Sony Xperia Z3+

Alt om pakkerne

Sony Xperia Z3+

Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Opkald efter inkl. tale koster 0,99kr./min. Hastigheden nedsættes til 1 Mbit/s, hvis dataforbruget overskrider de inkl. GB/måned. Abonnementerne må kun bruges i en mobil eller tablet. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75kr./regning via BS el. 49kr./regning via manuel betaling. Forudsætter tilmelding til e-mailkommunikation, ellers opkræves et gebyr på 29kr./md. Ingen binding. 30 dages opsigelse. Gælder kun privatkunder. 0 kr. i oprettelse gælder t.o.m. 13. november 2016.

Sony Xperia Z3+ en vandtæt smartphone til alt slags vejr

Som det er tilfældet med alle modeller i Xperia Z-serien, er også Sony Xperia Z3+ IP68 certificeret. Det er den højeste klassificering en mobiltelefon kan opnå indenfor støv- og vandtæthed. Klassificeringen betyder, at du aldrig – og vi mener aldrig – skal være bekymret for at bruge din Xperia Z3+ i regnvejr. Faktisk kan Z3+ holde til at være nedsænket i 1,5 meter vand i 30 minutter, uden at telefonen tager skade. Dermed får du med Xperia Z3+ en smartphone, der holder til at blive brugt, og som ikke går i stykker hvis du skulle komme til at vælte en drink, eller et glas vand ud over den.


Med Sony Xperia Z3+ har du batteri nok til hele dagen – og til dagen efter igen

Xperia Z3+ har kraft nok til dagen og vejen – og mere til. Med en batterikapacitet på hele 2930 mAh, ligger Xperia Z3+ i den høje ende, når vi taler om batterilevetid. Manglende batterikraft har længe været et stort problem for smartphones, men med Sony Xperia Z3+ får du en smartphone, der kan holde strøm i helt op til 2 dage, så du skal ikke bekymre dig eller økonomisere med strømmen, for den er der rigeligt af.


Xperia Z3+ giver dig en unik og imponerende skærmoplevelse

Skærmen i Xperia Z3+ er i en klasse helt for sig selv. Det 5,2” store display er ekstremt lysstærkt og har en utrolig høj kontrast, hvilket giver dig en helt enestående skærmoplevelse både i mørke og i dagslys.


Tag knivskarpe og professionelle billeder med Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+'s kraftige 20,7-megapixel-kamera er udstyret med Superior Auto-tilstand, der genkender hele 52 forskellige typer motiver og automatisk optimerer indstillingerne til det pågældende motiv. Kameraet i Xperia Z3+ indeholder desuden Exmor RS™ for mobile og ISO 12800, som hjælper med at tage skarpe billeder med gode farver uanset lysforhold.


Sony Xperia Z3+ specifikationer

  • • 5,2” skærm (1080 x 1920)
  • • 32 GB intern hukommelse (kan udvides med op til 128 GB via SD kort)
  • • 20,7 megapixel bagkamera
  • • 5,1 megapixel frontkamera

Fordele

  • Vandtæt, støvtæt og slidstærk
  • Imponerende lysstærk 5,2" skærm
  • 20,7 MP kamera
  • Lang batterilevetid
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: