet og YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre.
Vores fordele:
 • Danmarks bedste 5G-mobiltnetværk
 • Roaming World
 • YouSee Musik med over 75 millioner af musiknumre
Og med Danmarks bedste 5G-forbindelse kan du surfe hurtigt på en stabil forbindelse. Og samtalen falder ikke ud, hvis du sidder i toget eller tager op i sommerhuset. Med YouSee Musik kan du lytte til al den musik, når du vil, hvor du vil. I YouSee Musik-app’en finder du allerede over 75 millioner musiknumre indenfor ethvert årti og fra enhver genre.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Telefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches