Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Alt om pakkerne
Sony Xperia XZ2 med Full HD + HDR-display
Køb Sony Xperia XZ2 idag og få et par Sony CH700N trådløse hovedtelefoner med, til en værdi på 1.399,-.

Sådan indløses Playstation Plus koden

For dig, der endnu ikke bruger Xperia Lounge

 • 1. Tænd din nye mobil og igennem opsætningsguiden. Accepter Xperia Lounge app-betingelser
 • 2. Log in i Xperia Lounge applikationen

For dig, der allerede er registreret i Xperia Lounge

 • 2. Gå til Xperia Lounge
 • 3. Klik på “Playstation Plus” tilbuddet, klik “Indløs”, en unik kode vil komme frem, accepter Playstation T&Cs
 • 4. Klik “accepter”, og kopier koden
 • 5. Gå til PlayStation og indløs tilbuddet enten direkte gennem Xperia Lounge, på pc eller via PS4 konsollen
 • 6. Nyd en fantastisk spil oplevelse I et helt år! Hvis kunden allerede har et PS+ abonnement, vil de 12 måneder blive lagt på toppen af det eksisterende abonnement.

Imponerende kamera og lyd fra syngende Sony-højttalere

D. 26. februar 2018 var datoen, hvor Sony lancerede deres nye smartphone: Sony Xperia XZ2. 2018 står i mobilens tegn, og Sony’s nye telefoner giver konkurrenter som Apple og Samsung kamp til stregen med 5,7” Full HD + HDR-skærm, et 19 megapixels kamera med vilde features og funktioner og imponerende lyd fra syngende Sony-højttalere.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om alle de specifikationer og detaljer du får med Sony Xperia XZ2.

Release dato i Danmark

D. 6. april 2018 er den officielle release dato for Sony Xperia XZ2 i Danmark, hvor den nye smartphone, men du kan allerede nu i dagene op til release d. 6. april forudbestille Xperia XZ2 hos YouSee.

Køb Sony Xperia XZ2 hos YouSee i dag til en rigtig god pris

Hos YouSee kan du købe Sony Xperia XZ2 til en rigtig god pris - og så får du endda fri fragt, når du bestiller telefonen gennem vores online shop.

Det stopper ikke her. Køber du Sony Xperia XZ2 hos YouSee får du et mobilabonnement med adgang til et hav af unikke fordele. Surf på rundt på nettet på Danmarks bedste 4G-netværk, lyt til mere end 30 millioner musiknumre på YouSee Musik og foretag roaming-opkald i 36 EU-lande. Disse er blot få af de mange fordele du får hos YouSee.

Sony Xperia XZ2 gør underholdning levende

Sony Xperia XZ2 vækker film og spil til live. En nyhed på XZ2 er den nye og banebrydende specifikation: Dynamic Vibration System giver dig en levende oplevelse af spil og film på din smartphone. Med Dynamic Vibration System vibrerer din mobil ved lyd og du får en sansefyldt oplevelser der rækker langt ud over bare lyd og billede.

En kombination af nye teknologiske specs som Dynamic Vibration System, 5,7” Full HD + HDR-skærm og syngende lyd fra High Resolution Audio højttalere suger dig ind i et univers af levende underholdning.

Oplev film og spil i levende kvalitet på det imponerende 5,7” Full HD + HDR-display

På XZ2 kan du se film og spille spil på den imponerende 5,7” Full HD + HDR-skærm med en opløsning på 1080 x 2160 pixels. Med dynamisk kontrastforbedring og 18:9 videoformat får du et skærmbillede i ægte biografkvalitet.

Sony’s nye højttalere synger så det brager

På XZ2 får du en helt unik lydoplevelse. Med de imponerende High Resolution Audio højttalere kan du spille musik så det brager - i rigtig høj kvalitet. Xperia XZ2 gør sig i den grad fortjent til de allerstørste hits og dine favoritnumre.
På Xperia XZ2 bliver film og spil endnu bedre med de banebrydende High Resolution Audio højttalere.

Sony vinker farvel til jackstick

Ligesom Apple på sine nyere iPhone-modeller har Sony vinket farvel til jackstikket på XZ2. Sony træder ind i den trådløse fremtid, hvor trådløse headphones vinker farvel til dagene med ledninger og kabler.

Dynamic Vibration System vækker alle sanser til live

Med Dynamic Vibration System bliver alle sanser vakt til live, når du ser videoer, film og spiller spil på din mobil. Sony’s helt nye Dynamic Vibration System får telefonen til at vibrerer ved lyd, som giver en levende oplevelse af spil og film, som går langt ud over bare lyd og billede. Med XZ2 får du samme fornemmelse som på en PlayStation, når du spiller ser film og videoer eller spiller spil på din enhed.

Sammen giver det skarpe skærmbillede, Dynamic Vibration System og Sony’s syngende højttalere dig en formfuldendt og levende oplevelse af, videoer, film og spil.

Imponerende kameraer fuld af vilde features og funktioner

På Xperia XZ2 får du to imponerende kameraer spækket med specifikationer, der giver dig helt unikke billeder og videoer i høj kvalitet. Sony’s avancerede kamerateknologi baner også vej for kreativiteten med 3D Creator, hvor du kan skabe dine helt egne 3D-modeller.

19 megapixels kamera på forsiden af Sony Xperia XZ2

Med XZ2’s kamera på imponerende 19 megapixels får du billeder og videoer i den super høje HDR-kvalitet. Så får du alle detaljer med på dine billeder og videoer.

Sony’s telefoner kommer gang på gang med et kamera, der bliver rost til skyerne af anmelderne og de tech-kyndige i test og anmeldelser. Sony fortsætter i mobilmarkedets kamerakapløb og imponerer igen med en masse fede features på Xperia XZ2’s kamera.

8 x optisk zoom, hybrid autofokus, SteadyShot som giver intelligent billedstabilisering, Sony’s prisvindende G-objektiv er blot få af de mange specifikationer som kameraet på XZ2 kommer med.

Selfie kamera på 5 megapixels

Du får selvfølgelig også et kamera på forsiden af telefonen på XZ2. Så kan du tage flotte selfies, som du kan dele med dine venner gennem Facebook, Snapchat, Twitter og Instagram.

På kameraet på forsiden får du også lækre features som SteadyShot billedstabilisering og vidvinkelobjektiv. Så kan du fange både dig og alle dine venner i klare billeder.

Video i 4K HDR

På Xperia XZ2 kan du optage video i absurd høj kvalitet - nemlig 4K HDR. Videoer fanget med XZ2’s kamera er rige på detaljer og virkelighedstro farver med høj kontrast.

Optag video i Full HD Super-slowmotion

Med det imponerende kamera kan du også optage video i Super-slowmotion med 960 billeder i sekundet - endda i ægte HD-kvalitet! Med Full HD Super-slowmotion fanger du alle detaljer, som det menneskelige øje normalt ikke kan se i ultra god kvalitet.

Find kreativiteten frem med 3D Creator

Da Sony lancerede Xperia XZ1 løftede de samtidig sløret for deres 3D Creator. XZ2 kommer selvfølgelig også med 3D Creator, så du gennem telefonens kamera kan skabe vilde 3D-modeller, som du kan udskrive eller dele med dine venner.

Sony byder i den grad velkommen til fremtidens teknologi og med 3D Creator kan du f.eks. skabe 3D-modeller af dit eget hoved gennem telefonens imponerende og innovative kamera.

En Android-telefon med elegant design der ligger perfekt i hånden

Sony Xperia XZ2 kommer i et elegant design af glas. Med afrundede kanter og sine mål på 153 x 72 x 11,2 mm ligger telefonen perfekt i hånden.

Xperia XZ2 kommer også i et flot udvalg af farver - du kan vælge mellem Liquid Black, Liquid Silver, Deep Green og Ash Pink. Der er noget for enhver smag, og du kan frit vælge hvilken farve du synes passer bedst til dig.

Android 8 fra Google

Styresystemet på XZ2 er Android 8 (Oreo) fra Google. Med Android får du en intuitiv og fleksibel brugerflade, hvor du helt selv bestemmer, hvordan du vil se dine apps og widgets på telefonens skærm.

En kæmpe hukommelse med masser af GB

Med sin 64GB indbygget hukommelse kommer Sony Xperia XZ2 med masser af plads til billeder, videoer, spil og apps.

Vil du have endnu mere plads på din telefon? På den nye XZ2 er der mulighed for at få helt op til ikke mindre end 400GB til alle dine data med et microSD-kort. Sony giver dig her en mobil, hvor du ikke skal bekymre dig om at løbe tør på lagerplads.

Oplad det stærke 3180 mAh-batteri helt uden ledninger med trådløs opladning fra Sony

Sony hæler sig i den grad ind på de største brands på mobilmarkedet. Ligesom på populære enheder som iPhone fra Apple og Samsung Galaxy-telefoner kan du oplade din XZ2 via trådløs opladning med en separat oplader dock.

Det er nemt og hurtigt - og så slipper du for at rode med ledninger, stik og kabler hver gang du skal oplade din smartphone.

Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Xperia XZ2 kommer i vand- og støvafvisende design. Så behøver du ikke bekymre dig om regn og slud - Xperia XZ2 kan tåle alt slags vejr. Du kan også tørre telefonen af, hvis du spilder vand på den. Xperia XZ2 er designet til at kunne klare sig gennem hverdagens små uheld.

Er Sony Xperia XZ2 din nye smartphone?

Lyder Xperia XZ2 som noget for dig? Du kan nemt og hurtigt bestille den hos YouSee til en rigtig god pris. Er du ny kunde sørger vi for at flytte dit telefonnummer fra dit nuværende selskab til os. Vi sender dig selvfølgelig også et simkort til din nye smartphone.

Xperia Transfer gør det nemt at skifte fra din gamle mobil til Sony Xperia XZ2

Xperia Transfer er et program fra Sony der sørger for at alle dine data fra din gamle telefon bliver overført til din nye Sony Xperia XZ2. Kontaktpersoner, billeder, apps - alt du vil gemme kan du nemt og hurtigt få med over på din nye smartphone.

Alt du skal gøre er at hente app’en Xperia Transfer Mobile fra Google Play og fortælle den hvilke data du vil have med på din nye Sony-telefon. Du kan også gøre det fra din computer med programmerne PC Companion eller Sony Bridge fra din PC.
Specifikationer
 • Kamera: 19 megapixel
 • 5 megapixels selfie kamera
 • Display: 5,7” Full HD + HDR-skærm (1080 x 2160 pixels)
 • Fantastisk lyd med High-Resolution Audio højttalere
 • Ny trådløs lyd uden jackstick
 • Vibrationer ved spil, film og videoer med Dynamic Vibration System
 • Styresystem: Android 8 (Oreo)
 • Batteri: 3180 mAh (med mulighed for trådløs opladning)
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 845
 • RAM: 4GB
 • Hukommelse: 64GB (op til 400GB med microSD-kort)
 • Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering
 • Materiale: Glas
 • Mål: 153 x 72 x 11,2 mm
 • Vægt: 197 g
 • Farve: Liquid Black, Liquid Silver, Deep Green, Ash Pink
 • Sim: Dual sim (Nano)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: