Vælg Netflix direkte
ind i din tv-pakke


Netflix er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark – og nu kan den blive en del af din tv-pakke. Som noget helt nyt er Netflix nemlig at finde i vores unikke Bland Selv-univers. Og det betyder, at du kan samle al din underholdning ét sted.

Vælg det abonnement, der passer dig bedst

I Bland Selv kan du vælge mellem tre forskellige Netflix-abonnementer, så du kan få det abonnement, der passer bedst til dig. Se forskellen på abonnementerne herunder. Uanset, hvilket abonnement du vælger, kan du bruge Netflix-appen på dine yndlingsskærme og se alle de serier og film, du vil, når som helst og hvor som helst.

Du kan streame på én skærm
i SD-kvalitet.

Du kan streame på to skærme samtidig
i HD-kvalitet.

Du kan streame på fire skærme samtidig
i UHD-kvalitet.

Se hvor mange point, du skal bruge på Netflix i Bland Selv


Tilgængeligheden af HD og Ultra HD afhænger af din internetforbindelse og din skærms specifikationer. Ikke alt indhold er tilgængeligt i HD eller Ultra HD.

Zap direkte til Netflix

Vi har gjort det nemt for dig at se Netflix på den store skærm. Vi har nemlig lagt Netflix ind som en tv-kanal på din tv-boks. Du skal bare logge ind – så kan du zappe direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i din tv-pakke, til Netflix.

Du kan stadig få adgang til Netflix via Netflix’ egne apps, når du har Bland Selv.

Se hvordan du får adgang til Netflix via tv-boksen

Se alle de store Netflix serier

Hvis man spørger rundt i de danske hjem, så er Netflix utroligt populært. Og det er der grund til.
Her finder du blandt andet The Crown, House of Cards og Orange Is the New Black. Og der kommer flere
og flere egenproducerede serier til hele tiden. Her er nogle af de mest populære serier lige nu.

Se The Rain på Netflix

The Rain

The Rain er en dansk Netflix original serie der fik premiere d. 4. maj 2018. The Rain tager dig med til et dystopisk Danmark, du slet ikke vil kende. Her er ingen velfærdsstat eller lykkelig befolkning fordi en dødelig virus har udslettet hele den Skandinaviske befolkning. Nu må de få overlevende begive sig ud på en rejse gennem det dystopiske Danmark for at finde sikkerhed midt i kaoset. The Rain havde premiere på Netflix d. 4. maj 2018, og du kan nu se hele 1. sæson af Netflix original serien The Rain

Se The Rain på Netflix

Bag om kameraet på The Rain

The Rain er Netflix original serie fra Danmark der fik premiere d. 4. maj 2018. The Rain tager dig med til et post-apokalyptisk Danmark, hvor en forfærdelig virus har udslettet størstedelen af den Skandinaviske befolkning.

Rasmus og Simone har søgt tilflugt i en bunker under jorden og får sig noget af et chok, da de 6 år efter vender tilbage til et fuldkommen ødelagt Danmark. Nu må de sammen med resten af få overlevende slutte sig sammen for at finde sikkerhed væk fra kaos, virus og de øde gader i Danmark.

Kom med bag kulissen og mød skuespillerne Lucas Lynggaard Tønnesen og Alba August og scenograf Martin Wan Sputnick, som fortæller om den nye Netflix original serie The Rain og tager dig med ned i den futuristiske bunker under jorden.

Se The Crown på Netflix

The Crown

I Netflix original serien, The Crown, kommer du tæt på Dronning Elizabeths liv som britisk regent og alle de problemer, der følger med den prestigefyldte titel. I serien møder du ikoniske britiske personligheder som Winston Churchill, Prins Philip og selvfølgelig Dronning Elizabeth selv.

Se med når The Great Smog rammer London i 1952 eller når Dronning Elizabeth indsættes som regent med live tv-dækning. Lige nu kan du kan se hele sæson 1 på Netflix, og så kan du glæde dig til at se med, når sæson 2 er klar d. 8. december 2017 på Netflix.

Se Papirhuset på Netflix

Papirhuset

Papirhuset er en spansk produceret Netflix original serie, hvor du kommer med på en nervepirrende og actionfyldt rejse. Papirhuset følger en lille kriminel gruppe, som har sat sig for at drive forretning ved at trykke pengesedler. Gruppens meget ulovlige erhverv kommer dog ikke for enhver pris. Politiefterforsker Raquel Murillo og hendes team er nemlig på sporet af den kriminelle gruppe.

Papirhuset sæson 1 havde premiere på Netflix d. 2. maj 2017, og sæson 2 udkom d. 6. april 2018. Lige nu kan du se alle episoder af begge sæsoner af Papirhuset på Netflix.

Se Lost In Space på Netflix

Lost In Space

I denne Netflix original serie følger vi familien Robinson, som rejser rundt i rummet. En dag bliver den rumrejsende familie nødlande på en fremmed planet, og nu må de kæmpe for at overleve. Dette skal vise sig ikke at blive for sarte sjæle, for der lurer farer på den planeten. Denne Netflix original serie er en moderne version af en tv-udsendelse af samme navn fra 1965.

Tag med på en rejse ud i rummet og genoplev de faretruende eventyr med familien Robinson. På Netflix kan du se 1. sæson af Lost in Space, som havde premiere i Danmark og resten af verden d. 13. april 2018.

Se Narcos på Netflix

Narcos

I denne nervepirrende og spændingsfyldte Netflix original serie kommer du med langt ned i det Colombianske narkomiljø, hvor den hårdhændede Pablo Escobar står i spidsen for at distribuerer kokain og andet narkotika rundt i Columbia.

Der er lagt op til hardcore action og intens spænding når DEA-agenterne forsøger deres bedste for at vælte Pablo Escobar af pinden og sætte en stopper for det kæmpe store Colombianske narko-imperium. Narcos er baseret på virkelige begivenheder, og på Netflix kan du lige nu se sæson 1 og 2 af Narcos.

Værd at vide om Netflix hos YouSee

Hvordan finder jeg Netflix på YouSee Tv-boksen?

Netflix ligger som en kanal på din tv-boks sammen med dine andre kanaler. Du kan også finde Netflix under menupunkterne ’Film’ og ’Serier’.

Kan jeg bruge det Netflix-abonnement, jeg allerede har?

Ja. Du skal bare logge ind i Netflix, første gang du bruger det på tv-boksen. Herefter husker boksen dit login.

Kan jeg også se Netflix på farten?

Hvis du vil se Netflix på farten, skal du benytte dig af Netflix’ egne platforme. Du kan ikke se Netflix via tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.

Serier børnene skal se

Udover nogle af verdens bedste film og serier, har Netflix også et kæmpe børneunivers med indhold
til børn i alle aldre. Se nogle af de mest populære Netflix serier her.

Se Spirit på Netflix

Spirit - Rider Frit

I Serien “Spirit - rider frit”, der er tilgængelig på Netflix, flytter storbypigen, Lucky, på landet, hvor hun knytter sig til hesten Spirit. Serien er spækket med ægte western-stemning når Lucky, Spirit, Abigail og Pru ridder ud i det vestlige USA. “Spirit - rider frit” er inspireret af storfilmen “Spirit - Hingsten fra Cimarron” fra 2002.

Se Den Magiske Skolebus på Netflix

Den magiske skolebus kører igen

Husker du den populære og charmerende børneserie Den magiske skolebus fra 1990’erne? Netflix har bragt serien tilbage på tv-skærmen med Netflix original serien Den magiske skolebus kører igen. Her tager Fiona Flimmer dig med på eventyrlige og uforglemmelige rejser til nær og fjern i den magiske skolebus.

Se Troldejægerne på Netflix

Dreamworks Troldejægerne

Blandt Netflix’s fantastisk indhold af film og serier for børn finder du Netflix original serien Dreamworks Troldejægerne, som tager dig med til byen Arcadia. Arcadia gemmer på lidt at en hemmelighed. Under byen lever nemlig både gode og onde trolde. Se sæson 1 og sæson 2 and Dreamworks Troldejægerne på Netflix.