Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Alt om pakkerne
Køb Sony Xperia XZ3 hos YouSee til en rigtig god pris

Køb Sony's flagskib Sony Xperia XZ3 hos os allerede i dag - her får du en rigtig god pris og fri fragt.
Hos os får du meget mere end bare tale, sms og GB - med vores mobilabonnementer får du nemlig en masse unikke fordele med i prisen.

Hos os får du Danmarks bedste 4G-netværk - og mange flere unikke fordele

Med vores mobilabonnementer får du meget mere end bare tale, sms og GB i hverdagen. Hos os får du nemlig Danmarks bedste 4G-netværk, roaming i 36 lande i Europa, og så kan du lytte til over 30 millioner musiknumre med vores helt egent app - nemlig YouSee Musik.

Lancering af Sony Xperia XZ3

Den 5. oktober 2018 er datoen for lancering af Sony Xperia XZ3. Til en pressekonference til dette års IFA-event afslørede Sony deres helt nye flagskib foran tech-eksperter og journalister. Sony løftede blandt andet sløret for features, specifikationer, særlige Sony-apps, pris og meget mere. Længere nede på siden kan du læse meget mere, om hvilke specifiktioner Sony Xperia XZ3 kommer med.

Release-dato for Sony Xperia XZ3

Den officielle release-dato for Sony Xperia XZ3 er den 5. september 2018. Kan du ikke vente til september med at købe det nye flagskib fra Sony? Hos os kan du forudbestille Sony Xperia XZ3 allerede fra torsdag den 30. august kl. 14.00.

Pris på Sony Xperia XZ3

Hos os får du altid en god pris, når du køber mobiltelefoner i vores webshop. Prisen på Sony Xperia XZ3 varierer alt efter, hvilket abonnement du vælger at købe. Ude i side-menuen kan du se din pris på Sony Xperia XZ3.

Sony Xperia XZ3 får ros i anmeldelser

Mobilmarkedets tech-eksperter roser Sony Xperia XZ3 - blandt andet for det imponerende design, og de smarte og funktionelle features, der vækker underholdningen til live på Sony Xperia XZ3.

Specifikationer:

 • 13 megapixel front-kamera
 • High Resolution Audio
 • Google Android
 • Qualcomm Snapdragon 845-processor
 • 4 GB RAM
 • 64 GB hukommelse (op til 512 GB hukommelse med mikroSD-kort)
 • Trådløs opladning
 • Sikkerhed: Fingeraftrykssensor
 • Vand- og støvafvisende IP68-klassificering
 • Farver: sort, grøn
 • Mål: 158 x 73 x 9,9 mm
 • Vægt: 193 g
 • Dual-SIM (Nano)

6,0" HDR OLED-display

Sony Xperia XZ3 kommer med et imponerende 6,0" HDR OLED-display med med QHD-opløsning på 1440 x 2880 pixels. OLED-skærme er efterhånden blevet en eftertragtet feature og ses på mange af mobilmarkedets high-end-smartphones. Blandt andet var en af de helt store nyheder fra Apple i 2017, at iPhone X havde OLED-dispay i stedet for LCD-skærm. OLED-skærme giver et skarpere og mere kontrastfyldt skærmbillede - med en OLED-display på din smartphone er det næsten som at have en af markedets bedste tv-skærme med i lommen.

Bravia tv-teknologi fra Sony giver et imponerende skærmbillede

Den imponerende 6,0" HDR OLED-skærm med Bravia tv-teknologi fra Sony giver dig et klart og detaljeret skærmbillede. Bravia tv-teknologi sørger for, at får klare farver og et imponerende kontrastforhold. Så kan du opleve film, tv-serier og spil i suværen kvalitet på din telefon.

19 megapixel Motion Eye-kamera med smarte features

Du får et 19 megapixels bag-kamera på Sony Xperia XZ3 - så har du altid et godt kamera lige ved hånden, så du kan tage billeder og optage video af hverdagens små og store øjeblikke.

HDR-foto og 8 x Digital Zoom til imponerende billeder

Du kan tage enestående billeder med kameraet på Sony Xperia XZ3 - her får du nemlig billeder i HDR-kvalitet. Med 8 x Digital Zoom kan du også fange skarpe billeder og videoer - også selvom dit motiv er langt væk.

Video i 4K HDR-kvalitet

Du kan optage video i 4K HDR-kvalitet - så får du skarpe og detaljerige videoer i top-kvalitet. Så får du videoer i så god kvalitet at du fx kan afspille dem på tv'et hjemme i i stuen i ægte biograf-kvalitet.

Video i super-slow-motion

Du kan optage video i super-slow-motion med 960 billeder i sekundet. Så kan du få alle detaljer med, som øjet ikke fanger - fx kan du se snefnug og regndråber falde til jorden.

13 megapixel front-kamera

Med Sony Xpiera XZ3 får du et 13 megapixel kamera på forsiden af telefonen - så kan du tage selfies eller foretage videoopkald med venner og familie over Facebook eller Skype.

Få alt med på din selfie med vidvinkelobjektiv

Sony Xperia XZ3s front-kamera får du et 23 mm vidvinkelobjektiv - så kan du få alt i baggrunden eller alle dine venner med.

Imponerende lyd i med High Resolution Audio-højttalere fra Sony

Læser du anmeldelser af Sony-telefoner på nettet står en ting klart: Sony-telefoner excellerer i lyd i stereo med deres imponerende High Resolution Audio-højjtalere. Du får selvfølgelig også de imponerende High Resolution Audio-højttalere på Sony Xperia XZ3. Så kan du lytte til musik, se film og tv og spille spil på din smartphone med helt enestående lyd.

Optag lyd i stereo på Sony Xperia XZ3

Ikke nok med at du kan høre lyd i stereo på de banebrydende High Resolution Audio-højttalere - du kan også optage lyd i stereo på Sony Xperia XZ3. Så kan du også få imponerende lyd, når du optager 4K HDR-video på din mobil.

Grænseløst design uden skarpe kanter i Corning Gorilla Glass 5

Sony Xperia XZ3 kommer i et design uden skarpe og afgrænsede kanter i Corning Gorilla Glass 5. Telefonen har et glat og buet design, så telefonen ligger blødt og godt i hånden. Og du bestemmer helt selv, om du vil have telefonen i sort eller grøn.

Ingen jackstik på Sony Xperia XZ3

Sony har skiftet det klassiske 3,5 mm jackstik til høretelefoner ud med USB-C for et slankere design. Sony er ikke de eneste, som har erstattet jackstikket med USB-C - siden iPhone 7-serien har Apple kørt med USB-C i stedet for jackstikket. Du får en adapter med, når du køber Sony Xperia XZ3 - så kan du stadig bruge dine høretelefoner med jackstik selvom telefonen kommer med det tynde USB-C-stik.

Google Android på Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 kommer med Android fra Google. Android fra Google er en populær software til din telefon, som bliver brugt på mange af mobilmarkedets high-end-smartphones. Fx finder du også Android på Samsung Galaxy-serien og telefoner fra Huawei og OnePlus. Android er et brugervenligt og intuitivt styresystem, hvor du helt selv kan bestemme, hvordan du vil se apps og programmer på din telefons skærm. Så kan du fx helt selv indrette din start-skærm med de widgets og apps, som du bruger mest.

Qualcomm Snapdragon 845-processor giver dig en mobil med fart over feltet

Der er fart over feltet med Sony Xperia XZ3! Telefonen er nemlig udstyret med den hurtige og intelligente Qualcomm Snapdragon 845-processor. Så kan du have flere apps og programmer åbne på din mobil på samme tid - helt uden at din smartphone mister fart. Og spil, film og tv kører som smurt med den hurtige og kraftfulde Snapdragon 845-processor.

Lang batteri-levetid på det store 3330 mAh-batteri

Sony Xperia XZ3 kommer også med et stort 3330 mAh-batteri, så din mobil kan holde strøm hele dagen. Også selvom du bruger den til at se video og spille spil. Med Sony Xperia XZ3 er du sikret underholdning på farten - hele dagen.

Trådløs opladning på Sony Xperia XZ3

Du kan oplade Sony Xperia XZ3 trådløst med en trådløs oplader dock som tilbehør til din mobiltelefon. Med trådløs opladning slipper du for at bakse med kabler og ledninger - du skal bare lægge telefonen på docken, og lade den klare resten. Trådløs opladning er en smart feature - og mange mobil-producenter har taget den til sig. Bl.a. tilbyder markedets førende high-end-brands som Apple og Samsung trådløs opladning på en række af deres mobiltelefoner.

Lås din telefon op lynhurtigt med dit fingeraftryk

Du kan låse din Sony Xperia XZ3 op bare ved at lægge fingeren på telefonens sensor på bagsiden. Det er hurtigt, nemt og top-sikkert. Fingeraftryksscanneren er mere sikkert end pinkode. Sensoren på bagsiden af telefonen scanner nemlig dit fingeraftryk og husker det - så er det kun dig, der kan låse din telefon op med dit unikke fingeraftryk.

64 GB hukommelse på Sony Xperia XZ3

Du får hele 64 GB til billeder, video, programmer, apps og andre filer på din mobiltelefon. Du får altså masser af hukommelse til alt, hvad du gerne vil gemme på din smartphone.

Få op til 512 GB hukommelse med mikroSD-kort

Har du brug for mere end 64 GB hukommelse? Med et mikroSD-kort som tilbehør til din mobil kan du opgradere hukommelse med op til 512 GB. Du kommer altså ikke til at løbe tør for plads på Sony Xperia XZ3.

Vand- og støvafvisende med IP68-klassificering

Sony Xperia XZ3 er vand- og støvafvisende med IP68-klassificering, der gør, at du kan have telefonen under 1 m vand i op til 30 minutter. Så kan din smartphone godt tåle lidt vand uden, at den går i stykker.

Du får levende underholdning på Sony Xperia XZ3

Sony-telefoner excellerer, når det kommer til underholdning på mobilen. På Sony Xperia XZ3 kan du se, høre og mærke underholdningen, når du spiller spil eller ser video og film på din smartphone. Med populære features fra Sony som et imponerende display med Bravia-teknologi står billedet altid skarpt, og lyden er altid i top med de enestående High Resolution Audio-højttalere.

Mærk underholdningen med Dynamic Vibration System

Du kan også mærke underholdningen på Sony Xperia XZ3 med Dynamic Vibration System. Med Dynamic Vibration System vibrerer din telefon ved lyd, når du ser film og spiller spil på din smartphone. Sony Xperia XZ3 gør underholdning levende!

Del dit indhold lynhurtigt med NFC-deling på Sony Xperia XZ3

Sony Xperia kommer med den smarte NFC-feature, hvor du nemt og hurtigt kan dele indhold mellem din mobiltelefon og en anden enhed. Med NFC-deling kan du nemt dele indhold fra din Android-telefon til en anden enhed. Alt du skal gøre er at slå din bluetooth og NFC til på din enhed, vælge det du gerne vil overføre til den anden enhed og lægge din telefon på enheden. På få sekunder overfører din mobil indholdet til den anden enhed.

Sammenlign Sony Xperia XZ3 vs XZ2

Det er ikke længe siden Sony har sendt et flagskib ud på mobilmarkedet - tilbage i februar 2018 holdte de release på Sony Xperia XZ2. Så hvilket flagskib fra Sony i 2018 skal du vælge? Her kan du læse om de forskellige features, der adskiller de to mobiltelefoner fra hinanden.

HDR OLED-display på XZ3

På Sony's XZ3-model får du HDR OLED-display, mens du får en LCD-skærm på XZ2-modellen. Du får altså et skarpere og mere kontrastfyldt skærmbillede på XZ3.

Større display med 2880 x 1440 pixels på XZ3

Du får et lidt større display på 6,0" på XZ3 med en skærmopløsning på 2880 x 1440 pixels. På Xperia XZ2 får du en 5,7" skærm med en skærmopløsning på 1080 x 2160 pixels.

13 megapixel front-kamera på XZ3

På XZ3 får du et front-kamera på 13 megapixel. På Xperia XZ2 får du et front-kamera på 5 megapixel.

Pris - Sony Xperia XZ2 er den billigste smartphone

Sony's Xperia XZ2 er billigere end Sony Xperia XZ3.

Sammenlign Sony Xperia XZ3 vs OnePlus 6

Både Xperia XZ3 og OnePlus 6 er nyheder på mobilmarkedet, der har fået rosende anmeldelser i fra markedets tech-eksperter i 2018. Men hvilke af de to smartphone-nyheder skal du vælge? Her kan du læse om de forskellige features på de to telefoner.

Dual-kamera på OnePlus 6

OnePlus 6 er udstyret med et 16 megapixel + 20 megapixel dual-kamera - så på OnePlus 6 får du to kamera-linser på bag-kameraet i stedet for en.

16 megapixel front-kamera på OnePlus 6

På OnePlus 6 får du lidt flere pixels på front-kameraet, end på Sony's flagskib. OnePlus 6 kommer med et front-kamera på 16 megapixel, mens XZ3 kommer med et front-kamera på 13 megapixel.

Du kan tage portrætfotos på begge kameraer på OnePlus 6

OnePlus 6 kommer med Portrait Mode-featuren, så du kan tage portrætfotos - både på bag-kameraet og på front-kameraet. Med Portrait Mode får du fotos, der ligner professionelle portrætbilleder med dit motiv i skarp fokus mod en perfekt sløret baggrund.

HDR OLED-display med BRAVIA tv-teknologi på Xperia XZ3

Sony Xperia modeller er udstyret med de populære HDR OLED-skærme med BRAVIA tv-teknologi, som giver et imponerende skærmbillede. På OnePlus 6 får du en AMOLED-skærm.

Højere skærmopløsning på Xperia XZ3 med 2880 x 1440 pixels

Sony's HDR OLED-skærm kommer også med en højere skærmopløsning på 2880 x 1440 pixels. På OnePlus 6 får du en skærmopløsning på 1080 x 2160 pixels.

Notch-display på OnePlus 6

OnePlus 6 kommer med en 6,28" skærm, der flyder næsten hele forsiden af telefonen - kun afbrudt af den lille "notch" i toppen af skærmen, hvor mobilens front-kamera og sensor sidder. Et design, der minder om iPhone X fra Apple. På Sony Xperia XZ3 er den 6,0" skærm omringet af kanter i top og bund. Men ingen af de to telefoner har den fysiske hjem-knap på forsiden af telefonen.

Mere RAM på OnePlus 6

På OnePlus 6 kan du vælge op til 6 GB RAM, mens du får 4 GB RAM på XZ3.

Op til 512 GB på Xperia XZ3

På OnePlus 6 kan du få op til 256 GB intern hukommelse - og her kan du ikke opgradere med et mikroSD-kort. På Xperia XZ3 kan du få op til 512 GB hukommelse med et mikroSD-kort som tilbehør til din telefon.

Xperia XZ3 er vand- og støvtæt med IP68-klassificering

OnePlus 6 er på sin vis vandafvisende - men uden den officielle IP68-klassificeringen, som du får på Xperia XZ3. Med IP68-klassificering kan du have din smartphone under vand i ca. 30 min. på 1 meters dybde.
Specifikationer
 • 19 megapixel Motion Eye-kamera
 • 6,0" HDR OLED-skærm med Bravia tv-teknologi (2880 x 1440 pixels)
 • 3330 mAh-batteri
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: