Har du brug for hjælp til at vælge?

Se Netflix direkte
fra din tv-boks


Hvis du har en tv-boks fra YouSee, kan du få adgang til at se Netflix med
et enkelt tryk på din fjernbetjening. Brug dit eksisterende Netflix-login,
eller opret et Netflix-abonnement direkte via din tv-boks.


Opret Netflix abonnement

Se alle de store Netflix serier

Kræver Netflix-abonnement

Hvis man spørger rundt i de danske hjem, så er Netflix utroligt populært. Og det er der grund til.
Her finder du blandt andet The Crown, House of Cards og Orange Is the New Black. Og der kommer flere
og flere egenproducerede serier til hele tiden. Her er nogle af de mest populære serier lige nu.

House of Cards

I Netflixs originale serie “House of Cards” møder vi det iskolde og manipulerende kongresmedlem, Frank Underwood, der er parat til at gøre alt for at nå til tops i Washington D.C. Ved hjælp af benhårdt politisk magtspil formår Frank Underwood at tage Det Hvide Hus med storm, og han er ikke bleg for at modtage hjælpende hænder fra blandt andet sin kone, Claire, og personalechefen, Doug Stampers. “House of Cards” er en prisvindende Netflix original serie med nogle af de mest talentfulde amerikanske skuespillere på rollelisten.
Lige nu kan du se alle 5 sæsoner af “House of Cards” på Netflix.
Se trailer

Orange Is the New Black

I Netflixs originale serie “Orange Is the New Black” kommer du med til Litchfield-fængslet i Connecticut, USA, hvor du kommer tæt på en række kvindelige forbryderer. Denne Netflix original serie er spækket med elskværdige karakterer, livsbekræftende historier samt rørende og tragiske øjeblikke. I “Orange Is the New Black” kommer du helt tæt på de kvindelige indsatte i Litchfield-fængslet, og efter et par afsnit vil du ikke kunne andet end at elske dem på godt og ondt. Lige fra 1. sæson af denne emmy-vindende serie har den været en kæmpe succes, og på Netflix kan du se alle 5 sæsoner af “Orange Is the New Black”.
Se trailer

Døde Piger Lyver Ikke

“Døde Piger Lyver Ikke” er en “Netflix original serie” fra 2017. Serien handler om unge Hannah Baker, der begår selvmord. Efter Hannahs død modtager vennen, Clay Jensen, 13 kassettebånd, der hver især er med til at fortælle historien om Hannah Baker, og hvorfor hun begik selvmord. Denne serie er blevet rost af anmelderne og er især blevet omdiskuteret pga. seriens fokus på tabubelagte emner som selvmord, voldtægt samt en række relevante teenage-problematikker.
På Netflix kan du se sæson 1 af denne serie, og i 2018 kan du glæde dig til at streame sæson 2.

Se trailer

Stranger Things

“Stranger Things” er en Netflix-original serie spækket med spænding, gys og sci-fi. I serien kommer du med til den lille amerikanske by Hawkins, hvor en lille dreng forsvinder under mystiske omstændigheder. Nu sætter drengens venner, familie og byen politi sig for at opklare mysteriet, og finde drengen. At opklare mysteriet skal vise sig at blive en opgave, der leder til en lang række mystiske fænomener og begivenheder. “Stranger Things” er blevet et kæmpe hit over hele verden, og du vil elske serien for dens 80er-feel, som du kender fra storfilm som blandt andet E.T.
Se trailer

The Crown

I Netflix originale serie, “The Crown”, kommer du tæt på Dronning Elizabeths liv som britisk regent og alle de problemer, der følger med den prestigefyldte titel. I serien møder du ikoniske britiske karakterer som Winston Churchill, Prins Philip og selvfølgelig Dronning Elizabeth selv. Se med når “The Great Smog” rammer London i 1952 eller når Dronning Elizabeth indsættes som regent med live tv-dækning. Lige nu kan du kan se hele sæson 1 på Netflix, og så kan du glæde dig til at se med, når sæson 2 er klar d. 8. december 2017 på Netflix.

Se trailer

Narcos

I denne nervepirrende og spændingsfyldte Netflix original serie kommer du med langt ned i det Colombianske narkomiljø, hvor den hårdhændede Pablo Escobar står i spidsen for at distribuerer kokain og andet narkotika rundt i Columbia. Der er lagt op til hardcore action og intens spænding når DEA-agenterne forsøger deres bedste for at vælte Pablo Escobar af pinden og sætte en stopper for det kæmpe store Columbianske narko-imperium. “Narcos” er baseret på virkelige begivenheder, og på Netflix kan du lige nu se sæson 1 og 2 af “Narcos”.

Se trailer

Zap direkte over
til Netflix

Vi har gjort det nemt at se Netflix direkte fra din tv-boks, fordi vi har lagt Netflix ind som en tv-kanal på din boks. Så kan du zappe fra DR, TV 2,
eller andre kanaler i din tv-pakke, direkte over til Netflix.

Opret Netflix abonnement

Se hvordan du finder Netflix

Serier børnene skal se

Udover nogle af verdens bedste film og serier, har Netflix også et kæmpe børneunivers med indhold
til børn i alle aldre. Vi har samlet de tre mest populære serier.

Dragerytterne:
Kapløb til kanten

“Dragerytterne - Kapløb til kanten” er en Netflix original serie fremragende til børn. Bag serien står folkene bag storfilmen “Sådan træner du din drage”. Nu er Netflix og Dreamworks gået sammen om denne serie, hvor du kan gense Hikke, hans venner og alle dragerne i deres eventyr.
Se trailer

Legende Let

“Legende Let” er en Netflix original serie om Jarvis på 14, der overtager en legetøjsfabrik, hvor han sammen med sine venner producerer det fedeste og vildeste legetøj. Hele familien kan se med, når Jarvis og co. går til hånde på den store legetøjsfabrik. Lige nu kan du se sæson 1 og 2 på Netflix.

Spirit - Rider Frit

I Serien “Spirit - rider frit”, der er tilgængelig på Netflix, flytter storbypigen, Lucky, på landet, hvor hun knytter sig til hesten Spirit. Serien er spækket med ægte western-stemning når Lucky, Spirit, Abigail og Pru ridder ud i det vestlige USA. “Spirit - rider frit” er inspireret af storfilmen “Spirit - Hingsten fra Cimarron” fra 2002.

Bestil Netflix nu!

Hvis du ikke allerede har et Netflix-login, så kan du oprette et abonnement her.

Værd at vide om Netflix hos YouSee

Hvordan får jeg adgang til Netflix via YouSee Tv-boksen?

Hvis du allerede har et Netflix-abonnement, kan du bruge det til at logge ind i Netflix på YouSee Tv-boksen. Hvis du ikke har et Netflix-abonnement, kan du oprette ét hos Netflix. Det kan du enten gøre via YouSee Tv-boksen eller via netflix.dk/yousee.

Hvordan finder jeg Netflix på YouSee Tv-boksen?

Netflix ligger som en kanal på din tv-boks sammen med dine andre kanaler. Du kan også finde Netflix under menupunkterne ’Film’ og ’Serier’.

Kan jeg bruge det Netflix-abonnement, jeg allerede har?

Ja. Du skal bare logge ind i Netflix, første gang du bruger det på tv-boksen. Herefter husker boksen dit login.

Kan jeg også se Netflix på farten?

Hvis du vil se Netflix på farten, skal du benytte dig af Netflix’ egne platforme. Du kan ikke se Netflix via tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.

Her kan du læse mere om de udvalgte titler

House of Cards

1. februar 2013 debuterede Netflix med deres første Netflix original serie “House of Cards”. Denne serie er udarbejdet med inspiration fra den britiske BBC-mini tv-serie af samme navn fra 1990. Netflix nye version blev hurtigt en kæmpe succes og serien har vundet både Golden Globe- og Emmy-priser. Siden 2013 har Netflix produceret nye sæsoner af “House of Cards” og den d. 30. maj 2017 udkom den 5. sæson af denne hitserie på Netflix.

I “House of Cards” møder vi kongresmedlemmet Frank Underwood, som karakteriserer sig ved at være iskold og manipulerende. I serien følger vi Underwood og hans politiske spil i The White House. Frank Underwood har ingen tolerance for hverken svaghed eller følelser og er benhård, når han forhandler både inden og uden for det hvide hus vægge. Som Frank Underwood selv siger: “I have no patience for useless things”.

Lige fra første afsnit af “House of Cards” kæmper Frank Underwood for at komme til tops i amerikansk politik igennem magtspil og skødesløse metoder. Gennem seriens kapitler læner Frank Underwood sig op af sin kone, Claire, og sammen klatrer de op af den politiske rangstige.

Frank og Claire Underwoods patnerskab bunder i de to karakterers kamp efter at nå til tops på jobbet. Se med når Netflix tager dig med hjem til det amerikanske power couple, hvis hverdag går ud på at stille deres magtsult, mens de klatrer op ad rangstigen gennem de mest eksklusive kræse i Washington D.C.

Serien er selvfølgelig spækket med stjerner og USAs mest talentfulde skuespillerer, der gør denne serie til en mesterværk uden lige. Kevin Spacey, Robin Wright og Michael Kelly spiller med i serien og sørger for at give karaktererne den dybde og charme, som gør at du helt sikker vil holde af karaktererne. I seriens 3. sæson har Danmark endda sat sit eget præg på “House of Cards”, da Lars Mikkelsen besøgte Frank Underwood i rollen som den russiske præsident, Viktor Petrov.

Se med i dette Netflix-drama og find ud af, hvilke farer der ligger når man er i selskab med de magtsultne Frank og Claire Underwood, og den hårde forretning i Washington D.C. Med den for nyligt udkomne sæson 5 af “House of Cards” er der i den grad lagt op til neglebidende spænding og politisk magtspil. Lige nu kan du se alle episoderne af “House of Cards” på Netflix.

Orange Is the New Black

11. July 2013 udkom Netflix original serie “Orange Is the New Black”. I serien følger vi Piper Chapman, en middelklasse kvinde i 30erne, der lever et trygt liv med sin mand i New York.

Som ung var Piper kærester med Alex Vause, en spændingsfuld kvinde, der arbejdede med at transporterer stoffer ind i USA. Piper transporterede én kuffert fuld af stoffer igennem en lufthavn, og da dette bliver opdaget mange år efter, må Piper afsone sin straf i Litchfield fængslet for kvinder.

“Orange Is the New Black” er instrueret af Jenji Kohan og er baseret på Piper Kermans historie. En sand historie om en kvinde, der må afsone tid i FCI Danbury-fængslet i Connecticut. Da “Orange Is the New Black” udkom i 2013 blev den hurtigt en kæmpe succes over hele verden. Især seriens store og gennemarbejdet karaktergalleri gør denne serie til noget helt særligt.

Du vil elske serien for dens karakterer med deres rørende og tragiske historier. Kom med bag tremmerne og følg Taystee, Red, Daya, Morello, Nicky og alle de andre indsatte i deres kamp for at afsone deres tid i fængslet uden for mange problemer. I “Orange Is the New Black” følger vi de livsbekræftende, glade og skæve personligheder, der har sin daglige gang i det amerikanske kvindefængsel.

Bag hovedkarakteren, Piper Chapman, er skuespilleren Taylor Schilling. Hun får selvfølgelig også selskab af en perlerække af talentfulde amerikanske skuespillere som Laura Prepon, Yael Stone, Nick Sandow, Taryn Manning, Dascha Polanco og mange mange flere.

Livet i fængslet er langt fra nemt. Serien sætter fokus på racespørgsmål, mennesker der vokser op under fattige kår, og personer der generelt har ondt i livet over ting der er sket i deres opvækst. Samtidig giver serien et friskt og humoristisk syn på livet og dets mange udfordringer. I serien følger du fængslets lille samfund, hvor alle har hver sin plads.

Livet i fængslet byder på både store og små udfordringer. Hvad gør man hvis der ikke er flere maxi-bind tilbage i fængelskioksen? Hvad gør man hvis man bliver nægtet mad af køkkenets overhoved, eller hvis man bliver udnyttet af en af de mandlige fængselsvagter?

I denne serie er der lagt op til grin, gråd og fængslende øjeblikke. Se med sæson efter sæson i denne eminente Netflix original serie, hvor livet for kvinderne i fængslet aldrig byder på en kedelig dag. 5. sæson af “Orange Is the New Black” havde premiere online på Netflix d. 9. Juni 2017.

Døde Piger Lyver Ikke

31 marts 2017 udkom Netflixs original serie “Døde Piger Lyver Ikke”. Tv-serien er baseret på bogen “Thirteen Reasons Why” og handler om en denne unge Hannah Bakers selvmord.

I seriens 13 afsnit følger vi Clay Jensen, som efter Hannah Bakers død modtager 13 kassettebånd lavet af Hannah, hvor hun forklarer, hvorfor hun begik selvmord. Hvert bånd tager udgangspunkt i en person, der har præget Hannahs liv.

Clay må lytte til båndene i rækkefølge for at finde ud af, hvorfor Hannah begik selvmord. En af båndene handler om Clay selv, og de andre bånd giver Clay en indsigt i alle de hemmeligheder, der fulgte Hannah og hendes klassekammerater. Præmissen for at have modtaget et dedikeret bånd er, at den person spiller en rolle i Hannahs liv og den måde det endte på.

Netflixs originale serie, “Døde Piger Lyver Ikke”, har modtaget positive anmeldelser og er blevet meget omdiskuteret fordi serien tager udgangspunkt i emner som selvmord, voldtægt og andre alvorlige problemer for unge.

Serien byder på skuespillere som Dylan Minnette og Katherine Langford. Bag “Døde Piger Lyver Ikke” er blandt andet Selena Gomez, som især er kendt for sine optrædener i et væld af film og serier fra Disney siden hun var helt lille.

Netflix har annonceret at sæson 2 vil være tilgængelige på Netflixs online streaming platform i år 2018.

Stranger Things

Netflix står bag den populære serie “Stranger Things”. Denne fantastiske serie blander gys og science fiction og skildrer livet i den lille amerikanske by Hawkins, hvor der sker underlige og mystiske ting.

Netflix har fanget den samme stemning, som vi alle elsker fra storfilm som “E.T.” og skal forestille at foregå i 1980ernes USA. Sæson 1. af “Stranger Things” havde premiere d. 15. juli 2016. Her forsvinder en lille dreng på mystisk vis og serien følger, hvordan både drengens venner, familie og byens politi kæmper for at finde den lille dreng og bringe ham sikkert hjem.

Blandt de medvirkende i tv-serien finder du først og fremmest en gruppe talentfulde børneskuespillere som Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer og sidst men ikke mindst Millie Bobby Brown som indtager rollen som den mystiske unge Eleven, der har overnaturlige evner, men som har svært ved at tale.

I serien finder du også voksneskuespillerne Winona Ryder i rollen som Joyce Byers, den sønderknuste mor til den forsvundne dreng. Du kan også se David Harbour i rollen som Jim Hopper, som er politimester i den lille by, Hawkins.

“Stranger Things” er produceret af Duffer-brødrene Matt Duffer og Ross Duffer, og sammen med holdet bag serien, har de to kreeret en perlerække af spændingsfyldte og fascinerende afsnit af serien “Stranger Things”.

Denne Netflix original serie er flot produceret og bringer dig tilbage og giver et perfekt stemningsbillede af 1980erne. Med det spændende og mystiske plot er denne serie fængende og til tider får den også nakkehårene til at rejse sig, når uforklarlige fænomener rammer den fiktive by, Hawkins.

The Crown

“The Crown” er i biografisk Netflix original serie skrevet af Peter Morgan, som Sony Pictures Television og Left Bank Pictures i samarbejde har produceret for Netflix. “The Crown” udkom d. 4. november 2016 og portrætterer den britiske Dronning Elizabeth II’s liv fra hendes bryllup frem til i dag.

Drama-serien tager udgangspunkt i de problematikker og udfordringer, der har ramt Dronning Elizabeth II gennem sin tid som regent. Dronning Elizabeth må takle problemer inden og uden for familien.

Se med i denne spændende og fabelagtige serie, hvor dronningen må lære at håndterer alt lige fra Winston Churchills finurlige og fremtrædende politiske personlighed til hendes søsters affære med den britiske baronet Roddy Llewellyn.

Siden d. 6. februar 1952 har Dronning Elizabeth II siddet på den britiske trone. Hendes liv har været præget af ikoniske øjeblikke og tragiske begivenheder, som denne Netflix original serie giver indblik i.

Serien tager dig med tilbage i tiden, og du er med på nært hold, når The Great Smog rammer London i 1952, og når Dronning Elizabeth og Prins Philip tager rundt og besøger det gamle Commonwealth.

I denne serie kommer du med ind bag dørene på Buckingham Palace, og her kan du på nært hold følge det prestigefulde og krævende liv som britisk regent. Dronning Elizabeth har meget at lære og må håndterer mange svære udfordringer. Alt dette mens pressen følger hende og resten af den royale familie på nært hold.

Dronning Elizabeths ægteskab med Prins Phillip forløber bestemt heller ikke gnidningsfrit. Se med når de fantastiske skuespillere Matt Smith og Claire Foy ekselerer i rolleren som det mest prestigefulde ægtepar i England. Det er i den grad også værd at se, hvordan John Lithgow spiller Winston Churchill på en dybt imponerende facon.

“The Crown” er især blevet rost for den kvalitet i verdensklasse, og serien er ment som at skulle fortsætte med 60 episoder over 6 sæsoner. I serien bliver du mødt at flotte billeder i HD-kvalitet, og en detaljerig og ekstravagant scenografi, der giver dig det perfekte tidsbillede fra 1950ernes England og op efter.

I 2. sæson af “The Crown” kan du glæde dig til at følge dronningen og resten af det royale slæng når Suez-krisen rammer det britiske kongehus.

Narcos

Se med i “Narcos”, hvor du følger den hårdføre Pablo Escobar i hans færden i det Colombianske narkomiljø og hans interaktion med forskellige overhoveder i mijøet, pusherer og DEA-agenter. Pablo Escobar er ikke let at vælte af pinden, og i denne serie kommer du med på en actionfyldt rejse.

I hovedrollen som Pablo Escobar finder du Wagner Moura. Blandt rollerne som udsendte politifolk finder du Boyd Holbrook, som blandt andet er kendt for storfilm som “Milk”. I denne serie kan du se Boyd HolBrook i rollen som Steve Murphy, som spiller side om side med Pedro Pascal, som også er kendt for at spille med i den populære hitserie “Game of Thrones”. Du kan også se Joanna Christie i rollen som Connie Murphy.

I serien bliver der både talt engelsk og spansk, som giver den helt rigtige stemning af DEA-agenter kontra de Colombianske narkokonger, men du får selvfølgelig rig mulighed for at vælge undertekster på dansk.

Læn dig tilbage med Netflixs originale serie “Narcos” og følg den sindsoprivende dramaserie, der skildrer et af de største narkokarteller, og de mennesker der er involveret i det. Her bliver du revet med ind i et miljø, hvor ingen fejl bliver tolereret, og hvor kun de mest modige politifolk tør tage kampen op mod det store narko-imperium.

Sæson 3 af “Narcos” havde premiere fredag d. 1. september 2017, og lige nu du kan se denne splinternye sæson på Netflixs online streamingtjeneste.

Dragerytterne - Kapløb til kanten

“Dragerytterne - Kapløb til kanten” er udarbejdet af folkene bag filmen “Sådan træner du din drage”. I et sublimt samarbejde mellem Netflix og Dreamworks er denne tv-serie blevet kommet op på 4 sæsoner, som følger dragerytterne fra Berserkø.

Serien tager udgangspunkt i det samme univers som filmen “Sådan træner du din drage”, og i tv-serien møder vi Hikke og hans venner.

Hikke og co. tager på opdagelser i en verden fuld af flotte og fascinerende drager. Hikke og vennerne opdager nye drager, træner drager og sikrer et bånd mellem dragerne og menneskenes verden. Vil du med? Så er det på Netflix du skal se “Dragerytterne - Kapløb til kanten”!

Hver sæson har et navn og delt i afsnit. F.eks. hedder sæson 4 “Kapløb til kanten”, og dette er den nyeste sæson, som du kan nyde på Netflix.

Er de små ellevilde med Hikke, hans venner og alle dragerne? I videospillet “Sådan træner du din drage” kan de gå på udforskning i det vidunderlige univers fyldt med drager i et spil, der udkom sammen med filmen “Sådan træner du din drage”. Spillet er et action og adventure spil, som de små kan spille på Wii, Xbox 360, PS3 og Nintendo DS.

Der findes også en online spil, der hedder “School of Dragons”, hvor de små kan gå på opdagelse i et 3D online spil fra 2013.

Legende Let

I serien “Legende Let” følger vi Jarvis, Bowie, Geneva, Piper, Aster, Knox, Candace og co. når de laver legetøj på deres legetøjsfabrik. Den 14-årige Jarvis har nemlig sin helt egen legetøjsfabrik, hvor han ansætter sine venner til at hjælpe ham med at lave fantastisk legetøj.

“Legende Let” originalt på engelsk, men er selvfølgelig dubbet med danske stemmer så alle i familien kan være med når “Legende Let” ruller over skærmen.

Rollebesætningen er en blanding af en masse seje børneskuespillerer, og faktisk har den unge Kolton Stewart vundet en pris for sin hovedrolle i serien.

Resten af rollebesætningen består af skuespillerer som Harrison Houde, Sydney Scotia, Charlie Storwick, Travis Turner, Dylan Playfair, Ellie Harvie og mange flere.

Det er på Netflix, at dig og hele familien kan se sæson 1 og 2 af denne populære og charmerende familieserie, og tage med når Jarvis og co. laver utroligt og fantastiske legetøj, som du aldrig har set det før.

Spirit - rider frit

Hvad sker der mon når en storbypige kommer til landet? I “Spirit - rider frit” flytter storbypigen, Lucky, på landet og knytter et stærkt bånd til hesten Spirit. Sammen med vennerne Abigail og Pru tager Lucky med Spirit på eventyr i en lille by i det vestlige USA.

“Spirit - rider frit” er baseret på den oscarnominerede animationsfilm “Spirit - Hingsten fra Cimarron” fra 2002. Dreamworks stod bag denne film, hvor vi følger hingsten Spirit på sin faretruende rejse gennem Oklahoma i USA. Da denne film udkom i danske biografer kunne man blandt andet høre Anders W. Berthelsen lægge stemme den til hingsten Spirit mens Thure Lindhart lagde stemme til karakteren Little Creek.

Dreamworks og Netflix står nu bag den splinternye serie “Spirit - rider frit”, der havde premiere 5. maj 2017. Serien er skabt af den amerikanske Aury Wallington, og mens børn vil falde for historien kan de voksne nyde den søde og charmerende western-stemning der præger tv-serien. Der er selvfølgelig danske stemmer så alle i familien kan følge med uden problemer.