Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

Alt om pakkerne
Køb Sony Xperia XZ2 Premium i dag - og få en rigtig god pris
Køb Sony Xperia XZ2 Premium, og få et par Sony WH-1000XM2 trådløse hovedtelefoner inklusiv, til en værdi på 2.499,-.

Køb Sony Xperia XZ2 Premium til en rigtig god pris i vores online butik. Hos os får du fri fragt og et mobilabonnement med et hav af unikke fordele.

Få et mobilabonnement til en rigtig god pris - og oplev alle de unikke fordele

Med vores abonnementer får du meget mere end bare tale, sms og data. Du får fx Danmarks bedste 4G-netværk, så du altid har lynhurtigt internet på din mobil. Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan ringe og sms'e, når du rejser uden for Danmark. Med roaming får du også en del af din datapakke med dig - så behøver du ikke undvære internettet på rejsen. Du får også YouSee Musik, hvor du kan lytte til over 30 millioner musiknumre - så har du altid adgang til de største hits og de bedste playlister på din telefon.

Release-dato på Sony Xperia XZ2 Premium i Danmark

Sony præsenterede deres flagskib tilbage i April 2018, men de danske butikker har indtil nu ikke haft Sony Xperia XZ2 Premium til salg. Men nu er der gode nyheder til dig, der vil have en smartphone med et imponerende kamera, en lækker skærm og high-resolution lyd til musik, video og spil. Release-datoen for Sony Xperia XZ2 Premium i Danmark er fredag d. 31. august 2018. Lige nu har vi Sony Xperia XZ2 til salg i vores webshop - hos os er det nemt og lynhurtigt at bestille telefonen online.

Pris på Sony Xperia XZ2 Premium

Hos os får du altid telefoner til lave priser. Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger. Du kan se din pris på Sony Xperia XZ2 Premium ved køb-knappen.

Sony Xperia XZ2 Premium anmeldelse

Tech-eksperterne kalder Sony Xperia XZ2 Premium for en vaskeægte topmodel med imponerende features som Motion Eye dual-kamera, 4K HDR-skærm og lyd i højeste kvalitet med High-Resolution Audio-højttalere. I anmeldelser får Sony Xperia XZ2 Premium især ros for det imponerende Motion Eye dual-kamera på mobilens bagside, der kan tage utrolige billeder i lavt lys. Tech-eksperterne er også vilde med telefonens 5,8 tommer 4K HDR-display. Længere nede på siden her kan du læse meget mere om alle de imponerende specs og features på Sony Xperia XZ2 Premium, som har sikret denne smartphone klapsalver og rosende anmeldelser.

Specs

 • 13 megapixel front-kamera
 • 5,8 tommer 4K HDR-skærm (2160 x 3840 pixels)
 • High-Resolution lyd
 • Ingen jackstik (USB-C)
 • Dynamic Vibration System
 • 3D Creator
 • Hurtig og trådløs opladning
 • Qualcomm Snapdragon 845 processor
 • Google Android 8.0 (Oreo)
 • 6 GB RAM
 • Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering
 • Sikkerhed: Fingeraftrykssensor
 • Farve: Sort (Chrome Black)
 • Mål: 158 x 80 x 11,9 mm
 • Vægt: 236 g
 • Sim: dual-sim (Nano)

Enestående 19 megapixel + 12 megapixel Motion Eye dual-kamera

Det imponerende dual-kamera på 19 megapixel + 12 megapixel giver dig billeder og video i imponerende kvalitet - og Sonys imponerende kamerateknologi sørger for, at du for de små detaljer med, som det menneskelige øje ikke fanger.

Høj ISO giver imponerende billeder og video i svag belysning

Med dual-kameraet får du også imponerende ISO-teknologi, så du kan tage billeder og video i svag belysning. Dual-kameraet har en ISO på 51200 for billeder og 12800 for video. Med den høje ISO tager kameraet på denne telefon helt imponerende billeder og video i lav belysning.

Optag 4K HDR video

Med det imponerende dual-kamera kan du optage video i høj kvalitet. Du kan nemlig optage video i 4K HDR - her får du video i ægte biografkvalitet.

Video i super-slow-motion i Full HD

Med det imponerende dual-kamera kan du optage video i super-slow-motion i Full HD-kvalitet. Så kan du se video i slow-motion - fx kan du se snefnug og regndråber falde til jorden og se alle detaljerne, som det menneskelige øje ikke fanger. Mange af mobil-markedets helt store topmodeller giver dig video i super-slow-motion - fx kommer den nye Samsung Galaxy Note 9 med super-slow-motion. Sony lægger sig altså i hælene på markedets high-end-smartphones fra fx Samsung.

Tag imponerende portrætter med Bokeh-effekt

Du kan også tage portrætbilleder med Sony Xperia XZ2 Premiums dual-kamera. Så kan du tage professionelle portrætter med dit motiv i skarp fokus imod en perfekt sløret baggrund. Portrætbilleder har efterhånden vundet hjerter fra smartphone-forbrugere over hele verden. Featuren blev især populær, da Apple introducerede Portrait Mode på deres iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X i 2017. Men det er ikke kun Apple, som er hoppet med på portræt-bølgen. Mange high-end-enheder som fx smartphones fra OnePlus og Huawei kommer også med en kamera-linse, der gør det muligt at tage imponerende portrætbilleder.

13 megapixel kamera på forsiden af telefonen

Du får et front-kamera på 13 megapixels - så kan du tage de bedste selfies. Du kommer også til at stå skarpt, når du foretager videoopkald med venner og familie. Med front-kameraet på Sony Xperia XZ2 Premium kommer du altid til at stå skarpt - hvad enten du tager billeder eller video.

ISO på front-kameraet

Det er ikke kun på telefonens dual-kamera på bagsiden af mobilen, at du får en høj ISO til billeder og video i lav belysning. Front-kameraet kommer nemlig med en ISO på 3200 for billeder og 1600 for video, så du altid står knivskarpt - selv i lavt lys.

Imponerende 5,8 tommer 4K HDR-display

Du får en 5,8 tommer skærm i 4K HDR-kvalitet. Sony Xperia XZ2 Premium giver dig et klart skærmbillede i højeste kvalitet. Så kan du nyde detaljerige billeder og video med klare farver med Sony Xperia XZ2 Premium.

Enestående display med BRAVIA TV-teknologi

Du får din egen lille tv-skærm på Sony Xperia XZ2 Premium. Sony har nemlig brugt sin enestående BRAVIA tv-teknologi til at udvikle det imponerende 5,8 tommer 4K HDR-dispaly. Her får du et skærmbillede i lige så høj kvalitet, som på tv. Med denne skærm får du mest muligt ud af billeder, video og spil på din smartphone.

Lyd i høj kvalitet med High-Resolution Audio

Sonys telefoner får ros i adskillige anmeldelser for deres imponerende højttalere, som giver dig lyd i topkvalitet. Så skru op for musikken med de imponerende High-Resolution Audio-højttalere.

LDAC giver dig Sonys imponerende trådløs lyd via bluetooth

LDAC er en feature fra Sony, hvor du kan opleve den imponerende trådløs lyd via en bluetooth-forbindelse. Så kan du slippe for at bakse med ledninger, når du vil høre musik på Sony Xperia XZ2 Premium. Med trådløse højttalere som tilbehør til din smartphone får du den samme imponerende lyd, hvis du bruger trådløse høretelefoner.

Oplev de dybe toner med Clear Bass

Med Clear Bass får du klare dybe toner - her kan du altså opleve bassen, som stod du i et lydstudie. Takket være Sonys lydteknologi får du en nuanceret lydkvalitet, når du hører musik, ser video eller spiller spil på din smartphone.

Farvel, jackstik!

Ligesom på de seneste iPhone-telefoner fra Apple har Sony valgt at erstatte jackstikket til høretelefoner med USB-C for et slankere design. Men Sony giver dig en adapter med som tilbehør til din Sony Xperia XZ2 Premium. Så du kan sagtens blive ved med at bruge dine høretelefoner til jackstik.

Dynamic Vibration System giver dig levende underholdning

Dynamic Vibration System vækker spil og video til live på din telefon. Dynamic Vibration System virker på samme måde, som du kender fra fx PlayStation-konsollen, hvor du kan mærke vibrationer i hænderne, når du spiller spil. Med Sony Xperia XZ2 Premium får du vækket alle sanser til live, når du spiller spil eller ser video på din mobil. Så kan du nemlig mærke vibrationer, der er synkroniseret med det, som du ser på den flotte 4K HDR-skærm. (H2) Sony 3D Creator Lige siden Apple's Animoji-feature på iPhone X er det blevet populært med forskellige former for 3D-emojis, hvor du kan skabe emojis ud fra dit eget ansigt og dele dem via sociale medier og sms-beskeder. 3D Creator er Sonys version af Animoji fra Apple. Motion Eye-kameraets sensor scanner dig ansigt og skaber en 3D-figur - så kan du fx skabe dine helt egne 3D-klistermærker, som du kan dele med dine venner og familie. Du kan endda printe en lille 3D-model af dit hoved med Sonys 3D Creator!

Software - Google Android 8.0 (Oreo) på Sony Xperia XZ2 Premium

Med Google Android får du et fleksibelt og intuitivt styesystem på din telefon. Den populære Android-software bliver brugt på mange af mobilmarkedets helt store brands som fx Huawei og Samsung. Android giver dig mulighed for at skræddersy, hvordan du vil se dine apps og programmer på telefonens skærm. Med Android fra Google får du også regelmæssige systemopdateringer, så din mobil hele tiden følger med den teknologiske udvikling. Opdateringerne kommer også med forbedringer til forskellige features på din smartphone.

3540 mAh-batteri med hurtig-opladning

Med det store 3540 mAh-batteri får du masser af power på Sony Xperia XZ2 Premium - telefonen holder altså strøm hele dagen. Og når telefonens batteri engang imellem løber tør for strøm, tager det ikke lang tid at oplade telefonen med hurtig-opladning.

Trådløs opladning

Du kan også bruge trådløs opladning fra Sony - så slipper du for at fumle rundt med ledninger og kabler, når din telefon skal en tur i opladeren. Med trådløs opladning skal du blot placere din telefon på en trådløs oplader-dock og lade resten klare sig selv. Trådløs opladning er efterhånden blevet en af de helt store features på markedets high-end-smartphones. Samsung har kørt med trådløs opladning helt siden Samsung Galaxy S7. Siden er andre populære high-end-brands som Apple hoppet med på bølgen - Apple introducerede trådløs opladning på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X.

Hold din telefon sikker med fingeraftrykssensor

Sony Xperia XZ2 Premium kommer også med fingeraftrykslæser, så du kan bruge dit fingeraftryk til at låse din telefon op - det er nemt, hurtigt og ultra sikkert! Sensoren scanner dit fingeraftryk på et valgfri antal fingre - du skal bare placerer din finger på sensoren på bagsiden af telefonen og på sekunder har du låst din enhed op.

Design af 3D glas og Corning Gorilla Glass

Sony Xperia XZ2 Premium er en elegant telefon i glas-design. Med 3D glas og Corning Gorilla Glass 5 får du et skinnende look i en flot sort farve (Chrome Black). Denne telefon har kurvede kanter, så mobilen ligger godt i hånden.

Sony Xperia XZ2 Premium er vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Med Sony Xperia XZ2 Perium skal du ikke græde over spildt mælk. Sony Xperia XZ2 Premium holder nemlig vand og støv ude - så kan du skylle din telefon under vandhanen, hvis du spilder på den. Med IP68-klassificering kan du have din smartphone under ca 1 m vand i ca. 30 minutter.

64 GB hukommelse til billeder, video, apps og programmer

På denne telefon har du masser af plads til alle dine billeder, videoer, apps og programmer.

Op til 400 GB hukommelse med mikroSD-kort

Har du brug for mere plads på din enhed end 64 GB? Bare rolig, på Sony Xperia XZ2 Premium kan du få op til 400 GB - så har du næsten uendelig meget plads på telefonen til dine apps, billeder, spil, videoer og andre programmer.

Sony Xperia XZ2 Premium vs Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 Premium havde release-dato sammen med Sony Xperia XZ2 i April 2018. Sony Xperia Premium agere som plus-modellen i XZ2-serien fra Sony med lidt ekstra features til dig, der ønsker lidt ekstra features og specs på din enhed. Her kan du læse om hvad, der adskiller de to Sony-flagskibe fra hinanden.

Du får dual-linse kamera med imponerende ISO på XZ2 Premium

Tech-eksperterne har især bidt mærke i det imponerende 19 + 12 megapixel dual-kamera på XZ2 Premium - især pga. den høje ISO, der giver din ekstraordinært gode billeder i lavt lys. På Premium-enheden får du altså et dual-linse kamera med verdens højeste ISO hidtil set på et smartphone-kamera. På Xperia XZ2 får du et kamera med enkelt-linse på 19 megapixel.

Sony Xperia XZ2 Premium kommer med 4K HDR-display

Du får et imponerende 4K HDR-display på Premium-enheden, mens du på Xperia XZ2 får et Full HD + HDR-display. Med 4K-opløsning får du flere pixels og et klarere og mere detaljeret skærmbillede.

Sony Xperia XZ2 Premium har et større batteri

Du får et større batteri på 3450 mAh på XZ2 Premium. I anmeldelser af telefonen bliver XZ2 Premium især rost for det store og holdbare batteri, der holder denne telefon kørende hele dagen. På XZ2 får du et 3180 mAh-batteri.

Flere RAM på XZ2 Premium

Du får 6 GB RAM på XZ2s Premium-enhed. Med Xperia XZ2 får du 4 GB RAM.

Xperia XZ2 er kommer i en mindre størrelse

Xperia XZ2 er en lidt mindre smartphone på 153 x 72 x 11,2 mm end Premium-modellen, der måler 158 x 80 x 11,9 mm.

Du får Sony Xperia XZ2 til en lavere pris

Med flere specs og features kommer en højere pris. Det vil sige at du skal betale lidt mere for XZ2 Premium, end hvis du køber Xperia XZ2.

Sony Xperia XZ2 Premium vs Samsung Galaxy S9+

Både Sony Xperia XZ2 og Samsung Galaxy S9+ har haft release-dato i 2018. Er du i tvivl om, du skal købe den ene eller den anden enhed? Her kan du læse, om hvad forskellen er på specs og features på de to flagskibe fra Sony og Samsung.

Samsung Galaxy S9+ har et større 6,1 tommer Super AMOLED Infinity-display

Du får det ikoniske infinity-display fra Samsung på Galaxy S9+, der næsten fylder hele telefonens front. Skærmen på Samsung Galaxy S9+ er en Super AMOLED-skærm mod XZ2 Premiums IPS LCD-skærm. Forskellen her er, at skærmen på Samsung Galaxy S9+ viser sorte nuancer i lidt bedre kvalitet.

Sony Xperia XZ2 Premium har en bedre skærmopløsning med 4K + HDR-display

Til gengæld har XZ2 Premium en skærm med en højere opløsning med 4K + HDR.

Billeder og video i 4K-opløsning med høj ISO på Xperia XZ2 Premium

I anmeldelser af Xperia XZ2 Premium lægger tech-eksperterne især vægt på telefonens høje ISO, der giver dig imponerende billeder i lavt lys. Sony tilbyder faktisk verdens højeste ISO hidtil set på en smartphone. Sony Xperia XZ2 giver dig bedre billeder og video i lav belysning end Samsung Galaxy S9+.

Irisscanner og ansigtsgenkendelse på Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ har irisscanner og ansigtsgenkendelse. Samsung Galaxy S9+ har et sensor-system, der gør det muligt at låse din smartphone op hurtigt og nemt - du skal faktisk bare kigge på den. Sony Xperia XZ2 kommer kun med fingeraftrykssensor på telefonens bagside.

Pris - du skal betale mest for Samsung Galaxy S9+

Du skal have fat i en lidt større pengepung, hvis du vælger at købe Samsung Galaxy S9+ - prisen på Samsung Galaxy S9+ er højere end på Sony Xperia XZ2 Premium.

Sony Xperia XZ2 Premium vs Samsung Galaxy Note 8

Er du i tvivl, om du skal købe XZ2 Premium eller Samsung Galaxy Note 8? Her kan du læse lidt om de specs og features, der adskiller de to mobiler.

Sony Xperia XZ2 Premium har et nyere dual-kamera med høj ISO

Sony Xperia XZ2 havde release-dato i 2018, mens Samsung Galaxy Note 8 havde release-dato i 2017. Sony-enheden har altså et nyere dual-kamera på 19 + 12 megapixel mod Samsung Galaxy Note 8's dual-kamera på 12 + 12 megapixel. XZ2 Premiums kamera har også en højere ISO end på Samsung Galaxy Note 8's kamera. Det betyder, at du for billeder i ultra høj kvalitet i lavt lys på XZ2 Premium.

Sony Xperia XZ2 Premium har 4K HDR-display

Sony Xperia XZ2 Premium har 4K HDR-display med flere pixels. På denne telefon får du altså et klarer og mere detaljeret skærmbillede end på Samsung Galaxy Note 8. Når det er sagt får du skarpere sorte nuancer på Samsung Galaxy Note 8's Super AMOLED-skærm.

Samsung Galaxy Note 8 har er en større Infinity-skærm

Samsung Galaxy Note 8 har en større skærm på 6,3 tommer mod XZ2 Premiums skærm på 5,8 tommer. Dernæst kan du opleve Samsung's populære Infinity-skærm på Note 8, som strækker sig over næsten hele telefonens front.

S-Pen på Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 kommer med S-Pen, hvor du kan navigere rundt på skærmen med. Du kan også tage hurtige notater helt uden at låse skærmen op først.

Større batteri på Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium har et større batteri på 3540 mAh mod Samsung Galaxy Note 8's batteri på 3300 mAh.

Irisscanner og ansigtsgenkendelse på Samsung Galaxy Note 8

Du kan nemt og hurtigt låse skærmen op på Samsung Galaxy Note 8 med irisscanner og ansigtsgenkendelse. Her scanner telefonens sensor-system dit ansigt eller dine øjne, så du blot skal kigge på telefonen for at låse den op. På XZ2 Premium kan du kun bruge dit fingeraftryk til at låse telefonen op via mobilens fingeraftrykslæser på bagsiden.

Op til 400 GB på Xperia XZ2 Premium

Med et mikroSD-kort kan du få helt op til 400 GB hukommelse på din telefon til billeder, videoer, apps og andet indhold på din XZ2 Premium. På Samsung Galaxy Note 8 kan du opgradere hukommelsen til 256 GB med et mirkoSD-kort.

Sony Xperia XZ2 vs Huawei P20 Pro

Sony og Huawei er begge to mobilbrands, der i de sidste par år har vundet indpas blandt forbrugerne og kan måle sig med andre high-end-brands som fx Apple og Samsung. Begge enheder havde release-dato i 2018 og er blevet rost i anmeldelser for imponerende kameraer, display og software. Her kan du læse om forskellene på Xperia XZ2 Premium og Huawei P20 Pro.

Triple-kamera på Huawei P20 Pro

Begge telefoner er bliver rost i anmeldelser for deres kameraer. Men der er stor forskel på de to kameraer. Triple-kameraet på Huawei P20 Pro har nemlig tre linser, mens dual-kameraet på Xperia XZ2 Premium har to linser.

Verdens højeste ISO for smartphone-kamera på Xperia XZ2 Premium

Selvom kameraet på Huawei P20 har tre linser og et højere antal megapixel får du en højere ISO på dual-kameraet på XZ2 Premium. Det betyder, at du får billeder i ultra høj kvalitet i lavt lyst på XZ2 Premium.

Front-kamera på 24 megapixel på Huawei P20 Pro

Du får et kamera på forsiden af telefonen med hele 24 megapixel. På Sony Xperia XZ2 Premium får du et front-kamera på 13 megapixel.

Skærmen på Huawei P20 Pro fylder næsten hele telefonens front

Skærmen på Huawei P20 Pro strækker sig næsten over hele mobilens front, hvilket minder lidt mere om skærmen på fx Samsung Galaxy-telefoner og iPhone fra Apple.

Klarere sorte nuancer Super AMOLED-skærm på Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro har Super AMOLED-display, hvilket giver dig klarere og skarpere sorte nuancer end på XZ2 Premium.

Bedre skærmopløsning med 4K HDR-display på Xperia XZ2 Premium

XZ2 Premiums 4K HDR-display kommer giver dig en bedre skærmopløsning med et klarer og mere detaljerigt skræmbillede end på XZ2 Premium.

Et større batteri på Huawei P20 Pro

Du får et 4000 mAh-batteri på Huawei P20 Pro mod XZ2 Premiums 3540 mAh-batteri.

Trådløs opladning på Xperia XZ2 Premium

Du kan får mulighed for trådløs opladning på XZ2 Premium, hvis du køber en separat oplader-dock som tilbehør til din enhed. Den mulighed får du ikke på Huawei P20 Pro.

Huawei P20 Pro er et let smartphone

Huawei P20 Pro vejer mindst ud af de to smartphones - kun 180 g. XZ2 Premium har lidt mere til gården og gaden med sine 236 g.

Pris - du skal betale lidt mere for Xperia XZ2 Premium

Prisen på Sony Xperia XZ2 Premium er lidt højere end prisen på Huawei P20 Pro.
Specifikationer
 • 19 megapixel + 12 megapixel dual-kamera
 • 3540 mAh-batteri
 • 64 GB hukommelse (op til 400 GB hukommelse med mikroSD-kort)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: