Sony Xperia L1

Sony Xperia L1

Alt om pakkerne
Sony Xperia L1: En prisvenlig smartphone med et display i topklasse

Sony Xpera L1 - En prisvenlig smartphone med en imponerende skærm

Sony Xperia L1 er en smartphone til en pris, hvor alle kan være med. Mobilen er kommer med en med en lækker 5,5” skærm, 13 megapixels kamera på bagsiden og et 5 megapixles kamera på forsiden af mobilen.

Sony Xperia L1 har et let, kompakt og brugervenligt design og er udstyret med Android version 7.0 (Nougat). På siden her kan du læse om alle de lækre specifikationer du får med Sony Xperia L1.

Køb Sony Xperia L1 hos YouSee til en pris, hvor alle kan være med

Hos YouSee kan du købe Sony Xperia L1 til en rigtig god pris. Det er hurtigt og nemt at bestille mobilen og med et abonnement fra YouSee får du adgang til et hav af unikke fordele. Hos YouSee får du blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, roaming i 36 EU lande og så kan du lytte til over 30 millioner musiknumre med vores app YouSee-musik.

Hos YouSee kan du købe din telefon kontant eller afbetaling. Køber du din telefon på afbetaling kan du vælge at betale mobilen over 12 eller 24 mdr. Det koster selvfølgelig ikke ekstra at købe mobilen på afbetaling - det er nemlig helt uden renter og gebyr.

Er du ny kunde hos YouSee og køber en smartphone sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nuværende nummer fra dit gamle selskab over til os og sende dig et simkort til din nye smartphone.

Specifikationer - Det får du med Sony Xperia L1:

Selvom prisen på Xperia L1 ligger i den billige ende af skalaen betyder det ikke, at du går ned på hverken skærm, kamera eller design. Med Sony Xperia L1 får du:
 • Display: 5,5” skærm (720 x 1280 pixels)
 • Kamera: 13 megapixels kamera på bagsiden
 • Front-kamera på 5 megapixels

Lille pris, stor skærm

Eksperterne har testet Xperia L1 og I anmeldelserne bliver mobilen rost til skyerne for dens imponerende skærm. Den store 5,5” skærm med en opløsning på 720 x 1280 pixels kan du nyde detaljerige fotos og videoer i topkvalitet.

Foruden detaljerige videoer og fotos får du også en stærk skærm, der holder skrammer væk. Displayet er på mobilen er nemlig formet af robust glas, der holder holder ridserne væk. Dernæst får du glæde at multi-touch, så du kan navigerer med op til fire fingre på skærmen samtidig.

Skærmens buede overflade og smalle kanter giver dig en helt enestående skærmoplevelse. Her får du mega meget skærm for pengene!

Detaljerige fotos og videoer med Sony Xperia L1’s kamera

Med et kamera på 13 megapixels bagpå mobilen får du videoer og fotos i høj kvalitet med flotte og virkelighedstro farver. Smarte features og lækre kamera-specifikationer gør det nemt og brugervenligt at tage brug mobilens kamera - her behøver du ingen manual.

Gode selfies med et 5 megapixels frontkamera

På forsiden af telefonen får du et frontkamera på 5 megapixels så du kan fange skarpe selfies af dig og dine venner. Er du typen, der elsker at sende fotos over Snapchat eller tale med dine venner over FaceTime eller Skype? Med Sony Xperia L1 i lommen har du rig mulighed for at holde visuel kontakt med dine venner og familie.


Endnu flere specifikationer:

 • Styresystem: Android version 7.0 (Nougat)
 • Materiale: Plastik
 • Batteri: 2620 mAh-batteri
 • Processor: Mediatek MT6737T
 • RAM: 2GB
 • Hukommelse: 16GB lager (op til 256GB lager med microSD-kort)
 • Mål: H: 151 x 74 x 8.7 mm
 • Vægt: 180 g
 • Farve: sort
 • Sim: dual sim med plads til to simkort (Nano sim)

Et kompakt design - en smartphone, der passer lige i hånden

Selvom mobilens skærmen på er stor kommer Xperia L1 i et kompakt, let og brugervenligt design med afrundede kanter, der passer lige hånden.

Mobilen måler 151 x 74 x 8.7 mm og vejer 180 g - og så ligger den perfekt i hånden med afrundede kanter. Telefonen kommer i en elegant sort farve.


En Android-telefon med smarte løsninger og teknologisk tilbehør

Sony Xperia L1 kommer med Android version 7.0 (Nougat). Android er et intelligent, intuitivt og fleksibelt styresystem. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil se apps og widgets på telefonens skærm. Android er også utrolig populært og mange af de helt store brands på markedet sværger til det intelligente styresystem - f.eks. Samsung, Huawei og HTC.

Er du ikke normalt Android-typen? Er det første gang du skal prøve Android? Android er så brugervenligt, at du helt intuitivt vil kunne finde rundt på telefonen og udnytte alle mobilens smarte funktionaliteter - her har du ikke brug for nogen manual.


En smartphone der tilpasser sig dine behov og rydder op på din telefon

Sony Xperia L1 er en intelligent telefon spækket med smarte løsninger og teknologisk tilbehør. Smart Cleaner rydder helt automatisk op på din smartphone, så du altid har en ren brugerflade - på denne måde får du også længere batterilevetid.

Smart Cleaner er din helt egen rengøringshjælp, der helt selv lukker apps du ikke bruger og rydder din cache - det bedste ved det hele er, at du ikke skal røre en finger.

Får du for mange notifikationer når du skal koncentrerer dig? Har du brug for, at din telefon ikke kommer med for mange forstyrrelser om natten? Mobilen er udstyret med de såkaldte actions, som vil hjælpe dig med at tilpasse din telefon til lige præcis dine behov.


Batteriet der holder Sony Xperia L1 kørende

Batteriet på 2620 mAh holder liv i din smartphone hele dagen. Du får op til 11 timers taletid eller 63 timers musikafspilning. På standby kan batteriet holde liv i telefonen i hele 687 timer. Med det holdbare batteri skal du ikke slæbe en oplader med dig overalt.


Masser af GB - En smartphone med et stort lager

Sony Xperia L1 kommer med en 16GB hukommelse og du kan få helt op til 256GB med et hukommelseskort. Med telefonens store lager får du altså rig mulighed for at opbevare alle dine videoer, fotos og hvad du ellers har brug for at have med dig lige ved hånden.


Sony Xperia L1 vs XA - hvilken skal jeg vælge?

De største forskelle på Sony Xperia L1 og XA er batteri, størrelse, skærm og pris. Mens Sony Xperia XA er lidt mindre end L1 på 143.6 x 66.8 x 7.9 mm og kommer til en lavere pris, får du med L1 en nyere model med et større batteri, der giver længere batterilevetid og en større skærm.


Er Sony Xperia L1 din nye smartphone?

Har du brug for en mobiltelefon til en god pris, hvor du stadig kan streame videoer og se fotos på en fantastisk skærm? Så er Sony Xperia L1 perfekt til dig. Mobilen tilpasser sig helt automatisk dine behov, og så kommer den i det kompakte og lette design, der gør den let at have med i lommen.


Sådan køber du Sony Xperia L1 nemt og hurtigt hos YouSee med fri fragt

Du kan købe mobilen nemt og hurtigt hos YouSee til en rigtig fordelagtig pris. Køber du en smartphone hos YouSee får du tilmed fri fragt og adgang til et rigtig godt abonnement med et hav af fordele som f.eks. Danmarks bedste 4G-netværk. Du skal bare vælge den type abonnement, der passer bedst til dig og dine behov.
Specifikationer
 • 5,5 tommer HD skærm
 • MediaTek Quad Core 64-bit MT6737T processor
 • 13 megapixel bagkamera med autofocus
 • 5 megapixel frontkamera
 • 2620 mAh batteri
 • Mulighed for MicroSD (op til 256 GB)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: