Sony Xperia XZ2 Compact64 GB Sort

Sony Xperia XZ2 Compact Sort
  • Mobilrabat: 2.098 kr.
  • Kommer snart
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SonyXperia XZ2 Compact64 GB Sort

Mobilrabat: 2.098 kr.
Kommer snart
100 kr./md.24 mdr.

Sony Xperia XZ2 Compact - Levende underholdning i kompakt design

!
Xperia XZ2 Compact 64 GB i Sort er desværre udsolgt. Vælg evt. anden farve eller model.
Allerede kunde?
Heraf 10 GB Roaming Europa
+ Fri tale, sms & meget mere
Heraf 20 GB Roaming World
+ Fri tale, sms & meget mere

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

roaming-thin

Roaming Europa eller Roaming World

Ta' mobilen med på rejsen uden at bekymre dig om regningen

music-thin

YouSee Musik

Fri adgang til 30 mio. musiknumre

multiple-subscriptions-thin

Samlefordele

Saml jeres abonnementer, få rabat og dobbelt op på data

Da Sony d. 26. februar 2018 lancerede deres nye Sony-telefoner løftede de sløret for deres nye Sony Xperia XZ2 Compact. Xperia XZ2 Compact giver dig levende underholdning med nye og banebrydende features - alt sammen i et lille og kompakt design.

Sony Xperia XZ2 Compact er perfekt til dig, der elsker at spille spil, se film og høre musik på din smartphone. Sony-telefoner er nemlig nogle af markedets bedste, når det kommer til underholdning på mobilen.

Sonys banebrydende og unikke teknologiske design fremmer oplevelsen af underholdning. Og derfor har Sony også lanceret nogle af markedets bedste mobiler til formålet - nemlig Sony Xperia XZ3, Sony Xperia XZ2 og Sony Xperia 10.

Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de specifikationer, som Sony Xperia XZ2 Compact kommer med.

Release dato i Danmark for Sony Xperia XZ2 Compact

Den officielle dato for release på Sony Xperia ZX2 Compact i Danmark er d. 6. april 2018.

Køb Sony Xperia XZ2 Compact nemt og hurtigt hos YouSee i dag til en god pris og få fri fragt

Hos YouSee kan du købe Sony Xperia XZ2 Compact til en rigtig god pris med fri fragt og en masse unikke fordele fra YouSee.

Med et mobilabonnement fra YouSee får du blandt andet adgang til Danmarks bedste 4G-netværk. Du kan også lytte til musik på YouSee Musik, som har over 30 millioner musiknumre.

Det er hurtigt og nemt at bestille Sony Xperia XZ2 Compact. Du kan enten vælge at købe telefonen kontant eller på afbetaling. På afbetaling bestemmer du selv om du vil betale telefonen over 12 eller 24 måneder.

Underholdningen kender ingen grænser på Sony Xperia XZ2 Compact

Selvom XZ2 Compact kommer i et mindre format end Xperia XZ2 har Sony ikke holdt sig tilbage med at udstyre telefonen med at gaveregn af lækre specifikationer og features.

ZX2 Compact kommer med mange af de samme kombination af teknologiske features og funktioner som sin storebror Xperia XZ2. Du får 5,0” Full HD + HDR-skærm, 19 megapixels kamera og imponerende lyd fra telefonens High-Res Audio stereohøjttalere, der gør underholdning levende på din smartphone.

Imponerende lyd i stereo

På XZ2 Compact får du et par fænomenale High Resolution Audio stereohøjttalere, der giver dig en fantastisk lydoplevelse. Nu kan du altså se film, spille spil, høre musik og se videoer med helt enestående lyd.

Farvel, jackstik! Imponerende lyd helt uden ledninger

Sony kommer også med en stor nyhed. Som noget helt nyt vinker Sony farvel til jackstikket.

Ligesom på iPhone fra Apple har Sony skabt en smartphone helt uden jackstick. Det betyder, at Sony vinker farvel til dagene med kabler og ledninger og træder direkte ind i fremtiden, hvor alt er trådløst.

Du får billeder og videoer i høj kvalitet på den imponerende 5,0” Full HD + HDR-skærm

Selvom skærmen på Xperia XZ2 Compact er lidt mindre end på XZ2 går du slet ikke ned på kvaliteten. Du får nemlig samme imponerende skærm - bare i et lidt mere kompakt design, selvfølgelig.

Sony Xperia XZ2 Compact kommer med den imponerende 5,0” Full HD + HDR-skærm med en opløsning på 1080 x 2160 pixels og dynamisk kontrastforhold. Så får du film og videoer i ægte tv-kvalitet.

Sammen med XZ2 Compact’s imponerende stereohøjttalere vækker telefonens skærm dine videoer, film og spil til live.

19 megapixels kamera - Tag billeder og optag video i banebrydende kvalitet på Sony Xperia XZ2 Compact

Selvom telefonen er gået ned i størrelse og vægt, får du bestemt ikke færre megapixels. Kameraet er stadig på hele 19 megapixels og er selvfølgelig udstyret med lækre specifikationer, der gør dine billeder og videoer til noget helt særligt.

Kamera er noget Sony kan! I et utal af anmeldelser får Sony’s telefoner gang på gang ros til skyerne af de tech-kyndige eksperter for deres imponerende kameraer, der giver konkurrenter som Apple, Samsung og Nokia kamp til stregen.

Sony’s prisvindende G-objektiv, autofokus, 8 x digitalt zoom, HDR-foto. Listen over kameraets specifikationer er lang. Du kan også tage billeder og video i svag belysning og så stabiliserer kameraet dine billeder og videoer med SteadyShot.

Optag video i 4K HDR-kvalitet

Kameraet kan optage video i 4K HDR-kvalitet. Så kan du fange alle livets vigtige øjeblikke i fuldstændig fantastisk kvalitet fyldt med små detaljer og virkelighedstro farver med perfekte kontrastforhold.

Fang livets små detaljer med i dine videoer med Super-slowmotion

Du kan også optage video i Super-slowmotion med 960 billeder pr. sekund. Livets helt små detaljer er usynlige for øjet, så kan du gense alle dine vigtigste øjeblikke og fange livets helt små detaljer.

Selfie kamera på 5 megapixels

Du får også et kamera på 5 megapixels til selfies. Så kan du dele både flotte, sjove og skøre billeder af dig selv og dine venner og med Sony’s 3D Creator kan du finde din kreative side frem og skabe 3D-modeller ud fra dine selfies.

Smag på fremtiden med 3D Creator

Sony lancerede med Sony Xperia XZ1 deres 3D creator. Denne banebrydende feature er tilbage på XZ2 Compact og giver dig mulighed for at slå dig løs i et kreativt univers af vilde 3D-modeller.

Med Sony’s 3D Creator kan du ud fra billeder skabe 3D-modeller, som du kan dele og udskrive. XZ2 Compact tager dine billeder til et helt nyt niveau med 3D Creator. Væk dine selfies til live, skab en 3D-model af din vens hoved igennem et billede med telefonens imponerende kamera. Ikke engang fantasien sætter grænser med Sony’s 3D Creator.

Google Android giver en lækker brugerflade

På XZ2 Compact får du Google Android 8 (Oreo) som styresystem. Android fra Google giver dig en intuitiv brugerflade, hvor du helt selv kan designe, hvordan du gerne vil se widgets og apps på din skærm.

Mega mange GB på Sony Xperia XZ2 Compact

Du får 64GB indbygget hukommelse, hvilket i sig selv giver dig rigeligt plads til apps, billeder og videoer.

Har du brug for mere plads? På XZ2 Compact kan du få helt op til 400GB med et microSD-kort. Det er i den grad et skridt op ad GB-stigen. Igen giver Sony sine konkurrenter kamp til stregen med mulighed for mega mange GB.

Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Xperia XZ2 Compact er også vand- og støvafvisende med IP68-klassificering. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om at spilde vand på telefonen eller tabe den i håndvasken.

Smart Battery Stamina giver strøm på batteriet i længere tid

Smart Battery Stamina giver dig meget mere strøm, så din smartphone kan holde strøm hele dagen. Smart Battery Stamina estimerer og giver dig besked om, hvor mange timers strøms du har tilbage på telefonen.

Smart Battery Stamina advarer dig også, hvis den kan se, at du vil løbe tør for strøm og sørger for at spare så meget på batteriet som muligt. Med Xperia XZ2 Compact kan du vinke farvel til de dage, hvor du bekymrede dig om din telefon ville holde strøm hele dagen.

Er Sony Xperia XZ2 Compact din nye smartphone?

Lyder Sony XZ2 Compact som din nye smartphone? Hos YouSee er det nemt og hurtigt at købe XZ2 Compact - og så får du selvfølgelig en rigtig god pris.
Er du ny kunde? Vi sørger for at flytte dit telefonnummer fra dit nuværende selskab til os og sende dig et simkort til din splinternye smartphone.

Xperia Transfer gør skiftet mellem din gamle mobil og Sony Xperia XZ2 Compact legende let

Vink farvel til dagene hvor at skifte telefon betød at du skulle bekymre dig om at miste alt din personlige data. Med Xperia Transfer er det nemt som aldrig før at skifte fra din gamle telefon til din nye Xperia XZ2 Compact. Xperia Transfer et et program, der sørger for at alle dine data fra din gamle telefon kommer sikkert med over på din nye smartphone. Det er nemt og hurtigt. Du skal bare downloade app’en Xperia Mobile Transfer fra Google Play og vælge hvilke data, du vil have med på din nye smartphone. Du kan også gøre det fra computeren med programmerne PC Companion eller Sony Bridge.
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: