Samsung XCover 4

Samsung XCover 4

Alt om pakkerne
Køb den prisvenlige Samsung Galaxy XCover 4 og få fri fragt
Galaxy XCover 4 er designet til en inspirerende, uforpligtende og aktiv livsstil. Smartphonens flotte, slanke design giver et godt greb, så mobilen ikke smutter ud af hænderne, selvom de er våde eller mudrede. De tynde kanter og den hårdføre skærm sikrer, at smartphonen kan være i alle små rum og lommer. På den måde tilpasser telefonen sig dit udstyr - og ikke omvendt.

Med Samsung Galaxy XCover 4 får du frem for alt en hårdfør mobil, der kan holde til at komme med på eventyr. Den ligger perfekt i hånden, også når du har handsker på, så smartphonen er den oplagte rejsekammerat på vandreture i fjeldet og på skiferien. Skærmen har øget følsomhed ved Glove Mode, så man ikke behøver smide vanterne, hver gang der skal tages billeder. XCover 4 har derudover en betragtelig IP68-klassificeringen, hvilket betyder at den kan holde til al slags vejr. Smartphonen kan endda holde til at være under vandet ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Bestil allerede i dag til en lav pris og få fri fragt

Bestil Samsung Galaxy XCover 4 allerede i dag til en rigtig lav pris. Udover den lave pris er der mange fordele ved at købe XCover 4 hos os. Med vores mobilabonnementer får du nemlig en lang række af unikke fordele.

Fx får du Danmarks bedste 4G-netværk. Og med YouSee Musik kan du frit lytte til over 30 millioner numre. Sidst, men ikke mindst, får du roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge en del af din pakke, når du rejser.

Du kan også gå på jagt i vores online shop og se vores andre Samsung Galaxy-modeller. Vi har et bredt udvalg af de bedste og mest populære Samsung-telefoner til lave priser.

Se fx Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+.

Samsung Galaxy XCover 4 sætter funktionalitet i højsædet

Den robuste smartphone fra Samsung er udstyret med funktioner der sørger for, at Galaxy XCover 4 fungerer optimalt under alle forhold. Mobilen er bygget med tre knapper under skærmen, så den er hurtig og let at bruge selv i situationer, hvor touch-funktionen sætter ud. Du kan tilpasse, hvilke funktioner der knytter sig til de fysiske knapper på mobilens side efter dine behov, så Spotify for eksempel kun er ét enkelt tryk væk.

Samsung Galaxy XCover 4 har udskifteligt batteri

Galaxy XCover 4s store batteri sørger for, at du altid kan regne med lang batterilevetid. Som en praktisk detalje er Galaxy XCover 4 bygget med et udskifteligt batteri, så du kan have et ekstra opladt batteri med på farten. Det betyder, at du kan tage på kanotur i vildmarken og have strøm på din smartphone i dobbelt så lang tid. Husker du at slukke for telefonen om natten, har du pludselig en mobil der holder til mange dage væk fra oplader og stikkontakt. Dét er frihed!

Samsung Galaxy XCover 4 har imponerende kamera

Du åbner XCover 4s avancerede kamera hurtigt og nemt ved at dobbeltklikke på Hjem-knappen i midten af displayet. På den måde kan du let tage billeder af fantastiske øjeblikke, selv når du har store luffer på. Og bliver verden omkring dig ved med at imponere, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads nok til de mange fotoalbum. Galaxy XCover 4 kan gemme store mængder af data takket være en intern hukommelse på hele 16 GB, og er det ikke nok plads, kan du købe et microSD-kort op til 256 GB data.

Få en billig Samsung Galaxy XCover 4 hos YouSee

Samsung Galaxy XCover 4 er et godt valg for dig, der er på udkig efter en smartphone, der kan holde til dit tempo og energiniveau. Samsung Galaxy XCover 4 lever op til alle forventniger, og du kan få den hos YouSee med et billigt mobilabonnement netop nu.

XCover 4 kommer i en klassisk sort farve og med 16 GB indbygget hukommelse.

Se også Samsungs prisvenlige A-serie med mobiler til lave priser. Vi tilbyder fx Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6 og Samsung Galaxy A5.
Specifikationer
  • 5,0” HD FTF skærm
  • 13 megapixel bagkamera og 5 megapixel frontkamera
  • 1,4 GHz quad-core-processor med 2 GB ram
  • 2800 mAh batteri
  • Android 7.0
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: