Kun på yousee.dk
Samsung

Galaxy Z Fold4

12.721 kr.
Rabat
1.534 kr.
Med YouSee Mobil 80

Stærkere end nogensinde

Konstruktionen er forbedret på Samsung Galaxy Z Fold4, Armor Aluminium gør ydersiden hele 12 % stærkere. Den indvendige skærm er 10 % mere robust, og der anvendes Gorilla Glass Victus+, som har fire gange forbedret modstandsdygtighed overfor ridser. Samsung er den eneste producent, der kan levere en IPx8-certificeret foldbar mobil, som er vandafvisende.

Stor kameraopgradering

Kameraet i Galaxy Z Fold4 en stor foto-værktøjskasse, hvor elementerne er hentet fra Samsung Galaxy S22. Hovedkameraet er opgraderet fra 12 til 50 megapixels, og du får en ultra vidvinkellinse på 12 megapixels samt en telefotolinse med 3x optisk zoom, der kan kombineres med op til 30x Space Zoom. Galaxy Z Fold4 er den foldbare mobil, som har den bedste kameraoplevelse.

Kæmpeskærm der passer i lommen

Det er en enestående oplevelse af se sine apps folde sig ud fra 6,2” til 7,6”. Flere apps end nogensinde understøtter den store skærm, og intet forstyrrer oplevelsen, da kameraet er placeret usynligt under skærmen. Galaxy Z Fold4 holder balancen med skærmen åben, hvor du i Flex Mode kan justere vinklen fra 70 til 110 grader. Flex Mode gør Galaxy Z Fold4 oplagt til alt fra videomøder til streaming af serier. Lukket sammen er mobilen ikke større end andre topsmartphones, og det er den hidtil letteste Fold-telefon.

Køb og prøv i 30 dage

Er du i tvivl, om en foldbar mobiltelefon er noget for dig? Vi er helt sikre på, at du vil elske den. Derfor kan du købe den nye Samsung Galaxy Z Flip4 eller Samsung Galaxy Z Fold4 med mulighed for at returnere den inden for 30 dage, hvis den ikke er noget for dig. Vi kalder det Buy and Try.

Ved køb af Galaxy Z Flip4 eller Galaxy Fold4 får du Buy & Try. Mobilen kan inden 30 dage efter køb returneres i god stand. Alle tilhørende elementer som fx emballage og tilbehør skal returneres samtidig. Forudsætter samtidig køb af youSee-mobilabonnement.

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4 ligner ingen andre. Samsung står bag den teknologisk set vildeste smartphone du kan finde. Lukket er den en almindelig Samsung-telefon. Åben er Galaxy Z Fold4 en minitablet med fantastisk overblik. Ydelsen er i top, kameraet forbedret, og så er designet på Galaxy Fold4 blevet bedre og stærkere.

Sendt fra fremtiden

Samsung Galaxy Z Fold4 trodser, hvad der hidtil har være muligt. Den minder om noget, der kommer fra fremtiden. Du dropper lynhurtigt at zoome og scrolle med fingrene på frontskærmen. I stedet er det helt naturligt at åbne Galaxy Z Fold4. Uanset om du læsernyheder, kører flere apps samtidigt – ved siden af hinanden på den store skærm – eller skal orientere dig i Google Maps, så er den store tabletlignende skærm genial.

Avancerede brugere kan tilmed tegne og skrive noter direkte på skærmen, hvis de køber en S Pen. Skærmstørrelsen er desuden fantastisk til gaming, hvor 5G samt Wi-Fi 6E holder den hurtige dataforbindelse stabil.

Batteri til hele dagen

Galaxy Z Fold4 har et stort 4.400 mAh batteri, og de nye opdaterede processorer sørger for, at mobilen bruger strømmen langsommere. Det betyder, at mobilens batteri kan holde i meget længere tid. Det intelligente dobbeltbatteri understøtter hurtig kablet og trådløs opladning, og du kan få 30 % strøm på bare 15 minutter. Du har også muligheden for at benytte dig af trådløs strømdeling imellem mobiler.

Exceptionelt design

Samsung Galaxy Z Fold4 har et super lækkert design. Mobilen kommer i tre unikke farver: Phantom Black, Moon Beige og Moss Gray. Mobilen udstråler eksklusivitet og tiltrækker alles blikke. Glasskærmen består af det stærke Gorilla Glass Victus+, så den kan altid stå imod fald og ridser.

Mere end rigeligt processorkraft

Chip-set og processor er leveret af amerikanske Qualcomm, der med den nyeste processorgeneration, Snapdragon 8+ Gen1, fyrer op under kræfterne i Galaxy Z Fold4.

I forhold til forrige generation er den rå grafikydelse forbedret med 59 %, mens CPU-delen yder 14 % mere.

Mobilen fås med op til 1 TB (terabyte) lagerplads, men den mindste version på 256 GB (gigabyte) har stadig rigeligt med plads til de fleste.

Du holdes flyvende hele dagen med et batteri på 4.400 mAh, og opladningen kan ske med op til 25 watt. Trådløst oplades mobilen med 15 watt.

Skærmen opdaterer 120 gange hvert sekund, når det er nødvendigt. Læser du blot nyheder eller ser på et billede, sænkes opdateringshastigheden til 1 Hz, hvilket sparer på batteriet. Så snart du scroller, skifter hastigheden. Det eneste du oplever i praksis er, at alt grafik er vanvittigt flydende.

Sikkerhed og beskyttelse af dine data

Der er ikke kun designet af Galaxy Z Fold4, som er sikkert. Samsungs indbyggede software er med til at beskytte dine personlige data.

Alle dine film, billeder, filer og data holdes private af Samsung Knox, der er en sikkerhedsplatform, som ligger dybt integreret i hard- og software.

Samsung opdaterer løbende Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsplatformen i mindst fire år. Samsung har det længste løfte om langvarige opdateringer blandt alle Android-producenter

Hvad er der i æsken?

  • Samsung Galaxy Z Fold4

  • USB Type-C-kabel

  • Udtagningsnål til simkort

  • Instruktioner på dansk

Køb Samsung Galaxy Z Fold4 til en skarp pris hos YouSee

Køb Samsung Galaxy Z Fold4 til en fair pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement fyldt med fordele.

Prisen på Samsung Galaxy Z Fold4 varierer alt efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller på vores webshop.

Masser af fordele med et YouSee-mobilabonnement

Ved Køb af en Samsung Galaxy Z Fold4 hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får du et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikker på at have en god forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Og du kan gå på nettet, sende sms'er, streame og game på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Du får muligheden for at gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnet, så du slipper for, at finde forskellige wi-fi-forbindelser under din rejse. Vi dækker i bl.a. USA, Thailand, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Med musikstreamingtjenesten YouSee Musik, kan du lytte til musik hvor som helst, når som helst. Lyt til podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i top Hi-Fi kvalitet. Der er over 100 millioner musiknumre, som du desuden kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
Dynamic AMOLED 2X
Skærmstørrelse
7.6" + 6.2"
Skærmopløsning
1768 x 2208 + 2268 x 832
Opdateringsfrekvens
120 hz
Hovedkamera
50 MP (f/1.8)
Ultravldvinkel
12 MP (f/2.2)
Telefoto
12 MP (f/2.4)
Frontkamera
10 MP (f/2.2) + 4 MP (f/1.8 UDC)
Styresystem
Android 12 (One UI 4.1.1)
Processor
Snapdragon 8 Gen 1+ (4nm AP)
RAM
12 GB
Hukommelse
256 GB / 512 GB
Batteristørrelse
4400 mAh
Opladning
25W Hurtigopladning, 15W trådløs hurtigopladning, trådløs strømdeling
Feature
Sound by AKG, Dolby Atmos
Bluetooth
5.2
USB
Type-C (3.2)
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
På Siden
IP Certificering
IPx8
Farver
Phantom Black / Moon Beige / Moss Gray
Mål
71,9 x 165,2 x 6,9 mm (Åben) + 71,9 x 84,9 x (15,9-17,1) mm (Lukket)
Vægt
263 gram
5G
Ja
Simkort
Dual SIM + e-SIM

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker