!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.350 kr
SamsungGalaxy Watch6

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.399,-

Samsung Galaxy Watch6 40mm Graphite

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

40mm - Graphite

Vælg størrelse - 40mm

Vælg farve - Graphite

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.749 kr.
 • Rabat-1.350 kr.
 • Pris i alt1.399 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.713 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af et Samsung Galaxy Watch6 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Hold øje med helbredet

Samsung Galaxy Watch6 giver dig indblik i, hvordan det går med helbredet. Med uret på håndleddet kan du monitorere din puls, dit blodtryk, hjerterytme, iltmætning af blodet med mere. Følg din sundhedsudvikling og bliv underrettet, hvis din puls er uregelmæssig i en periode.

Din træningspartner

Med Samsung Galaxy Watch6 på håndleddet kan du måle din performance, når du, eksempelvis, løbetræner. Uret giver dig din personlige pulsanalyse, så du ved, hvordan du skal få mere ud af konditionstræningen. Du kan også opstille mål for din træning, så du kan skubbe dine grænse uge efter uge.

Bygget til at holde ud

Du skubber dine grænser. Samsung Galaxy Watch6 er med dig hele vejen. Smarturet er bygget til, at du kan dykke helt ned til 50 meter, løbe på støvede skovstier eller et fald på asfalten takket være det slidstærke safirglas på urskærmen.

Næste generation smartwatch fra Samsung

Samsung Galaxy Watch6 er din nye livspartner, der monitorerer dit helbred, din træningsperformance og din søvnkvalitet.

Samsungs lækre smartur er hele 28 % lettere i forhold til forgængeren, ligesom Samsung Galaxy Watch6 har den største Samsung Galaxy urskærm til dato – uden at selve uret er blevet større. Du får også bedre batterilevetid og adgang til et væld af apps - alt sammen i et lækkert design.

Smarturet er spækket med monitoreringsmuligheder, så du får et indblik i dit helbred og velvære. Når du vågner om morgenen, får du et overblik over din søvnkvalitet samt tips til, hvordan du kan forbedre din søvn.

Samsung Galaxy Watch6 har indbyggede sensorer, der måler dit blodtryk, puls og iltmætning af blodet, så du får et indtryk af, om helbredet er, som det plejer, om der sker en forringelse eller forbedring.

Samsung Galaxy Watch6 er også din træningspartner på håndleddet. Evnen til at måle puls og performance gør, at du får et statistisk indblik i, hvordan din træning skrider frem. Har du slået dine tider i sidste uge? Har dit hjerte behov for at slå færre slag under træningen end tidligere? Og hvilke mål skal du opnå i denne uge?

Takket være urets statistiske overblik kan du følge udviklingen i din sundhed såvel som din træning. Så du kan sammenligne helbred og performance i dag i forhold til tidligere.

Samsung Galaxy Watch6 kommer i to størrelser, 40mm og 44mm. Køb dit smartwatch hos YouSee i dag, så du både er forbundet med omverdenen og dig selv.

Samsung Galaxy Watch6 holder styr på dit helbred.
- vi holder styr på dine abonnementsfordele

Når du bestiller Samsung Galaxy Watch6 her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere gennem dit lækre smartur herhjemme som i udlandet. Prisen på Samsung Galaxy Watch6 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller uret her på siden.

Hvad er der i æsken?Opdag de mange fordele du får med dit abonnement hos os

YouSee giver dig et abonnement med en lang række fordele sammen med dit Samsung Galaxy Watch6. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så dit smartwatch kan bevare netforbindelsen, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnetværk, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du løber en tur inde i byen eller på stranden.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug dit smartur på det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan, eksempelvis, streame musik gennem uret helt uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om regningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er en del af dit abonnement

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches