Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra

Alt om pakkerne

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99 kr./min. Hastigheden nedsættes til 128 kbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Du kan bruge op til 10 GB data i de 36 lande, dog aldrig mere data end det, der er inkluderet i dit abonnement. Forbrug herudover faktureres i henhold til priserne for dataforbrug i udlandet, se priser på yousee.dk/europa. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29 kr./md. Du skal blive her i 6 måneder. Gælder kun privatkunder. Tilbud på halv pris i 2 måneder på Fri Tale / 10 GB og Fri Tale / 25 GB, gælder kun på det første abonnement og kampagnen stopper 27. august 2017. Tilbud på 0 kr. i oprettelse på Fri Tale / 5 GB gælder t.o.m. 30. juli 2017.

Sony Xperia XA Ultra
Xperia XA Ultra er den perfekte smartphone for alle, der går op i at tage ekstra gode fotos og dele deres oplevelser med andre. Nu kan du løfte dine selfies og fotos op i en helt ny liga. Det avancerede frontkamera giver dig nemlig suveræne selfies selv i dårlig belysning med sine berømte Sony-sensorer til svagt lys og sin natteblitz, der oplyser dit ansigt og baggrunden på en naturlig måde. Det suveræne hovedkamera har som Xperia X verdens bedste autofokus i forhold til at fange et motiv i bevægelse. Derfor indfanger du lynhurtigt øjeblikket og får ultra-skarpe fotos. Xperia XA Ultra lader dig heller ikke løbe tør for strøm. Du får nemlig op til to dages batteritid på en opladning – eller 5,5 timer på kun 10 min. hvis du bruger lynopladeren UCH12.

Batteriet holder sig samtidig i form dobbelt så lang tid som andre smartphone-batterier. Og med STAMINA-tilstanden kan du strække din strømtid, hvis du er ved at løbe tør.

Imponerende skærm

Sony Xperia XA Ultra er udviklet med en ekstra stor skærm på 6” i en nærmest ikke-eksisterende ramme, der giver dig den mest optimale visuelle oplevelse, uden at du skal gå rundt med følelsen af at have en 42” fladskærm i baglommen. Med Xperia XA Ultra får du et hurtigt og let overblik fra kant til kant på et display, der er omgivet af en papirtynd ramme. Den afrundede glatte skærmkant er både smuk at se på og føles samtidig behagelig i hånden. Din nye smartphone fra Sony giver dig mulighed for mere underholdning og produktivitet på den store skærm, der med sin lækre pasform uden problemer kan holdes i den ene hånd. Denne smartphone er perfekt for dig, der ønsker en større skærm til at kunne arbejde hurtigere og lettere, mens den samtidig giver en bedre underholdningsoplevelse.

Stærkt kamera

Xperia XA Ultra har et avanceret 16 MP-frontkamera til svagt lys, der forvandler dine selfies til perfekte billeder både dag og nat. Med de 16 megapixels og Sonys berømte sensorer til lav belysning får du skarpe og klare billeder hver gang. Det er på grund af frontkameraets langsomme flashsynkronisering og optiske billedstabilisering, at kameraet kan tage så exceptionelt flotte, lyse billeder uden slør i svagt lys. Xperia XA Ultra har derudover et 21 MP hovedkamera med Hybrid Autofokus til at opfange alle vilde, skøre og fantatiske øjeblikke på et splitsekund - selvfølgelig i den højeste kvalitet. Xperia XA Ultras hovedkamera er altid klar til at fiksere motivet i et klart og skarpt billede.

Strøm så længe du behøver

Selvom Xperia XA Ultra har et stort, klart display, er det ikke noget problem for mobilens batterilevetid. Smartphonen er designet til at kunne holde hele dagen, selvom der er meget lækkert, der skal vises frem. Du får med Xperia XA Ultra op til to dages batteritid på en enkelt opladning. På den måde har du altid batteri til chat, snap og videoafspilning, når behovet er der.

Smartphonen er derudover bygget med særligt smarte batteri-løsninger, der hedder Qnovo adaptive-opladning og Quick Charge 3.0. Denne teknologi hjælper med at sikre, at din telefon holder hele dagen, og i nogle tilfælde længere end batteriets levetid. Ydeevnen varierer dog alt efter netværk, indstillinger, miljøforhold, og anvendelse. Xperia XA Ultra er den perfekte kombination af stor, funktionel skærm og god pasform.

Sony Xperia XA Ultra kommer i en flot sort farve, og med 16 GB indbygget hukommelse.

Specifikationer
  • 6,0” Full HD-skræm
  • 21 megapixel kamera med hybrid autofokus
  • MediaTek MT6755 octa-core 64-bit processor med 3 GB ram
  • Android styresystem (Nougat)
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: