Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

Alt om pakkerne
Nu er den her! Sony har lanceret med deres helt nye telefon - lillebroren til Sony Xperia XZ Premium: Sony Xperia XZ1.


Releasedatoen for Sonys nye telefon var d. 31. august 2017, hvor Sony præsenterede den ved IFA-messen i Berlin. D. 14. september 2017 er telefonen klar til forsalg.

Den nye telefon fra Sony kommer med en fantastisk ydeevne samt lækre og intelligente specifikationer. Alt dette er klædt i et elegant design i metal, og du kan helt selv bestemme, om du vil have telefonen i sort eller sølv.

Det får du med Sony Xperia XZ1:

Denne smartphone kommer med enestående kamerateknologi. Du får et 19 megapixels kamera på bagsiden af telefonen samt et 13 megapixels kamera på forsiden af telefonen. Kameraet på bagsiden kommer med Motion Eye og Super-slowmotion-teknologi.

Du får også en 5,2” Full HD-skærm med HDR, 64GB indbygget hukommelse, en Qualcomm Snapdragon 835-processor og et 2700 mAh-batteri.

Telefonen er vand- og støvafvisende, og så får du rig mulighed for at gå på opdagelse med Sonys helt nye 3D-skaber.

Nedenfor kan du læse meget mere, om alle de features og specifikationer du får glæde af med Sonys nye smartphone.

Motion Eye kamera med Super-slowmotion

Sony bliver ofte rost for deres enestående kamerateknologi i anmeldelserne. Det kan især mærkes på denne smartphone, som giver dig kamerateknologi af højeste kvalitet. Du får et kamera med hele 19 megapixel på bagsiden af telefonen. På forsiden af telefonen får du et kamera med 13 megapixels.

Dette er altså en perfekt smartphone til dig, der elsker at tage billeder af dine omgivelser og flotte selfies, når du er på farten. Du får også lynhurtig autofokus, og med Auto Burst kan du tage billedserier, der står lige så skarpt, som på et systemkamera.

Sony har udstyret denne nye mobil med Super-slowmotion teknologi, så du kan optage videoer med 960 billeder i sekundet. Her får du altså knivskarpe videoer, der fanger detaljer fire gange bedre end normale mobilkameraer.

Oplev flotte og virkelighedstro billeder og videoer

Med telefonens 5,2” Full HD-skærm med HDR får du en fantastisk skærmoplevelse med flotte, detaljerige og virkelighedstro billeder og videoer.

Med Sonys helt egen BRAVIA-teknologi kan du opleve en skærm med HDR, der giver dig en skærmoplevelse med skarphed, farver og kontrast af bedste kvalitet.

En smartphone med en fantastisk ydeevne

Telefonen kommer med samme ydeevne som den foregående Sony Xperia XZ Premium. Med mobilens Qualcomm Snapdragon 835-processor, 4GB RAM hukommelse og 2700 mAh-batteri får du en hurtig telefon med lang batteritid.

Med Sonys Battery STAMNIA Mode får du også en intelligent batteristyring, så din telefon holder hele dagen.

Telefonen kommer med 64 GB indbygget lagerplads. Har du brug for mere? Du kan du nemt opgradere til hele 256 GB med et microSD-kort.

Intelligent og elegant design hele vejen rundt

Telefonen kommer med intelligent design hele vejen rundt. Du får features og specifikationer af højeste kvalitet klædt i et elegant ydre af metal.

Som en særlig nyttig feature er denne smartphone IP68-klassificeret, hvilket betyder at denne mobil er vand- og støvafvisende. Så du behøver slet ikke bekymre dig, hvis uheldet er ude og du spilder vand på telefonen.

En Android-telefon der tilpasser sig din hverdag

Telefonen tilpasser sig din hverdag. Telefonen lærer dig og dine vaner at kende og tilpasser indholdet så det er skræddersyet til dig.

Med Android Oreo får du også et styresystem, hvor du kan helt selv kan indrette brugerfladen med widgets og applikationer. Du kan helt selv styre, hvordan du vil se dine programmer på telefonen.

Oplev fremtiden med gadgets og applikationer fra Sony

Til din nye Sony Xperia XZ1 får du rig mulighed for at opleve fremtidens teknologi med en masse fede gadgets og applikationer fra Sony.

Du får blandt andet mulighed for at tilknytte din smartphone til din PlayStation 4 via trådløs forbindelse. På den måde kan du nyde dine spiloplevelser overalt i hjemmet.

I pre-sale perioden får du også mulighed for at købe et trådløst Bluetooth-headset fra Sony: h.ear on 2 Mini Wireless, som kommer i et stilrent design og er Hi-Res Audio-kompatible. Headsettet kommer i sort og kan selvfølgelig foldes sammen så de fylder mindre i tasken.

Sidst men ikke mindst kan du virkelig opleve fremtidens teknologi med Sonys helt egen 3D-skaber. Dette er en applikation fra Sony, hvor du kan skabe din helt egen 3D-model, som både den kan du dele og udskrive!

Med Sonys 3D-skaber kan du f.eks. skabe en 3D-model af dig og dine venners hoveder ved hjælp af telefonens kamera.

Er Sony Xperia XZ1 din nye smartphone?

Kan du heller ikke vente med at få den nye Sony-telefon mellem hænderne og gå på opdagelse med telefonens intelligente og nyskabende features? Du kan købe telefonen hos YouSee nemt og hurtigt til en skarp pris.

Hos YouSee får du fri fragt samt adgang til et mobilabonnement til en god pris. Sidst men ikke mindst får du også adgang til Danmarks bedste 4G-netværk, så du lynhurtigt kan streame videoer og surfe online - både hjemme og på farten.

Specifikationer
  • 5,2” Full HD-skærm med HDR
  • Qualcomm Snapdragon 835-processor
  • 19 megapixel hovedkamera og 13 megapixel frontkamera
  • IP68 klassificeret
  • 2700 mAh batteri
  • Mulighed for MicroSD, op til 256 GB
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor mange data kan du bruge mit dit abonnement
Dit abonnement 3 GB 5 GB 15 GB 40 GB
Data i 36 lande i Europa 3 GB 5 GB 10 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: