Samsung XCover 416 GB Sort

Samsung Xcover 4 16 GB Sort
  • Mobilrabat: 518 kr.
  • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungXCover 416 GB Sort

Mobilrabat: 518 kr.
Kommer snart
70 kr./md.24 mdr.

Køb den prisvenlige Samsung Galaxy XCover 4 og få fri fragt

!
XCover 4 16 GB i Sort er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 55 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Galaxy XCover 4 er designet til en inspirerende, uforpligtende og aktiv livsstil. Smartphonens flotte, slanke design giver et godt greb, så mobilen ikke smutter ud af hænderne, selvom de er våde eller mudrede. De tynde kanter og den hårdføre skærm sikrer, at smartphonen kan være i alle små rum og lommer. På den måde tilpasser telefonen sig dit udstyr - og ikke omvendt.

Med Samsung Galaxy XCover 4 får du frem for alt en hårdfør mobil, der kan holde til at komme med på eventyr. Den ligger perfekt i hånden, også når du har handsker på, så smartphonen er den oplagte rejsekammerat på vandreture i fjeldet og på skiferien. Skærmen har øget følsomhed ved Glove Mode, så man ikke behøver smide vanterne, hver gang der skal tages billeder. XCover 4 har derudover en betragtelig IP68-klassificeringen, hvilket betyder at den kan holde til al slags vejr. Smartphonen kan endda holde til at være under vandet ned til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Bestil allerede i dag til en lav pris og få fri fragt

Bestil Samsung Galaxy XCover 4 allerede i dag til en rigtig lav pris. Udover den lave pris er der mange fordele ved at købe XCover 4 hos os. Med vores mobilabonnementer får du nemlig en lang række af unikke fordele.

Fx får du Danmarks bedste 4G-netværk. Og med YouSee Musik kan du frit lytte til over 30 millioner numre. Sidst, men ikke mindst, får du roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge en del af din pakke, når du rejser.

Du kan også gå på jagt i vores online shop og se vores andre Samsung Galaxy-modeller. Vi har et bredt udvalg af de bedste og mest populære Samsung-telefoner til lave priser.

Vi holder os hele tiden opdateret med, hvilke nye smartphones Samsung lancerer. Og lige nu kan du selvfølgelig bestille den nyeste S10-serie med Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e.

Samsung Galaxy XCover 4 sætter funktionalitet i højsædet

Den robuste smartphone fra Samsung er udstyret med funktioner der sørger for, at Galaxy XCover 4 fungerer optimalt under alle forhold. Mobilen er bygget med tre knapper under skærmen, så den er hurtig og let at bruge selv i situationer, hvor touch-funktionen sætter ud. Du kan tilpasse, hvilke funktioner der knytter sig til de fysiske knapper på mobilens side efter dine behov, så Spotify for eksempel kun er ét enkelt tryk væk.

Samsung Galaxy XCover 4 har udskifteligt batteri

Galaxy XCover 4s store batteri sørger for, at du altid kan regne med lang batterilevetid. Som en praktisk detalje er Galaxy XCover 4 bygget med et udskifteligt batteri, så du kan have et ekstra opladt batteri med på farten. Det betyder, at du kan tage på kanotur i vildmarken og have strøm på din smartphone i dobbelt så lang tid. Husker du at slukke for telefonen om natten, har du pludselig en mobil der holder til mange dage væk fra oplader og stikkontakt. Dét er frihed!

Samsung Galaxy XCover 4 har imponerende kamera

Du åbner XCover 4s avancerede kamera hurtigt og nemt ved at dobbeltklikke på Hjem-knappen i midten af displayet. På den måde kan du let tage billeder af fantastiske øjeblikke, selv når du har store luffer på. Og bliver verden omkring dig ved med at imponere, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads nok til de mange fotoalbum. Galaxy XCover 4 kan gemme store mængder af data takket være en intern hukommelse på hele 16 GB, og er det ikke nok plads, kan du købe et microSD-kort op til 256 GB data.

Få en billig Samsung Galaxy XCover 4 hos YouSee

Samsung Galaxy XCover 4 er et godt valg for dig, der er på udkig efter en smartphone, der kan holde til dit tempo og energiniveau. Samsung Galaxy XCover 4 lever op til alle forventninger, og du kan få den hos YouSee med et billigt mobilabonnement netop nu.

XCover 4 kommer i en klassisk sort farve og med 16 GB indbygget hukommelse.

Leder du efter en vaskeægte high-end-smartphone med de helt store specifikationer? Se Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy S9.

Se også Samsungs prisvenlige A-serie med mobiler til lave priser. Vi tilbyder fx Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A40 og Samsung Galaxy A20e.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: