Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 30. juli 2017.

Den kompakte kamerasmartphone
Livet står aldrig stille. Derfor er den lommevenlige Xperia X Compact udstyret med en innovativ tredelt billedregistrerende teknologi, som gør, at du kan fange farver i naturtro kvalitet og motiver i bevægelse. Helt ned i detaljen. I svag belysning eller stærkt sollys.

Kameraet reagerer lige så hurtigt, som du blinker – og går fra standby til at optage på kun 0,6 sekunder, så du virkeligt kan fange de flygtige øjeblikke. Som resten af Xperia-serien har X Compact’s kamera et hybridt autofokus, der automatisk følger motivet, hvis det pludselig flytter sig. Og sikrer dig skarpe billeder.
Kameraet er udstyret med en infrarød sensor, så du kan se de naturlige farver på ”slutfotoet” og dermed undgå filtre. Det manuelle fokus og den manuelle kontrol over lukkehastighed giver også større kreativ frihed.

Frontkameraet tager suveræne selfies, og med et 22 mm-vidvinkelobjektiv kan du få alle med på billedet. Batteriet har ekstra lang levetid.

Sony Xperia X Compact kommer med 32 GB indbygget hukommelse, og i en flot blå farve.

Specifikationer
  • 4,6" HD-skærm med TRILUMINOS™ Display
  • 23 megapixel kamera med hybrid autofokus
  • Fingeraftrykssensor med hurtig og sikker oplåsning
  • Android styresystem (Nougat)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: