!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.056 kr
SonyXperia 10 V

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.499,-

Sony Xperia 10 V Black 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen3.555 kr.
 • Rabat-2.056 kr.
 • Pris i alt1.499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.813 kr.

Letteste smartphone på markedet med et 5000mAh-batteri

Foruden at være en letvægtsmobil er Sony Xperia 10 V udstyret med et kæmpe batteri, der giver dig strøm nok til hele 34 timers videoafspilning. Du skal ikke bekymre dig om at være tæt på din oplader i løbet af dagen. Bare nyd dit indhold og snak løs på YouSees mobilnet. Så kan du lade op, når du kommer hjem.
Letteste smartphone på markedet med et 5000mAh-batteri

TRILUMINOUS DISPLAY bringer det bedste frem på OLED-skærmen

Sony Xperia 10 V trækker på den japanske elektronikgigants mangeårige erfaring med fjernsynsmarkedet. Du får en hamrende lækker OLED-skærm med et blødt billede, dyb sort og levende farver, mens mobilens stereohøjttalere leverer en topklasselyd i høj opløsning.
TRILUMINOUS DISPLAY bringer det bedste frem på OLED-skærmen

Bygget til at holde

Sony Xperia 10 V er IP65/IP67-certificeret, hvilket betyder, at du kan have den med overalt. Mobilen er nemlig støv- og vandtæt, så den overlever selv de mest støvede omgivelser eller en tur i poolen. Samtidig er skærmen beklædt med Corning Gorilla Glass Victus, der er noget af det kraftigste og mest slidstærke glas på markedet. Du kan trygt lægge din mobil med skærmen nedad på bordet.
Bygget til at holde

5. generation af Sony's Xperia 10

Sony Xperia 10 V er den letteste smartphone i verden med et 5000mAh-batteri. Hele herligheden vejer blot 159 gram, så du nemt og bekvemt kan have underholdning, arbejdet og kameraet med overalt, uden du hele tiden skal lede efter stikkontakten.

Op til 34 timers videoafspilning kan du få ud af én opladning. Lad dine film eller serier rulle hen over OLED-skærmen, der giver dit et farverigt og blødt billede takket været TRILUMINOUS DISPLAY-teknologien – en teknologi, som trækker på Sonys mangeårige erfaringer fra fjernsynsverdenen. Du kommer til at opleve alt fra dyb sort til lækre farver, der bare fængsler dig time efter time. Samtidig er Sony Xperia 10 V udstyret med stereohøjttalere, som leverer højopløsningslyd, så du kan nyde et perfekt afbalanceret lydbillede til alt dit indhold.

Kameraerne i Sony Xperia 10 V er udstyret med Sonys nye og avancerede billedsensor, hvis evne til automatisk at vælge de rigtige indstillinger, når du skal knipse dine motiver, gør det til en leg at fotografere i en fart. Dermed skal du ikke nørkle med finindstillinger for at fange øjeblikket – du trykker bare på udløseren og tager billedet. Sony Xperia 10 V har en fænomenal evne til at tage billeder om dagen som om natten.

Sony Xperia 10 V har et robust og slidstærkt design. Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus, så mobilen kan rutsje rundt i tasken sammen med nøgler og andre genstande, uden skærmen bliver ridset. Om du er på støvede festivaler eller tager sommerbilleder i poolen, overlever telefonen strabadserne, da den er IP65/IP67-certificeret.

Sony Xperia 10 V giver dig lækre oplevelser med mobilen
YouSee giver dig lækre fordele i dit abonnement

Når du bestiller Sony Xperia 10 V her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi udstyrer dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere i højopløsningslydkvalitet herhjemme som i udlandet.

Prisen på Sony Xperia 10 V varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye mobil.

Bestil din Sony Xperia 10 V i dag og vent med betalingen

YouSee har en yderst fordelagtig afdragsordning. Bestil din nye Sony Xperia 10 V i dag, mens du afdrager over 12 eller 24 måneder - helt rentefrit. Ordningen skjuler ikke ekstraomkostninger skrevet med småt. Du afdrager det samme beløb, som hvis du havde betalt din mobil kontant.

Gå på opdagelse i de mange fordele du får hos YouSee

YouSee giver dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med Sony Xperia 10 V. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så du kan streame musik eller flotte film på din OLED-skærm, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være TDC NETs landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du befinder dig i byen eller på stranden. Gå på nettet, send SMS’er, upload dine videoer til Tik Tok eller stream dine spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Brug din mobil og det lokale mobilnet i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er en del af dit mobilabonnement

Glem dyre musikstreamingtjenester. Med YouSee Musik har du adgang til flere end 75 millioner numre med din mobil – uden det koster ekstra. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Køb Sony Xperia 10 V hos YouSee i dag, og vi udstyrer dig med din nye mobil, uden du betaler for fragten.

Flere Sony telefoner og tilbehør til salg hos YouSee - billige priser, fri fragt og masser af fordele

Vi har et bredt udvalg af forskellige Sony Xperia telefoner og tilbehør til salg i webshoppen til billige priser. Og du får altid fri fragt og masser af fordele, når du køber en Sony telefon med abonnement hos os.

Mobiltelefoner

Høretelefoner