Se Netflix direkte
fra din tv-boks


Hvis du har en tv-boks fra YouSee, kan du få adgang til at se Netflix med
et enkelt tryk på din fjernbetjening. Brug dit eksisterende Netflix-login,
eller opret et Netflix-abonnement direkte via din tv-boks.


Opret Netflix abonnement

Kræver Netflix

Se alle de store Netflix serier

Kræver Netflix-abonnement

Hvis man spørger rundt i de danske hjem, så er Netflix utroligt populært. Og det er der grund til.
Her finder du blandt andet The Crown, House of Cards og Orange Is the New Black. Og der kommer flere
og flere egenproducerede serier til hele tiden. Her er nogle af de mest populære serier lige nu.

Stranger Things

Stranger Things er en Netflix original serie spækket med spænding, gys og sci-fi. I den amerikanske by, Hawkins, forsvinder den unge Will. Nu sætter Will’s venner, familie og byens politi sig for at opklare mysteriet, og bringe Will tilbage. At opklare mysteriet skal vise sig at blive en opgave, der leder til en lang række mystiske fænomener og uhyggelige begivenheder. Stranger Things er blevet et kæmpe hit over hele verden, og du vil elske serien for dens 80er-feel, som du kender fra storfilm som blandt andet E.T. Lige nu kan du se den helt nye sæson 2 af Stranger Things fra oktober 2017 på Netflix.
Se trailer

MINDHUNTER

MINDHUNTER er en Netflix original serie, der tager dig med på en nervepirrende og tankevækkende rejse ind i en række seriemorderes sind. Sammen med psykologen Wendy Carr jagter FBI-agenterne Holden Ford og Bill Tench en række seriemorderes sind for at få svar på det helt store spørgsmål: Hvordan kan et menneske være i stand til at begå så frygtelige forbrydelser. MINDHUNTER tager dig med tilbage til 1970’ernes USA, hvor Holden, Bill og Wendy sætter sig for at jagte den uhyggelige sandhed om en seriemorders sind og få svar på spørgsmålet om, hvordan en seriemorder tænker og handler.
Se trailer

The Crown

I Netflix original serien, The Crown, kommer du tæt på Dronning Elizabeths liv som britisk regent og alle de problemer, der følger med den prestigefyldte titel. I serien møder du ikoniske britiske personligheder som Winston Churchill, Prins Philip og selvfølgelig Dronning Elizabeth selv. Se med når The Great Smog rammer London i 1952 eller når Dronning Elizabeth indsættes som regent med live tv-dækning. Lige nu kan du kan se hele sæson 1 på Netflix, og så kan du glæde dig til at se med, når sæson 2 er klar d. 8. december 2017 på Netflix.

Se trailer

Ozark

I Netflix original serien Ozark flytter Marty Byrde sin familie til det afsides naturreservat, Ozark, efter det mislykkedes for ham og hans kollega at hvidvaske penge for Camino Del Rio, som står i spidsen for et af Mexicos største narkokarteller. I ægte neo-noir stil portrætterer serien Martys nye og risikable tilværelse i Ozark, hvor dybe familiehemmeligheder pludselig kommer frem i lyset. Serien er især blevet rost for dens fængende plot og gennemarbejdede karaktergalleri med dybe og troværdige karakterer, der skildres af nogle af USA’s helt store filmstjerner.

Se trailer

Hænderne endnu mere fulde

Kan du huske den ikoniske serie Hænderne fulde fra 90’erne? Nu bringer Netflix familien Tanner tilbage tilbage på tv-skærmen i Netflix original serien Hænderne endnu mere fulde. Gense gamle kendinge fra seriens første sæsoner og helt nye ansigter i huset i San Francisco, hvor døren altid er åben. I Hænderne endnu mere fulde kan du følge Tanner-familiens skøre og hektiske hverdag, hvor de, på trods af alt, altid byder dig velkommen til uforglemmelige stunder i underholdende og kærligt selskab.

Se trailer

Narcos

I denne nervepirrende og spændingsfyldte Netflix original serie kommer du med langt ned i det Colombianske narkomiljø, hvor den hårdhændede Pablo Escobar står i spidsen for at distribuerer kokain og andet narkotika rundt i Columbia. Der er lagt op til hardcore action og intens spænding når DEA-agenterne forsøger deres bedste for at vælte Pablo Escobar af pinden og sætte en stopper for det kæmpe store Columbianske narko-imperium. Narcos er baseret på virkelige begivenheder, og på Netflix kan du lige nu se sæson 1 og 2 af Narcos.

Se trailer

Zap direkte over
til Netflix

Vi har gjort det nemt at se Netflix direkte fra din tv-boks, fordi vi har lagt Netflix ind som en tv-kanal på din boks. Så kan du zappe fra DR, TV 2,
eller andre kanaler i din tv-pakke, direkte over til Netflix.

Opret Netflix abonnement

Se hvordan du finder Netflix

Serier børnene skal se

Udover nogle af verdens bedste film og serier, har Netflix også et kæmpe børneunivers med indhold
til børn i alle aldre. Vi har samlet de tre mest populære serier.

Spirit - Rider Frit

I Serien “Spirit - rider frit”, der er tilgængelig på Netflix, flytter storbypigen, Lucky, på landet, hvor hun knytter sig til hesten Spirit. Serien er spækket med ægte western-stemning når Lucky, Spirit, Abigail og Pru ridder ud i det vestlige USA. “Spirit - rider frit” er inspireret af storfilmen “Spirit - Hingsten fra Cimarron” fra 2002.

Den magiske skolebus kører igen

Husker du den populære og charmerende børneserie Den magiske skolebus fra 1990’erne? Netflix har bragt serien tilbage på tv-skærmen med Netflix original serien Den magiske skolebus kører igen. Her tager Fiona Flimmer dig med på eventyrlige og uforglemmelige rejser til nær og fjern i den magiske skolebus.

Skylanders Academy

Skylanders Academy er en Netflix original serie for børn. I Skylander-universet er der lagt op til mange sjove timer med actionprægede eventyr fuld af humoristiske øjeblikke. Sammen med Spyro, Stealth Elf og Eruptor kan de små tage med, når der skal kæmpes mod onde kræfter på Skylander-måden.

Bestil Netflix nu!

Hvis du ikke allerede har et Netflix-login, så kan du oprette et abonnement her.

Værd at vide om Netflix hos YouSee

Hvordan får jeg adgang til Netflix via YouSee Tv-boksen?

Hvis du allerede har et Netflix-abonnement, kan du bruge det til at logge ind i Netflix på YouSee Tv-boksen. Hvis du ikke har et Netflix-abonnement, kan du oprette ét hos Netflix. Det kan du enten gøre via YouSee Tv-boksen eller via netflix.dk/yousee.

Hvordan finder jeg Netflix på YouSee Tv-boksen?

Netflix ligger som en kanal på din tv-boks sammen med dine andre kanaler. Du kan også finde Netflix under menupunkterne ’Film’ og ’Serier’.

Kan jeg bruge det Netflix-abonnement, jeg allerede har?

Ja. Du skal bare logge ind i Netflix, første gang du bruger det på tv-boksen. Herefter husker boksen dit login.

Kan jeg også se Netflix på farten?

Hvis du vil se Netflix på farten, skal du benytte dig af Netflix’ egne platforme. Du kan ikke se Netflix via tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.

Her kan du læse mere om de udvalgte titler

Stranger Things

Netflix står bag den populære serie Stranger Things. Denne fantastiske serie blander gys og science fiction og skildrer livet i den lille amerikanske by Hawkins, hvor der sker underlige og mystiske ting.

Netflix har fanget den samme stemning, som du kender fra storfilm som “E.T.” og skal forestille at foregå i 1980’ernes USA. I seriens første afsnit forsvinder den unge Will på mystisk vis og serien følger, hvordan Will’s venner, familie og byens politi søger efter Will for at bringe ham sikkert hjem.

Blandt de medvirkende i tv-serien finder du først og fremmest en gruppe talentfulde børneskuespillere som Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer og sidst men ikke mindst Millie Bobby Brown som indtager rollen som den mystiske unge Eleven, der har overnaturlige evner, men som har svært ved at tale.

I serien finder du også voksneskuespillerne Winona Ryder i rollen som Joyce Byers, den sønderknuste mor til den forsvundne Will. Du kan også se David Harbour i rollen som Jim Hopper, som er politimester i den lille by, Hawkins.

Stranger Things er produceret af Duffer-brødrene Matt Duffer og Ross Duffer, og sammen med holdet bag serien, har de to kreeret en perlerække af spændingsfyldte og fascinerende afsnit af serien Stranger Things.

Denne Netflix original serie er flot produceret og bringer dig tilbage og giver et perfekt stemningsbillede af 1980’erne. Med det spændende og mystiske plot er denne serie fængende og til tider får den også nakkehårene til at rejse sig, når uforklarlige fænomener rammer den fiktive by, Hawkins.

Den første sæson af Stranger Things havde premiere d. 15. juli 2016 og tog Danmark med storm. Nu er Netflix klar med 2. sæson af hit-serien, som havde premiere på Netflix’s online platform d. 27. oktober 2017.

MINDHUNTER

MINDHUNTER er en nyhed fra Netflix. Serien tager dig med til tilbage til 1970’ernes USA, hvor de to FBI-agenter, Holden og Bill, arbejder sammen med psykologen Wendy. Sammen tager de ud for at tale med nogle af USA’s mest berygtede seriemordere for at komme til bunds i hvordan de tænker, og hvorfor de handler som de gør. Holden, Bill og Wendy vil jagte svaret på det, som en almindelig politirapport ikke kan svare på: Hvad foregår der i en seriemorders hjerne? Hvordan kan en seriemorder slå folk ihjel på de mest brutale og voldsomme måder?

Holden, Bill og Wendy finder hurtigt ud af, at der ingen grænser er for, hvad seriemorderne er i stand til at gøre mod andre mennesker. De ser fotos fra gerningssteder, interviewer de skyldige seriemordere og graver sig ned i deres realitet, der ligger langt fra den gængse mands verdenssyn.

Denne Netflix original serie tager dig med tilbage til 1970’ernes USA, og du får et historisk billede af 1970’ernes kriminologisk psykologi, hvor de tre hovedpersoner undersøger seriemordernes adfærd og hvad der ligger bag.

Denne nye Netflix Original Serie er baseret på virkelige hændelser og er skrevet ud fra bogen Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, som er skrevet af FBI-agenten John E. Douglas. MINDHUNTERS’ karakterer er også baseret på virkelige personer, Holden Ford, en af seriens hovedkarakterer, er faktisk inspireret af John E. Douglas selv.

Joe Penhall står bag MINDHUNTER og denne serie er spækket med nogle af USA’s bedste skuespillerer. I serien kan du se Jonathan Groff i rollen som Holden Groff, Holt McCallany i rollen som Bill Tench og Anna Torv i rollen som Wendy Carr.

Serien er helt ny og havde premiere i oktober 2017. Du kan se alle 8 afsnit af 1. sæson af MINDHUNTER på Netflix online streaming-tjeneste nu.

The Crown

The Crown er en Netflix original serie skrevet af Peter Morgan, som Sony Pictures Television og Left Bank Pictures i samarbejde har produceret for Netflix. The Crown udkom d. 4. november 2016 og portrætterer den britiske Dronning Elizabeth II’s liv fra hendes bryllup frem til i dag.

Dramaserien tager udgangspunkt i et udvalg af nogle af de største og mest betydningsfulde problematikker og udfordringer, der har ramt Dronning Elizabeth II gennem sin tid som regent. Dronning Elizabeth må takle problemer inden og uden for familien.

Se med i denne spændende og fangende serie, hvor dronningen må lære at håndtere alt lige fra Winston Churchills finurlige og fremtrædende politiske personlighed til hendes søsters affære med den britiske baronet Roddy Llewellyn.

Siden d. 6. februar 1952 har Dronning Elizabeth II siddet på den britiske trone. Hendes liv har været præget af ikoniske øjeblikke og tragiske begivenheder, som denne Netflix original serie giver indblik i.

Serien tager dig med tilbage i tiden, og du er med på nært hold, når The Great Smog rammer London i 1952, og når Dronning Elizabeth og Prins Philip tager rundt og besøger det gamle Commonwealth. Du kan også se med, når Dronning Elizabeth bliver kronet, som særligt er blevet husket for den ikoniske tv-udsendelse, hvor hele den Britiske befolkning for første gang kunne følge hele kroningen på nært hold.

I denne serie kommer du med ind bag dørene på Buckingham Palace, og her kan du på nært hold følge det prestigefulde og krævende liv som britisk regent, som bestemt kræver at Elizabeth må betale en dyr pris, når det kommer til at håndtere alle de opgaver, der følger med den prestigefulde titel. Dronning Elizabeth har meget at lære og må håndterer mange svære udfordringer. Alt dette mens britiske og internationale medier følger dronningen og resten af den royale familie på nært hold.

Dronning Elizabeths ægteskab med Prins Phillip forløber bestemt heller ikke gnidningsfrit. Se med når de fantastiske skuespillere Matt Smith og Claire Foy ekselerer i rolleren som det mest prestigefulde ægtepar i England. Det er i den grad også værd at se, hvordan John Lithgow spiller Winston Churchill på en dybt imponerende facon.

The Crown er især blevet rost for dens førsteklasses kvalitet, og serien er ment som at skulle fortsætte med 60 episoder over 6 sæsoner. I serien bliver du mødt at flotte billeder i HD-kvalitet, og en detaljerig og ekstravagant scenografi, der giver dig det perfekte tidsbillede fra 1950ernes England og op efter.

D. 8. december kan du se hele 2. sæson af The Crown på Netflix’s online streaming-tjeneste, og her kan du glæde dig til at følge dronningen og resten af det royale slæng når Suez-krisen rammer det britiske kongehus.

Ozark

I Juli 2017 udkom Ozark på Netflix. I serien følger vi den økonomiske rådgiver, Marty Byrde, som flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri for at slippe væk fra narkokongen, Camoni Del Rio, efter det mislykkedes for Marty og hans kollega at hvidvaske en stor sum penge for Camino.

Marty forsøger at holde sagen mellem ham og det mexikanske narkokartel privat, men snart får både hans kone og FBI mistanke. Det viser sig at prisen for Martys fejltagelse er dyrere end han nogensinde kunne forestille sig, og Martys hverdag forvandler sig hurtigt til noget helt andet,end han har været vant til i sine år som økonomisk rådgiver.

Bill Dubuque er manden bag serien og på ægte neo-noir facon tager serien dig med til naturreservatet, Ozark, i USA, hvor Marty har startet “et nyt og mere fredeligt liv” med sin kone og sine to børn. Udefra ligner familien en idyllisk amerikansk kernefamilie, men bag ligusterhækken gemmer både Marty og hans kone dystre hemmeligheder.

Serien er især blevet rost for det gennemarbejdede karaktergalleri, hvor nogle af USA’s helt store skuespillere er med til at give seriens karakterer dybde og troværdighed.

I rollen som Marty Byrde finder du skuespilleren Jason Bateman, som du måske kender fra andre Netflix original produktioner som serien Arrested Development og filmen The Fundamentals of Caring.

Jason Bateman får selskab med den talentfulde Laura Linney i rollen som Martys kone, Wendy Byrde, som du kender fra populære film som The Truman Show og Love Actually. I rollen som narkokongen Camino Del Rio kan du se den prisvindende skuespiller Esai Morales.

Ozark er tilgængelig på Netflix online streaming-tjeneste, hvor du kan se 1. sæson af denne anmelderroste serie.

Hænderne endnu mere fulde

Kan du huske den ikoniske serie Hænderne fulde fra 90’erne? Det er 22 år siden den sidste sæson af denne populære tv-udsendelse havde premiere, men nu kan du igen få selskab af åbne, sjove og kærlige familien Tanner.

Netflix står bag Hænderne endnu mere fulde, hvor du får en helt ny sæson af den klassiske familieserie, som blandt andet var med til at kickstarte Olsen-tvillingernes tv-karriere.

Det er 22 år siden seriens sidste sæson havde tv-premiere. Selvom Olsen-tvillingerne er blevet voksne og Bob Saget ikke længere er vært på America’s Funniest Home Videos er serien tilbage med helt nye karakterer, der får selskab af nogle af de gamle kendinge fra seriens første sæsoner.

Da de første sæsoner af denne ikoniske serie rullede over tv-skærmen fulgte vi den enlige far, Danny Tanner, der fik selskab af sin bror svigerbror og sin bedste ven, der begge flyttede ind i det store hus i San Francisco for at hjælpe Danny med at tage sig af sine tre døtre, D.J Tanner, Stephanie Tanner og Michelle Tanner.

Æblet falder ikke langt fra stammen og historien gentager sig i de nye sæsoner. Efter at have mistet sin mand vender D.J Tanner-Fuller tilbage til barndomshjemmet i San Francisco i USA. D.J får selskab af sin søster Stephanie og veninden Kimmy, der begge flytter ind med D.J for at hjælpe hende med hendes tre sønner Jackson, Max og Tommy.

I serien følger du D.J, Stephanie og Kimmy i deres skøre og hektiske hverdag i San Francisco. I deres hjem er døren altid åben, og familien får selskab af både nye venner og gamle kendinge.

Mens Olsen-tvillingerne ikke er vendt tilbage til San Francisco, kan du gense en masse af de originale karakterer fra seriens første sæsoner. Du kan f.eks. se Bob Saget i rollen som Danny Tanner, der genforenes med Candace Cameron Bure, der er tilbage i rollen som D.J Tanner-Fuller. Du finder også stadig Andrea Barber fra de første sæsoner er i rollen som Kimmy Gibbler.

Serien byder også velkommen til en række nye ansigter med blandt andet Michael Campion og Elias Harger i rollerne som D.J’s to ældste sønner. De får selskab af Soni Bringas i rollen som Kimmy Giblers datter, Ramona Gibbler.

Jeff Franklin står bag Hænderne endnu mere fulde, og det var også ham, der stod bag seriens første sæsoner tilbage i 90’erne. Jeff Franklin har produceret 3 sæsoner af Hænderne endnu mere fulde til Netflix.

Sæson 3 af Hænderne endnu mere fulde havde premiere på Netflix d. 22. september 2017 og du kan se alle sæsoner - gamle som nye - af denne ikoniske serie på Netflix’s online streaming-tjeneste.

Narcos

Narcos er en Netflix original serie, hvor du kommer med ind i det nervepirrende og spændingsfyldte Columbianske narkomiljø. Serien er inspireret af virkelige begivenheder, og fortæller historien om narkokongen, Pablo Escobar, der har tjent kassen på at producere og sprede kokain i det Columbia.

Se med i “Narcos”, hvor du følger den hårdføre Pablo Escobar i hans færden i det Colombianske narkomiljø og hans interaktion med forskellige overhoveder i mijøet, pusherer og DEA-agenter. Pablo Escobar er ikke let at vælte af pinden, og i denne serie kommer du med på en actionfyldt rejse.

I hovedrollen som Pablo Escobar finder du Wagner Moura. Blandt rollerne som udsendte politifolk finder du Boyd Holbrook, som blandt andet er kendt for storfilm som “Milk”. I denne serie kan du se Boyd HolBrook i rollen som Steve Murphy, som spiller side om side med Pedro Pascal, som også er kendt for at spille med i den populære hitserie “Game of Thrones”. Du kan også se Joanna Christie i rollen som Connie Murphy.

I serien bliver der både talt engelsk og spansk, som giver den helt rigtige stemning af DEA-agenter kontra de Colombianske narkokonger, men du får selvfølgelig rig mulighed for at vælge undertekster på dansk.

Læn dig tilbage med Netflix’s originale serie “Narcos” og følg den sindsoprivende dramaserie, der skildrer et af de største narkokarteller, og de mennesker der er involveret i det. Her bliver du revet med ind i et miljø, hvor ingen fejl bliver tolereret, og hvor kun de mest modige politifolk tør tage kampen op mod det store narko-imperium.

Sæson 3 af “Narcos” havde premiere fredag d. 1. september 2017, og lige nu du kan se denne splinternye sæson på Netflix’s online streaming-tjeneste.

Den magiske skolebus kører igen

Husker du den populære serie Den magiske skolebus fra 90’erne? Netflix er klar med helt nye afsnit i Netflix original serien Den magiske skolebus kører igen.

På Walkerville Grundskole overtager Fiona Flimmer nøglerne til den magiske skolebus fra hendes søster. Ligesom sin søster tager Fiona børnene med på eventyrlige rejser i den magiske skolebus. Her lærer Fiona Flimmer de små om alt mellem himmel og jord, når hun tager de små med på eventyr på havets bund, i rummet og på vilde gletchere.

Netflix har genoptaget den populære og charmerende børneserie fra 1990’erne og har produceret helt nye afsnit. Den magiske skolebus kører igen er baseret på bogserien af samme navn af Joanna Cole og Bruce Degen.

Den magiske skolebus tager alle børn med på vidunderlige eventyr. Her er der sjov og ballade på menuen, når Fiona Flimmer guider de små igennem Hawaii, havets bund eller det ydre rum, hvor de lærer om videnskabelige fænomener og opfinder 3-i-1 dimser.

Sæson 1 af Den magiske skolebus kører igen havde premiere i september 2017, og alle sæsonens afsnit ligger tilgængeligt på Netflix’s online streaming-tjeneste med danske stemmer. Netflix har gjort det nemt for børn af navigerer rundt på Netflix-kontoen helt selv på Netflix’s specielle platform designet specielt til børn.

Skylanders Academy

Skylanders Academy er en Netflix original serie for børn. I Skyland-universet møder er der lagt op til actionpræget eventyr, når Spyro, Stealth Elf og Eruptor sætter sig for at bekæmpe onde kræfter.

På Skylander Academy lærer Spyro, Stealth Elf og Eruptor, hvordan man bekæmper onde kræfter på Skylander-måden. Master Eron og Jet-Vac lærer Spyro, Stealth Elf og Eruptor alt mellem himmel og jord - hvordan man arbejder sammen i et team, og hvordan man ikke bliver narret af de indsatte i Cloudcracker-fængslet.

Serien er fuld af humor og i selskab med Spyro, Stealth Elf og Eruptor får børnene en helt fantastisk tid i Skylander-universet. Eric Rogers står bag serien, som oprindeligt er produceret i USA. De populære skuespillere Ashley Tisdale og Justin Long lægger stemmer til serien i USA, men i på Netflix Danmark kan får de små selvfølgelig se serien med danske stemmer.

Sæson 2 af Skylander Academy havde premiere i oktober 2017 og du kan se alle både sæson 1 og 2 af animationsserien på Netflix online streaming-tjeneste.

Spirit - rider frit

Hvad sker der mon når en storbypige kommer til landet? I Spirit - rider frit flytter storbypigen, Lucky, på landet og knytter et stærkt bånd til hesten Spirit. Sammen med vennerne Abigail og Pru tager Lucky med Spirit på eventyr i en lille by i det vestlige USA.

Spirit - rider frit er baseret på den oscarnominerede animationsfilm Spirit - Hingsten fra Cimarron fra 2002. Dreamworks stod bag denne film, hvor vi følger hingsten Spirit på sin faretruende rejse gennem Oklahoma i USA. Da filmen udkom i Danmark kunne man blandt andet høre Anders W. Berthelsen lægge stemme til hingsten Spirit, mens Thure Lindhart lagde stemme til karakteren Little Creek.

Dreamworks og Netflix står nu bag den splinternye serie Spirit - rider frit, der havde premiere 5. maj 2017. Serien er skabt af den amerikanske Aury Wallington, og mens børn vil falde for historien, kan de voksne nyde den fængende western-stemning, der præger tv-serien. Der er selvfølgelig danske stemmer så alle i familien kan følge med uden problemer.

Andre titler du kan se på Netflix

House of Cards

1. februar 2013 debuterede Netflix med deres første Netflix original serie “House of Cards”. Denne serie er udarbejdet med inspiration fra den britiske BBC-mini tv-serie af samme navn fra 1990. Netflix nye version blev hurtigt en kæmpe succes og serien har vundet både Golden Globe- og Emmy-priser. Siden 2013 har Netflix produceret nye sæsoner af “House of Cards” og den d. 30. maj 2017 udkom den 5. sæson af denne hitserie på Netflix.

I “House of Cards” møder vi kongresmedlemmet Frank Underwood, som karakteriserer sig ved at være iskold og manipulerende. I serien følger vi Underwood og hans politiske spil i The White House. Frank Underwood har ingen tolerance for hverken svaghed eller følelser og er benhård, når han forhandler både inden og uden for det hvide hus vægge. Som Frank Underwood selv siger: “I have no patience for useless things”.

Lige fra første afsnit af “House of Cards” kæmper Frank Underwood for at komme til tops i amerikansk politik igennem magtspil og skødesløse metoder. Gennem seriens kapitler læner Frank Underwood sig op af sin kone, Claire, og sammen klatrer de op af den politiske rangstige.

Frank og Claire Underwoods patnerskab bunder i de to karakterers kamp efter at nå til tops på jobbet. Se med når Netflix tager dig med hjem til det amerikanske power couple, hvis hverdag går ud på at stille deres magtsult, mens de klatrer op ad rangstigen gennem de mest eksklusive kræse i Washington D.C.

Serien er selvfølgelig spækket med stjerner og USAs mest talentfulde skuespillerer, der gør denne serie til en mesterværk uden lige. Kevin Spacey, Robin Wright og Michael Kelly spiller med i serien og sørger for at give karaktererne den dybde og charme, som gør at du helt sikker vil holde af karaktererne. I seriens 3. sæson har Danmark endda sat sit eget præg på “House of Cards”, da Lars Mikkelsen besøgte Frank Underwood i rollen som den russiske præsident, Viktor Petrov.

Se med i dette Netflix-drama og find ud af, hvilke farer der ligger når man er i selskab med de magtsultne Frank og Claire Underwood, og den hårde forretning i Washington D.C. Med den for nyligt udkomne sæson 5 af “House of Cards” er der i den grad lagt op til neglebidende spænding og politisk magtspil. Lige nu kan du se alle episoderne af “House of Cards” på Netflix.

Orange Is the New Black

11. July 2013 udkom Netflix original serie “Orange Is the New Black”. I serien følger vi Piper Chapman, en middelklasse kvinde i 30erne, der lever et trygt liv med sin mand i New York.

Som ung var Piper kærester med Alex Vause, en spændingsfuld kvinde, der arbejdede med at transporterer stoffer ind i USA. Piper transporterede én kuffert fuld af stoffer igennem en lufthavn, og da dette bliver opdaget mange år efter, må Piper afsone sin straf i Litchfield fængslet for kvinder.

“Orange Is the New Black” er instrueret af Jenji Kohan og er baseret på Piper Kermans historie. En sand historie om en kvinde, der må afsone tid i FCI Danbury-fængslet i Connecticut. Da “Orange Is the New Black” udkom i 2013 blev den hurtigt en kæmpe succes over hele verden. Især seriens store og gennemarbejdet karaktergalleri gør denne serie til noget helt særligt.

Du vil elske serien for dens karakterer med deres rørende og tragiske historier. Kom med bag tremmerne og følg Taystee, Red, Daya, Morello, Nicky og alle de andre indsatte i deres kamp for at afsone deres tid i fængslet uden for mange problemer. I “Orange Is the New Black” følger vi de livsbekræftende, glade og skæve personligheder, der har sin daglige gang i det amerikanske kvindefængsel.

Bag hovedkarakteren, Piper Chapman, er skuespilleren Taylor Schilling. Hun får selvfølgelig også selskab af en perlerække af talentfulde amerikanske skuespillere som Laura Prepon, Yael Stone, Nick Sandow, Taryn Manning, Dascha Polanco og mange mange flere.

Livet i fængslet er langt fra nemt. Serien sætter fokus på racespørgsmål, mennesker der vokser op under fattige kår, og personer der generelt har ondt i livet over ting der er sket i deres opvækst. Samtidig giver serien et friskt og humoristisk syn på livet og dets mange udfordringer. I serien følger du fængslets lille samfund, hvor alle har hver sin plads.

Livet i fængslet byder på både store og små udfordringer. Hvad gør man hvis der ikke er flere maxi-bind tilbage i fængelskioksen? Hvad gør man hvis man bliver nægtet mad af køkkenets overhoved, eller hvis man bliver udnyttet af en af de mandlige fængselsvagter?

I denne serie er der lagt op til grin, gråd og fængslende øjeblikke. Se med sæson efter sæson i denne eminente Netflix original serie, hvor livet for kvinderne i fængslet aldrig byder på en kedelig dag. 5. sæson af “Orange Is the New Black” havde premiere online på Netflix d. 9. Juni 2017.

Døde Piger Lyver Ikke

31 marts 2017 udkom Netflixs original serie “Døde Piger Lyver Ikke”. Tv-serien er baseret på bogen “Thirteen Reasons Why” og handler om en denne unge Hannah Bakers selvmord.

I seriens 13 afsnit følger vi Clay Jensen, som efter Hannah Bakers død modtager 13 kassettebånd lavet af Hannah, hvor hun forklarer, hvorfor hun begik selvmord. Hvert bånd tager udgangspunkt i en person, der har præget Hannahs liv.

Clay må lytte til båndene i rækkefølge for at finde ud af, hvorfor Hannah begik selvmord. En af båndene handler om Clay selv, og de andre bånd giver Clay en indsigt i alle de hemmeligheder, der fulgte Hannah og hendes klassekammerater. Præmissen for at have modtaget et dedikeret bånd er, at den person spiller en rolle i Hannahs liv og den måde det endte på.

Netflixs originale serie, “Døde Piger Lyver Ikke”, har modtaget positive anmeldelser og er blevet meget omdiskuteret fordi serien tager udgangspunkt i emner som selvmord, voldtægt og andre alvorlige problemer for unge.

Serien byder på skuespillere som Dylan Minnette og Katherine Langford. Bag “Døde Piger Lyver Ikke” er blandt andet Selena Gomez, som især er kendt for sine optrædener i et væld af film og serier fra Disney siden hun var helt lille.

Netflix har annonceret at sæson 2 vil være tilgængelige på Netflixs online streaming platform i år 2018.

Dragerytterne - Kapløb til kanten

“Dragerytterne - Kapløb til kanten” er udarbejdet af folkene bag filmen “Sådan træner du din drage”. I et sublimt samarbejde mellem Netflix og Dreamworks er denne tv-serie blevet kommet op på 4 sæsoner, som følger dragerytterne fra Berserkø.

Serien tager udgangspunkt i det samme univers som filmen “Sådan træner du din drage”, og i tv-serien møder vi Hikke og hans venner.

Hikke og co. tager på opdagelser i en verden fuld af flotte og fascinerende drager. Hikke og vennerne opdager nye drager, træner drager og sikrer et bånd mellem dragerne og menneskenes verden. Vil du med? Så er det på Netflix du skal se “Dragerytterne - Kapløb til kanten”!

Hver sæson har et navn og delt i afsnit. F.eks. hedder sæson 4 “Kapløb til kanten”, og dette er den nyeste sæson, som du kan nyde på Netflix.

Er de små ellevilde med Hikke, hans venner og alle dragerne? I videospillet “Sådan træner du din drage” kan de gå på udforskning i det vidunderlige univers fyldt med drager i et spil, der udkom sammen med filmen “Sådan træner du din drage”. Spillet er et action og adventure spil, som de små kan spille på Wii, Xbox 360, PS3 og Nintendo DS.

Der findes også en online spil, der hedder “School of Dragons”, hvor de små kan gå på opdagelse i et 3D online spil fra 2013.

Legende Let

I serien “Legende Let” følger vi Jarvis, Bowie, Geneva, Piper, Aster, Knox, Candace og co. når de laver legetøj på deres legetøjsfabrik. Den 14-årige Jarvis har nemlig sin helt egen legetøjsfabrik, hvor han ansætter sine venner til at hjælpe ham med at lave fantastisk legetøj.

“Legende Let” originalt på engelsk, men er selvfølgelig dubbet med danske stemmer så alle i familien kan være med når “Legende Let” ruller over skærmen.

Rollebesætningen er en blanding af en masse seje børneskuespillerer, og faktisk har den unge Kolton Stewart vundet en pris for sin hovedrolle i serien.

Resten af rollebesætningen består af skuespillerer som Harrison Houde, Sydney Scotia, Charlie Storwick, Travis Turner, Dylan Playfair, Ellie Harvie og mange flere.

Det er på Netflix, at dig og hele familien kan se sæson 1 og 2 af denne populære og charmerende familieserie, og tage med når Jarvis og co. laver utroligt og fantastiske legetøj, som du aldrig har set det før.