Sony Xperia M5

Alt om pakkerne

Sony Xperia M5

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 13. november 2016.

Med Sony Xperia M5 kan du tage selfies og billeder i verdensklasse

Det perfekte billede kan være svært at fange. Ofte er de øjeblikke, der er værd at fotografere, længe overstået, før din mobil er klar til at forevige dem. Det skal du ikke bekymre dig om med Sony Xperia M5. Den er altid klar til at fange dine mest mindeværdige øjeblikke.
Med sin 5” Full HD skærm med Sony’s BRAVIA teknologi, 21,5 megapixel på det primære kamera - og hele 13 megapixels på det sekundære – er du altid sikker på, at dine billeder taget med Xperia M5 er i allerhøjeste kvalitet.
Sony Xperia M5 giver dig mulighed for at tage billeder som en professionel fotograf. Med hybrid autofokus og knivskarpt zoom har du stillet skarpt på blot et kvart (0,25) sekund og er klar til at forevige alle livets små og store øjeblikke.


Du får lang batterilevetid med Sony Xperia M5

Med et kraftfuldt batteri med en kapacitet på hele 2600 mA er Sony Xperia M5 i stand til at klare sig igennem en krævende hverdag – og mere til. Det kraftige batteri sikrer dig op til 12 timers taletid eller mere end 650 standby-timer. Batterilevetiden er altid en udfordring med moderne smartphones, men med Sony Xperia M5 behøver du ikke pakke ekstra batterier – heller ikke selvom du bruger telefonen til alt det, den er designet til!


Sony Xperia M5 er ikke bange for regnen

Et vandtæt cover gør, at du ikke behøver at være bekymret, når du bruger Sony Xperia M5 i regn og slud. Tværtimod. Den er bygget til at kunne klare det. Sony Xperia M5 har nemlig fået IP68 klassificering, som er den højest opnåelige og bevirker, at telefonen teknisk set er vandtæt. Dermed kan du skrive, ringe, tjekke mails og Facebook præcis som du plejer – også når det regner. Skærmen kan endda betjenes med våde fingre, hvilket mange andre mobiltelefoner ikke evner at håndtere.


Xperia M5 har en kraftig processor til alle dine medier

Sony Xperia M5 har en 64-bit 2.0 GHz-processor, der gør, at telefonen fungerer uden problemer samtidig med, at du bruger flere apps på en og samme tid. Den er designet til at køre tunge multimedieprogrammer, så du f.eks. kan se film i HD eller spille grafisk intensive spil. Alt sammen uden at tære på batteriet.


Sony Xperia M5 specifikationer

  • • 5” Full HD skærm (1080 x 1920)
  • • 16 GB intern hukommelse (kan udvides med op til 200 GB via SD kort)
  • • 3 GB RAM
  • • 21,5 megapixel bagkamera
  • • 13 megapixel frontkamera

Fordele

  • 4K video
  • 5" Full HD-display
  • Vandtæt, støvtæt og slidstærk
  • Op til to dages batteritid
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: