Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact

Alt om pakkerne
Enestående kamera, 3D-skaber og høj ydeevne
Releasedatoen for den seneste telefon fra Sony: Xperia XZ1 Compact var d. 31. august 2017, hvor Sony præsenterede den på IFA-messen i Berlin.

Ligesom Sonys større model, Sony Xperia ZX1, kommer denne nye smartphone fra Sony med en fantastisk ydeevne og en perlerække af lækre og intelligente specifikationer.

Alt dette gemmer sig i et kompakt design, og du kan helt selv bestemme, om du vil have telefonen i sort eller sølv.

Det får du med Sony Xperia XZ1 Compact:

Denne nye smartphone kommer med den enestående kamerateknologi, som du kender fra Sony.

Du får et 19 megapixels kamera på bagsiden af telefonen, og forsiden af mobilen er udstyret med et 8 megapixels kamera. Kameraet på bagsiden kommer med Motion Eye og Super-slowmotion-teknologi.

Du får en 4,6” HD-skærm, 32 GB indbygget hukommelse, en Qualcomm Snapdragon 835-processor og et 2700 mAh-batteri.

Denne smartphone er IP68-klassificeret og dermed vand- og støvafvisende. Sidst men ikke mindst får du mulighed for at gå på opdagelse med Sonys helt egen 3D-app.

Længere nede i teksten kan du læse meget mere dybdegående, om alle de features og specifikationer du får glæde af med Sony Xperia XZ1 Compact.

Oplev den enestående kamerateknologi fra Sony

Selvfølgelig kommer Sonys nye smartphone med den enestående kamerateknologi du kender fra Sony.

På bagsiden af telefonen får du et 19 megapixels Motion Eye-kamera med Super-slowmotion. Dette er altså et perfekt kamera til dig, der elsker at tage gode billeder i høj kvalitet på farten.

Med Super-slowmotion-teknologien kan du optage knivskarpe videoer med 960 billeder i sekundet. Med dette kamera får du altså videoer af højeste kvalitet med virkelighedstro og detaljerige billeder.

Kameraet er selvfølgelig udstyret med en perlerække af fede funktioner. F.eks. kan du med Auto Bust tage billedserier, hvor fokus i hvert enkelt billede står knivskarpt.

På forsiden af telefonen får du et kamera på 8 megapixel, så du altid har et kamera til flotte selfies lige ved hånden. Selv i svag belysning kan du roligt tage telefonens kameraer i brug og få flotte fotos af dig og dine omgivelser.

Du får en fantastisk ydeevne med god batteristyring

Selvom dette er den kompakte udgave af Sonys nye smartphone kommer den med samme ydeevne som de større Sony-modeller.

Du får altså en Qualcomm Snapdragon 835-processor, 4GB RAM hukommelse og 2700 mAh-batteri får du en hurtig telefon med lang batteritid.

Samtidig kan du nyde glæde af Sonys Battery STAMNIA Mode, som giver dig en intelligent batteristyring, så din telefon holder længere.

Denne smartphone kommer med 32 GB indbygget lagerplads, men har du brug for mere kan du nemt opgradere til hele 256 GB med et microSD-kort.

En Android-telefon der tilpasser sig dine behov

Dette er en smartphone, der tilpasser sig dit liv. Mobilen lærer dig at kende og tilpasser indholdet, så det er passer til din måde at bruge din smartphone på.

Telefonen kommer med Android O, som er et perfekt styresystem til dig, der ønsker at indrette brugerfladen på din smartphone med widgets og applikationer. Med Android O kan du altså helt selv styre, hvordan du vil se dine apps og programmer på mobilen.

Gå på opdagelse med Sonys tilbehør og applikationer

Sony giver dig masser af muligheder i forhold til at opleve fremtidens teknologi med en masse nyskabende og intelligente apps og features.

Med denne telefon får du mulighed for at tilknytte din telefon til din PlayStation 4, så du kan nyde en verden af spil hvorend du befinder dig i hjemmet.

Du kan også opleve Sonys helt egen 3D-skaber, hvor du gennem telefonens kamera kan skabe dine helt egne 3D-model, som du kan dele eller udskrive.

Før telefonens kamera omkring dit eget eller dine venners hoveder, og få en 3D-model direkte på din mobil.

En stærk smartphone fuld af features i et kompakt design

Denne smartphone kommer med lækre specifikationer og en stærk ydeevne. Alt dette er pakket ind i et kompakt design.

Denne smartphone er IP68-klassificeret. Det vil sige at telefonen er vand- og støvafvisende. Så spilder du på din telefon, er det ikke noget problem.

Telefonens ydrer kommer i et stilrent og kompakt design. Telefonen er 129mm lang, 65mm bred, 9,3mm tyk og vejer 149g. Du kan selv vælge, om du vil have mobilen i sort eller sølv.

Sidst men ikke mindst kommer telefonen med en 4,6” HD-skærm, som giver dig virkelighedstro billeder med skarpe farver og god kontrast.

Til denne telefon skal du bruge Nano-sim.

Sådan køber du Sony Xperia XZ1 Compact

Er Sony Xperia XZ1 Compact din nye smartphone? Hos YouSee kan du nemt og hurtig købe denne lækre smartphone fra Sony til en skarp pris.

Hvis du køber telefonen igennem YouSee får du fri fragt og adgang til et mobilabonnement til en god pris. Sidst men ikke mindst får du også Danmarks bedste 4G-netværk, så du lynhurtigt kan surfe online - også på farten.

Er du ny kunde hos YouSee sørger vi selvfølgelig for at flytte dit nummer fra dit gamle selskab og sende dig et splinternyt sim-kort til din nye smartphone.

Specifikationer
  • 4,6” HD-skærm
  • Qualcomm Snapdragon 835-processor
  • 19 megapixel hovedkamera og 8 megapixel frontkamera
  • IP68 klassificeret
  • 2700 mAh batteri
  • Mulighed for MicroSD, op til 256 GB
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: