Sony Xperia 1128 GB Sort

Sony Xperia 1 128 GB Sort
 • Mobilrabat: 2.198 kr.
 • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SonyXperia 1128 GB Sort

Mobilrabat: 2.198 kr.
Kommer snart
200 kr./md.24 mdr.
!
Xperia 1 128 GB i Sort er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 60 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Sony Xperia 1 – skærm af en anden verden

Sony Xperia 1– bedømmelse
Design & Materiale: 9/10
Brugervenlighed: 10/10
Batterilevetid: 7/10
Skærm: 10/10
Kamera: 9/10
Hastighed i brugerflade: 9/10
Datahastighed: 10/10
Spiloplevelse: 10/10
Antennekvalitet: 5/10
Samtalekvalitet: 6/10

Læs hele anmeldelsen
Sony Xperia 1 – skærm af en anden verden

Køb Sony Xperia 1 til en lav pris med et mobilabonnement spækket med fordele

Køb Sony Xperia 1 hos os allerede i dag. Det er nemt og hurtigt at bestille i vores webshop, og vi giver dig fri fragt og et mobilabonnement med en lang række unikke fordele.

Danmarks bedste 4G-netværk og mange flere fordele

Du får meget mere end bare en ny smartphone, når du bestiller Sony Xperia 1 hos os. Du får nemlig også et mobilabonnement spækket med en lang række fordele.

For ikke nok med at du kan snakke løs, sende sms'er og mms'er, får du også Danmarks bedste 4G-netværk, så du kan surfe løs på nettet på et af markedets bedste forbindelser. Og det betyder også, at du kan snakke i telefon i på togturen uden at samtalen falder ud og surfe på nettet på din mobil i sommerhuset.

Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge dit abonnement, når du rejser. Så kan du ringe, sms'e, dele billeder fra ferien på de sociale medier og finde vej via GPS.

Og med YouSee Musik kan du frit lytte til alt den musik du vil. Vi har over 40 millioner musiknumre at vælge imellem, så her kan du både lytte til de nyeste hits, gamle klassikere og nichemusik.

Lancering og release-dato - nu kan du bestille Sony Xperia 1 i Danmark

Sony lancerede deres nye flagskib Sony Xperia 1 tilbage i februar 2019 til den årlige Mobile World Congress (MWC) i Barcelona.

Den officielle release-datoen for Sony Xperia 1 er den 3. juni 2019.

Hvilke specifikationer kommer Sony Xperia 1 med?

Her kan du få et overblik over de største nyheder og specifikationer og features, der gør Sony Xperia 1 til noget helt særligt:

 • 6,5 tommer 21:9 4K HDR OLED-display med CinemaWide og Creator Mode der giver et skærmbillede i ægte biografkvalitet, hvor du også kan multitaske med flere apps åbne på samme tid
 • 12 + 12 + 12 megapixel triple-kamera
 • Imponerende lyd i ægte biografkvalitet
 • Fantastiske gaming-oplevelser med Game Enhancer
 • Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Pris - hvor meget kommer den til at koste?

Prisen på Sony Xperia 1 afhænger af hvilket abonnement, du vælger, når du bestiller.

Vælg det abonnement, der passer bedst til dit forbrug her på siden og se din endelige pris på Sony Xperia 1.

Køb online på kontant eller på afbetaling

Du bestemmer selv, om du vil betale Sony Xperia 1 på en gang eller dele regningen op i mindre bidder.

Hos os kan du betale Xperia 1 på afbetaling over 12 eller 24 mdr. Og prisen bliver selvfølgelig den samme, som hvis du vælger at betale kontant.

Sony Xperia 1 får ros i test og anmeldelser

Sony Xperia 1 får ros af mobilmarkedets kyndige tech-eksperter i tests og anmeldelser.

Anmelderne roser især den imponerende 4K CinemaWide 4K HDR OLED-skærm med et teknisk håndværk, der gør oplevelsen af film, tv og spil på Xperia 1 til noget helt særligt.

Telefonens kamera har også været hands-on under tech-eksperternes loop. De mange kamera-tests taler klart: bagkameraet med hele tre kameralinser og et elegant, slankt design, der ligger godt i hånden høster topkarakterer.

Det er klart at Sony giver sine konkurrenter som Huawei, Samsung og Apple kamp til stregen med den nye Sony Xperia 1 med imponerende skærm- og kamerateknologi.

Banebrydende biografskærm med CinemaWide-bredformat og Creator Mode

Sonys nye og avancerede skærmteknologi giver dig et skærmbillede i vaskeægte biografkvalitet.

CinemaWide 21:9-bredformat giver dig følelsen af, at du sidder og ser film og tv på det store lærred i ægte 4K HDR-kvalitet.

Creator Mode er en feature, der sørger for at farverne på skærmen gengives i imponerende høj kvalitet, når du ser film og tv og spiller spil.

Ifølge Sony får du samme billedkvalitet fordi farver og størrelsesforhold på skærmen er i samme høje kvalitet som film optages i.

En skærm skabt til multitasking

Den store skærm med bredformat er perfekt til at have flere apps og programmer åbne på samme tid. Du kan altså have to apps åbne og bruge dem samtidig ved at dele skærmen i to.

Triple-kamera med avanceret kamerateknologi

Kameraet på bagsiden af telefonen kommer med avanceret BIONZ X-teknologi fra Sony Alpha-kameraer, der baner vej for, at du kan tage helt suveræne billeder.

Alle tre kameralinser er lysstærke, så du kan tage skarpe og detaljerige billeder under alle slags lysforhold. Kameraet kommer også med autofokus, så du altid for skarpe og klare billeder - også når du lige hurtigt skal have et billede på farten.

2 x optisk zoom og vidvinkel-fotografering

Med 2 x optisk zoom og vidvinkel-fotografering får du billeder, hvor du kan få alle detaljer med.

Med optisk zoom kan du komme helt tæt på dit motiv og få alle detaljerne med. Og med vidvinkel-fotografering kan du få ultra flotte billeder af store landskaber.

Optag video i 4K HDR-kvalitet

Bagkameraet kan også optage videoer i den tårnhøje 4K HDR-kvalitet, så du får videoer i vaskeægte biografkvalitet med flotte farver og gode kontrastforhold. De lysstærke kameralinser sørger også for, at du kan optage skarpe og detaljerige videoer selv i lav belysning. Og med billedstabilisator får du videoer helt uden rystelser.

8 megapixel front-kamera til gode selfies

Du får selvfølgelig også et kamera på forsiden af Sony Xperia 1, så du kan tage billeder af dig selv i HDR-kvalitet, som du kan dele via de sociale medier.

Med kameraet på forsiden får du selvfølgelig også rig mulighed for at have videoopkald på telefonen, så du kan snakke med din familie og venner via videoopkald.

Imponerende lyd i stereo med Dolby Atmos-teknologi

Du får ikke bare et skærmbillede i biografkvalitet men også suveræn lyd i biografkvalitet med Dolby Atmos-teknologi, som er den samme teknologi, der baner vej for surround sound.

Så har du altid hele biografstemningen med, når du ser film og tv på Sony Xperia 1.

Og med lyd i stereo med DSEE HX og LDAC-lydteknologi kan du opleve musik i imponerende kvalitet.

Få en unik oplevelse af spil med Game Enhancer

Game Enhancer-featuren giver dig en bedre oplevelse af spil, når du gamer på din Sony Xperia 1. Og med CinemaWide 21:9-bredformat får du en ubegrænset og imponerende oplevelse af populære spil som fx Fortnite.

Og så kan du holde dine spil samlet et sted, så det hele bliver lidt nemmere og mere overskueligt på telefonen.

Med Sony Xperia 1 får du altså ikke bare en mobil men også en spillekonsol der minder lidt om en PS4.

Optag lyd i stereo

Du kan også optage lyd i tårnhøj kvalitet på Sony Xperia 1. Så kan du blære dig med videoer med imponerende billedkvalitet og lige så imponerende lydkvalitet.

USB-C-input til høretelefoner i stedet for jackstik

Som så mange andre smartphones på markedet har Sony undladt jackstikket til fordel for et slankere design. Derfor skal du bruge en adapter, hvis du vil blive ved med at bruge høretelefoner med det 3,5 mm jack-input.

Høj ydeevne med Qualcomm Snapdragon 855-processor og 6 GB RAM

Hvis du undrer dig over, hvordan Sony Xperia 1 kan give dig både skærmbillede, lydkvalitet og et imponerende triple-kamera, kan du finde svaret i telefonens processor.

Inde i Xperia 1 banker der nemlig en stærk processor, der sammen med telefonens 6 GB RAM, giver telefonens masser af kræft og kampgejst til at køre tunge apps, programmer og spil samtidig med at bane vej for tårnhøj billede- og lydkvalitet og få tre kameralinser til at arbejde sammen og give dig imponerende billeder.

Stort 3330 mAh-batteri giver strøm til hele dagen med hurtigopladning

Inde i Xperia 1 sidder der også et kæmpe 3330 mAh-batteri, der sørger for, at du har masser af strøm, så du kan se tv og film og game på din mobil, uden at den løber tør for strøm halvvejs igennem dagen.

Og ekstra-features som Smart Stamina gør også telefonen mere strømbesparende. Sony Xperia strækker nemlig batterilevetiden ved at lukke ned for apps og programmer, der kører i baggrunden, som du alligevel ikke bruger.

Og med hurtigopladning tager det ikke lang tid at oplade batteriet på Sony Xperia 10.

Oplev det brugervenlige og populære Android 9.0 Pie

Styresystemet på Sony Xperia 1 er det populære Android-software fra Google. Og man forstår godt, at det Android er blevet så populært, at mange af de største mobilproducenter som Samsung, Huawei, Nokia og OnePlus har valgt netop det styresystem til deres telefoner.

Android er nemlig et super brugervenligt styresystem med nemme navigations-kommandoer, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt på telefonen. Og så er det nemt og hurtigt at lære at navigere rundt på skærmen.

Android tilpasser også brugerfladen til dine unikke vaner. Efterhånden som du bruger til mobil lærer Android, hvordan du bruger den og hvilke apps og programmer du bruger mest. På den måde tilpasser Android din mobiltelefon, så den dækker dine behov bedst muligt.

Du er også altid godt sikret med en Android-mobil i hånden. Google vægter sikkerhed højt og holder dine data sikre, når du surfer på nettet. Og så kan apps, der kører i baggrunden hverken få adgang til telefonens mikrofon eller kamera.

128 GB intern hukommelse på Sony Xperia 1

Med det store interne lager har du helt automatisk masser af plads på din telefon til apps, programmer og spil.

Op til 512 hukommelse med et mikroSD-kort

Hvis 128 GB hukommelse alligevel ikke er nok, kan du udvide lageret på telefonen med helt op til 512 GB med et mikroSD-kort som tilbehør til din mobil.

Elegant design i robust Corning Gorilla Glass

Telefonen kommer i et lækket og elegant design. Og med Corning Gorilla Glass er telefonen robust og stærk, så den holder til hverdagsbrug.

Telefonen ligger godt i hånden og måler kun 167 x 72 x 8,2 mm og vejer kun 178 g.

Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Telefonen er også vand- og støvafvisende, så her skal du ikke bekymre dig, hvis du kommer til at spilde på din mobil. Og du kan også sagtens tage telefonen frem i regnvejr.

Vælg mellem 3 flotte farver

Du kan telefonen i tre farver: sort, hvid og grå.

Sammenlign Sony Xperia 1 vs 10

Her får du en oversigt over de forskelle, der er mellem Sony Xperia 1 og 10:

 • Pris: Sony Xperia 10 er den billigste smartphone af de to modeller
 • Bagkamera: Sony Xperia 1 har 12 + 12 + 12 megapixel triple-kamera, mens Sony Xperia 10 har 13 + 5 megapixel dual-kamera
 • Skærm: Sony Xperia 1 har en mere avanceret 6,5 tommer OLED-skærm med bredformat i 4K HDR-kvalitet, mens Xperia 10 har en 6 tommer LCD-skærm i fuld HD-kvalitet og samme 21:9-bredformat
 • Batteri: Sony Xperia 1 har et større batteri på 3330 mAh, mens Xperia 10 har et batteri på 2870 mAh
 • Processor: Sony Xperia 1 har en større og mere kraftfuld Snapdragon 855-processor, mens Xperia 10 har en mindre Snapdragon 630-processor
 • RAM: Sony Xperia 1 har 6 GB RAM, mens Xperia 10 har 3 GB RAM
 • Intern hukommelse: Sony Xperia 1 har et større intern lager på 128 GB, mens Xperia 10 har en intern hukommelse på 64 GB
 • Feature: Sony Xperia 1 har bedre lyd i stereo med Dolby Atmos-lydteknologi
 • Feature: Sony Xperia 1 har Game Enhancer, så du får mere ud af spil på din smartphone
 • Feature: Sony Xperia 10 har 3,5 mm jackstik til høretelefoner, mens Sony Xperia 1 kun har USB-C
 • Mål: Sony Xperia 1 er en større telefon med sine mål på 167 x 72 x 8,2 mm end Xperia 10 med sine mål på 156 x 68 x 8,4 mm
 • Vægt: Sony Xperia 1 vejer mere med sine 178 g end Sony Xperia 10, der vejer 162 g

Se flere af vores Sony-mobiler i webshoppen

Vi har altid et stort udvalg af Sony-mobiler til salg i vores online shop.

Klik og læs mere om specifikationer på telefonerne Sony Xperia XZ3 og Sony Xperia 10.

Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: