Sony Xperia X

Sony Xperia X

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 3 GB gælder t.o.m. 27. august 2017.

Fang det uventede med Sony Xperia X

Med Sony Xperia X får du det ypperste indenfor kamerateknologi i en smartphone. Xperia X er udstyret med Sonys Smart Capture teknologi, der gør det helt utroligt let, at tage knivskarpe billeder hver gang. Det primære kamera er på hele 23 megapixels, og er klar til at skyde billeder med det samme. Sony Xperia X kan nemlig gå fra standby til at skyde billeder på under 0,6 sekunder. Og med Xperia X’s unikke hybrid autofokus og hurtige billedbehandling, får du virkelig en kameramobil, der kan bide skeer og konkurrere med selv de bedste digitalkameraer.


Tag bedre selfies med Xperia X

Det er ikke altid lige nemt, at tage gode selfies. Specielt ikke, hvis lysforholdene ikke er optimale. Men med Sony Xperia X behøver du ikke være bekymret. Med et imponerende selfiekamera på intet mindre end 13 megapixels og Sonys berømte og eftertragtede sensorer til svag belysning, får du med Xperia X et frontkamera, der sikrer dig de skarpeste- og bedste selfies uanset belysningen.


Sony Xperia X er altid ét skridt foran

Man siger, at ingen ved, hvad fremtiden bringer. Det passer ikke, for Sony Xperia X ved det nemlig godt. Xperia X er udstyret med Sonys nye forudsigende hybride autofokus, der ikke kun stiller skarpt på stillestående motiver, men også kan holde fokus på motiver i bevægelse. Og ikke nok med det, så kan den innovative autofokus endda forudsige motivets bevægelser, så du altid er sikker på at få knivskarpe og detaljerede billeder – også selvom dit motiv er i bevægelse.


Med Xperia X får du markedets smarteste batteri

Et godt batteri handler om mere end bare batteritid. Xperia X kan registrere batteriets belastning og temperatur, og på den måde oplade batteriet optimalt hver gang. Den nye teknik hedder Qnovo Adaptive Charging, og sikrer, at du kan oplade mere på kortere tid og endda forlænge batteriets levetid. Så du kan roligt gøre dig klar til weekendrejsen – Xperia X skal nok holde strøm.


Xperia X giver dig lyst til mere

Sony Xperia X er ikke kun en drøm rent teknisk, den er også utroligt behagelig, at have i hånden. Xperia X er designet så den passer helt perfekt i håndfladen og med en optimeret brugerflade, bliver du aldrig træt af at bruge den. Med en glat metalbagside og displayets lækre bløde afrundede kanter, skriger Xperia X på at blive brugt. X er designet til dig, dit liv og dine hænder.


Xperia X er ikke bange for en smule vand

Ligesom mange af sine forgængere i Xperia-serien, er den nye X også IP68 certificeret, hvilket betyder, at den kan modstå vind og vejr, uden at du skal bekymre dig. IP68 certificeringen betyder i praksis, at Xperia X kan holde til at være nedsænket i 1,5 meter vand i en halv time, uden at lide overlast. Du skal derfor ikke være bange for at bruge Xperia X – heller ikke selvom det er regnvejr.


Specifikationer
  • 5” Full HD skærm (1080 x 1920)
  • 32 GB intern hukommelse (kan udvides med op til 200 GB via SD kort)
  • 3 GB RAM processor
  • 23 megapixel bagkamera
  • 13 megapixel frontkamera
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: