Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Alt om pakkerne
En smartphone med et imponerende kamera
Sony Xperia XA1 er en mobiltelefon med et kamera, som anmelderne er vilde med. Denne Android-Telefon kommer i et stilfuldt design med en en kraftig processor og en god håndfuld specifikationer. Læs meget mere om den splinternye Sony Xperia XA1 nedenfor.

Sony Xperia XA1: Et ultra godt kamera til en god pris

Denne smartphone har fået ros for at have et imponerende kamera til en god pris. Mobilen er udstyret med et 23 megapixels kamera med hybrid autofokus og F2.0-objektiv. Med dette kamera kan du tage farve- og detaljerige billeder med god kontrast.

Du får selvfølgelig også et kamera på forsiden af telefonen så du kan tage flotte selfies. Dette 8 megapixels kamera er udstyret med vidvinkelobjektiv så du også kan få alle dine venner med.

Du får altså rig mulighed for at optage videoer og tage billeder med telefonen så du kan fange alle dine vigtige øjeblikke.

En smartphone med god lagerplads og en god processor

Den nye Sony Xperia A1 kommer med 32 GB indbygget hukommelse og du kan endda opgradere helt op 256GB med et hukommelseskort. Telefonen er også udstyret med en MediaTek MT6757 octa-core processor, der virker strømbesparende så du får en god batterilevetid.

Sony Xperia XA1 kommer også med smart cleaner. Dette program hjælper dig med at lukke de applikationer ned du ikke bruger. På denne måde får du den bedste udnyttelse af batteritiden og den mest ideelle hastighed.

Sony lægger selv vægt på at telefonens processor hjælper til at gøre mobilen lynhurtig og så er den selvfølgelig i stand til at køre 4G-netværk. Med Sony Xperia XA1 kan du nyde at se videoer, høre musik og surfe rundt på internettet.

Telefonen kommer med et 2350 mAh batteri og du skal bruge Nano-sim til denne mobil.

En stilfuld Android-telefon i elegante farver

En stilfuld Android-telefon i elegante farver Telefonen er i et stilfuldt design i metal. Du kan vælge mellem elegante farver. Er du typen der ønsker et klassisk udseende i sort eller hvid? Sony tilbyder disse tre elegante farver så du kan selv vælge, hvilken du synes passer bedst til dig.

Sony Xperia XA1: Er dette din nye smartphone?

Denne smartphone er en ideel telefon til dig der ønsker det bedst mulige kamera til prisen. Telefonen kommer med et flot design og god batteristyring - du kan vælge i mellem tre flotte farver, sort, hvid og guld.
Specifikationer
  • 5" HD skærm
  • 23 megapixel bagkamera med hybrid autofokus
  • 8 megapixel frontkamera
  • 2.350 mAh batteri
  • Mulighed for MicroSD (op til 256 GB)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: