Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 5. februar 2017.

Sony Xperia M4 Aqua en vandtæt smartphone med kraftigt batteri

Med Sony Xperia M4 Aqua får du en smartphone, der ikke rynker på næsen af lidt vand. Heller ikke af meget vand. Xperia M4 Aqua er – som navnet måske også antyder – en decideret vandhund af en smartphone. M4 Aqua er IP68 klassificeret, hvilket betyder, at den kan holde til at være på 1,5 meter dybt vand i 30 minutter, uden at lide overlast. Dermed er Xperia M4 Aqua et oplagt valg til dig, der gerne vil tage fantastiske dykkerbilleder. Og med telefonens kraftige batteri kan du være sikker på, at du løber tør for ilt, inden telefonen løber tør for strøm.


2 dages batterilevetid med Sony Xperia M4 Aqua

Batterikapaciteten i Xperia M4 Aqua er på hele 2400 mAh, hvilket giver dig en batterilevetid på op til 2 dage ad gangen uden opladning. Du behøver således ikke spare på strømmen, for med Xperia M4 Aqua, har du strøm nok til både at streame videoer, tage billeder, ringe, sende sms’er og surfe på nettet.


Xperia M4 Aqua giver dig et kraftfuldt og intelligent kamera

Sony Xperia M4 Aqua er udstyret med et kraftfuldt og intelligent kamera på 13 pixels og frontkamera på 5 pixels med vidvinkel på 22 mm, så du kan få flere venner eller mere udsigt med på dine selfies. Kameraet anvender desuden Premium intelligent autojustering, der genkender op til 52 motivtyper, som indstillingerne automatisk tilpasses efter. HDR-tilstand forbedrer lysforholdene, så du kan tage flotte og klare billeder selv i dårlige lysforhold.


Sony Xperia M4 Aqua – En stilfuld og slidstærk smartphone, designet til at blive brugt

Sony Xperia M4 Aqua er en vandtæt og trofast kameratelefon, der sætter helt nye standarder for smartphones i mellemklassen. Telefonen er på én og samme tid stilfuld og slidstærk takket være det populære Sony-design, OmniBalance, som sikrer dig, at M4 Aqua altid ligger behageligt i hånden, så du kan bruge din smartphone dagen lang, uden ubehag.


Sony Xperia M4 Aqua specifikationer

  • • 5,0” skærm (720 x 1280)
  • • 13 megapixel bagkamera
  • • 5 megapixel frontkamera
Specifikationer
  • Vandtæt kameramobil
  • Tag fantastiske billeder under vand
  • Op til to dages batteritid
  • Støvtæt og slidstærk
I weekenden den 26.-27. november opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale Yousee Butik.
Find nærmeste Yousee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: